Az 1953-ban bezárt kényszermunkatáborban ellenzéki politikusok, aktivisták és újságírók kezdik meg a munkát határozatlan ideig a holnapi ünnepélyes megnyitó után.

recsk2015.jpg

A Magyarországra holnap látogató Vlagyimir Putyin orosz elnök sajtóközleményben üdvözölte a gesztust és jó munkát kívánt a tábor lakóinak, valamint közölte: a jól teljesítő táborlakók tanulmányi utat nyerhetnek szibériai kőfejtőkbe.

A munkatábor lakói azonban nem lesznek helyhez kötve. Putyin látogatása idején például a szerencsésebbek részt vehetnek a Széll Kálmán tér (erre a napra megint Moszkva tér) bontásában, a külön kisorsolt munkások pedig belülről hegeszthetik le a budapesti csatornafedőket.

A villámlátogatás előkészületeként több változás is várható: holnaptól 10%-kal csökkentik az állami egészségügyben dolgozók, valamint tanárok bérét.

Gyurcsány Ferenc, gazdasági bevándorlók, maffiabaloldal” – reagált Szijjártó Péter külügyminiszter a közfelháborodásra.

15 KOMMENT

  1. Amúgy a hírcsárdások is mennek majd Recskre, ugyanis államtitkot sértettek! A Külügyminisztérium összes dolgozójának nevét és beosztását államtitoknak minősítették! Még azzal is börtönbe kerülhetnek ha a szopott gombócfejű futsalos polgári nevét leírták!

  2. Gyakran eszembe jut Orwell, 1984 című könyve! Gyakorlatilag annyiszor, ahányszor belenézek a hírekbe. Nem tudok rájönni, hogy Ő látott a jövőbe, vagy a koleszos fiúk olvasták, és lepacsizták, hogy ezt meg fogják csinálni igaziból?

  3. Sajnálom Hírcsárda, egyre gyengébbek vagytok, íme a valóság:
    index.hu/kulfold/2015/02/18/kim_dzsongunnal_nezheti_orban_a_moszkvai_felvonulast/

    ehhez képest a ti alkotóerőtök is kevés 🙂

    Nézzük csak meg mi megy itten.

    – Putyin idejön, és megkoszorúz egy “ellenforradalmi” emlékművet.

    – majd meghívja Orbánt, hogy közösen ünnepeljük meg Magyarország kommunista megszállásához vezető háborús vereségünket.

    – és ha még ez nem elég, ott lesz puszitávolságra a földkerekség páriája, Kim Jong Un, akinek – és apjának, béke poraira – egyetlen szerencséje, hogy az országában olaj nincs, különben már rég sniperek szedték volna le egy amcsi helikopterről.