Szabadcsapatokba verődve járják az utcákat a dühödt Barátok közt és Showderklub rajongók a műsoraik lehetséges megszűnése miatt.

201406-rtlbar.jpg

A tervezett reklámadó miatt megszűnhetnek népszerű műsorok az RTL Klubbon – jelentette az RTL KLub Híradója. A hír hatására nézők kisebb-nagyobb csoportjai már meg is jelentek a Kós Károly téren, a “Barátok közt” háznál, ahol Berényi Caludia-idézeteket skandálnak és transzparensekre felírt Kiss Ádám és Bödőcs Tibor poénokkal tüntetnek, egy kisebb csoport pedig Magdi Anyus feltámasztását és miniszterelnökké választását követeli.

„Ha nem lesz Barátok Közt, én öngyilkos leszek” – mondta el az egyik tüntető, egykori ÁVÓs, akit a felajánlásában többen támogattak is. „Azt tervezzük, hogy az Európai Bírósághoz fordulunk, ha nem lesz BK. Ez nekünk alapvető jogunk, mint a levegővétel, vagy mint Teszkóban az akciós karaj. Én a kisebb lányomat is a sorozat után neveztem el Berény Káeftének” – sírta el bánatát riporterünknek egy megtört politikai államtitkár.

Az új helyzetre tekintettel az őszi szezon programja is változik az RTL-nél. A tervezett celebszivatós műsor helyett a Tévétársaság vagyok, ments ki innen! kerül vetítésre.

10 KOMMENT

  1. Kiderült, hogy valami Origo-s szerkesztő gerillaforgatásokkal akarta aláásni a méltán híres sorozat legendásan magas minőségét, ezért döntött úgy a szakmai csatorna, hogy megszünteti a sorozatot. Az aljas terrorcselekmény előkészítő lépése volt a Lázár
    János elleni cikk, aki megbízható információk szerint már előrehaladott tárgyalásokat folytatott arról, hogy átveszi Berényi szerepét a sorozatban. A változással a karakter is átalakult volna, a tervek szerint Berényit már az első részben királlyá koronázták volna a Duna jegén, ezt követően pedig rögtön keresztesháború szervezésébe kezdett volna a rezsibűnöző norvégok ellen, valamint ezzel párhuzamosan országos maffiahálózat kiépítésén dolgozott volna.

    Az biztos, hogy a rettenetes történetnek még nincs vége, néhány héten belül várható brutális erejű békemenet az origo ellen, hamarosan pedig elkészül az a törvénytervezet, amely szerint a bankok csak akkor jogosultak a számlatulajdonos rendelkezéseit végrehajtani, ha azt előzőleg a Miniszterelnökséget vezető miniszter személyesen jóváhagyta (ez alól kivétel a rezsifizetés, valamint a nemzeti dohányboltokban történő fizetés)

  2. Tessék ez a kormány családpolitikája
    Kinyirták a szegény Szabó-családot mostan a Berényiéket vagy kiket… és az Izauráékat is kinyirták… – és miközben kinyirják a nagycsaládosokat én azért fizessek adót a nagycsaládosok helyett is!

    ezért nézek én Dr. House-t, Sherlock-ot és CSI NY-t – ezekhez a kormány nem fér hozzá meg letölthető