A miniszterelnök interaktívan üzen majd a lakosságnak, az ígéret szerint lesznek randomizált plakátok is.

201405-orb.jpg

„Üzenjük a németeknek – hátrább az Audikkal!” – ilyen, és ehhez hasonló üzenetekre használja majd a Miniszterelnökség az áprilisi választás előtt kihelyezett Orbán-óriásplakátokat, közölte az MTI. A tervek szerint a plakátok egy részét kijelzőkkel szerelnék fel, így a miniszterelnök mindig aktuálisan, helyi témákkal foglalkozhatna.

„A tervek között szerepel egy random üzenetgenerátor elindítása is, amelynek segítségével Orbán Viktor minden nap más és más felforgató közösséget tehetne helyére, vagy random magasztalhatna orosz kormányzati lépéseket” – nyilatkozta a tervekről Lázár János EU-s pénzek befagyasztásáért felelős kormánybiztos.

Az illetékesek ugyanakkor cáfolták, hogy Orbán szemei helyére a plakátokon kamerák kerülnének – elmondásuk szerint ezt már régen megoldották.

12 KOMMENT

  1. Ne bántsátok Lázár Jánost, most vált igazán nagy formátumú politikussá: eddig csak rendőrségi lézereket blokkolt, mostanra pedig már EU-s ezermilliárdok kifizetését!

  2. Na de ha már itt vagyok, hadd emlékezzek meg a legújabb EP-s plakátháború ismételt fideszes kiütéses győzelméről:
    Fidesz plakát – “Üzenjük Brüsszelnek: tiszteletet a magyaroknak!” – tipikus hőbörgős, arcoskodó duma az EU legszarabb országától, DE AZ ÖNÉRZETES SZARHÁZI PROLI EZT SZERETI HALLANI, ergo politikai telitalálat!
    DK plakát – “Európa jobban teljesít” – óriási igazság, mi vagyunk a legszarabbak, fel kéne már nőni a feladathoz…, NADE EZT KI SZERETI HALLGATNI, pláne, ha egy önérzetes szarházi proli? Senki! Ergo politikailag zéró teljesítmény!

    Vajon mikor fogja már fel a baloldal (amit a Fidesz egy évtizede művészien csinál): le kell menni az átlag magyar surmó szintjére és biztos a siker! (Költői kérdés volt.)

  3. nyilvanvaloan helyes Partunk es Kormanyunk dontese, tisztelettel vannak azon szeles nepretegek igenyere akik igenylik Miniszterelnokunk es Nemzetvezetonk ( aldassek meg a stadionja ) szep szavai plakat formajaban.

    En csak helyeslem ezt a dolgot es meg lenne tobb otletem de most sietek mert zarorakor en szedem ossze a penzt a trafikjaimban.

  4. amugy hatékonyabb és közvetlenebb lenne a kapcsolat ha minden TANTEREMBEN, KÓRTEREMBEN KOCSMÁBAN HÁLÓSZOBÁBAN és a felcsúti stadionban is ott lógna a O.Viktor !

    természetesen falnak fordítva, hogy az arcát le neszarják a legyek !

  5. “Az államfő javaslatot tett Orbán Viktor kormányfővé választására

    mMMM……..MÁÁÁÁÁR BOCSI ! DE OLLAN EMBERKÉRE MINEK TESZ JAVASLATOT A ZÚÚR, AKINEK “NINCS MOZGÁSTERE ?????!!!!!” :o)))))

    HÜLYÉSKEDÜNK KICSIT ????? HÜLYÉSKEDÜNK ????????


  6. Molnár Zsolt: Sose voltam szkinhed

    Az MSZP-s politikusról előkerült egy fotó, amin kapucniban tüntet Göncz ellen 1992-ben.

    EZT IS MEGKŐNEH EGYEZTETNI !!!!! A MAZSIHISZTISEKKEL !…MER EGYBKÉNT NEKI SEM LESZ “MOZGÁS…..TEREHHH !”….:o)

  7. @Dr. (cath.univ.) Adofizeto: na, ilyen telitalalatom nekem is volt. az en Annam sokaig szerette a Gyurcsanyt, majd egy varatlan alkalommal lefingotta. szegeny Gyurcsa csak ugy nezett, mint a libamaj. azota a DK jelmondata: “szarhazi proli, BUDOS ANNA”.

    Anna amugy nagyon jofej. legjobb spanja a Bajnai. Bajnai aranyos kis bargyu gyerek. gyakran jatszanak egyutt. utana Bajnai pallereket sut a nagyinak, de azokat nagyi MIND kihanyja. utana nagyi sut Bajnernek, de Bajner nem hanyja oket ki, egyszeruen csak rajuk ürít. Bajnai is nagy kope am.

    egyszer peldaul Romaniaban jartunk. Bajnai addigra nagy bajuszt novesztett. Anna megkerdezte:

    – mi van, Bajnalino, mi ez a kurva ronda bajusz?
    – ez egy budos paller, budos ribanc Anna! – hangzott a valasz.

    utana piknikeztunk a reten, majd a Anna pallert keszitett buggyantott tojasbol. azota van budos Romaniaban.

  8. Ah, Istenem, istenem!-Megjön, megjött? -Gyötrő kérdések sorjáznak agyamban. Végre!-meg. Már messziről látom a Postaládát. Reszkető kézzel, mélyeket sóhajtva szinte feltépem. S mit látok? -Az Ő a szeretett Viktor, a drága Vezér saját kezű levelét. Remegő kézzel és gyomorral szinte feltépem -milyen szerencse, hogy nem borítékba van az Ő Levele. Mohón olvasni kezdem. Hát mégis, hát személyesen nekem, nekünk igaz magyaroknak írt ismét Ő, a mi szeretett Viktorunk. Csókot lehelek arcmására. De, ott motoszkál bennem a kis ördög, az irigység. Vajon ő, a szomszéd, miért személyesen saját kézbe kapja, két derék fiatal Fidesz-aktivistától. Ők határozott mozdulattal csöngetnek XY lakása ajtaján, s ekképpen szólnak: -Ön XY? -Igen én vagyok személyesen. -Mi a Fidesz-től jöttünk, s önnek hoztuk ezt a levelet.- Köszönön fiatalok! -Mondtja XY. – Hát én nem vagyok mégsem igaz magyar, Fidesz-szimpatizáns, Hát én nem érdemelem meg, hogy közvetlen az én kezembe kézbe süljön az Ő levele??!! -Igaz az áprilisi választásokban, a Jobbikra szavaztam, de Őrá, Viktorra, a mi szeretett Vezérünkre gondoltam. Mivel ő mondta annak idején:” Egy a tábor egy a zászló!”