A Fővárosi Közgyűlés zárt ülésen döntött: Dobó Kata lett a Vígszínház új igazgatója. Andy Vajna szerint nagyon jó döntés született.

bp-av.jpg

Ami jár, az jár, egy ekkora színművésznőnek már régen saját színház kellett volna!” Az új igazgatót a szakmai munkában olyan nagy nevek fogják támogatni, mint Gesztesi Károly (művészeti vezető), Árpa Attila (színművész) és Vikidál Gyula (súgó). Dobó nyit a minőségi nyugati művészvilág felé. Elsőként Robert Pattinson rendezésében mutatja be a színház a Toy Story Kettőt Dolph Lundgren és Oroszlán Szonja főszereplésével.

Kerényi Imre Gábor felterjesztése is sikerrel landolt a Fővárosnál, így Balázs Pétert nevezték ki az Operettszínház új igazgatójának. „Nem egy Oszvald Marika, de ahogy a Nagy Ho-Ho-Ho-t énekelte, az már a Világörökség része” – mondta Tóth Gabriella zenekritikus.

27 KOMMENT

  1. Palácsik Timeááát pedig meghívták a vígbe Brecht: Kurázsi mamájhának főszerepére…Kiválasztása nagymértékben kiváló “KAPJÁK BE ! ÉS GOLYÓS MASSZÁZS TECHNIKÁJÁNAK” KÖSZÖNHETŐ.
    V AJNA BÁCSI GOLYÓIN BEGYAKOROLT BEHATÓ MASSZÁZSTECHNIKÁJÁNAK KÖSZÖNHETŐEN, A VAJNA BÁCSI GOLYÓIT KIKEZDŐ RÁK AZÓTA HÁTRAFELÉ KEZDETT JÁRNI…

  2. fentnevezettek pedig azért égbekiáltóan a LEGTEHECCSÉGESEBB SZÍNÉSZEK, MERT EZT EGYBEHANGZÓAN SOXOR HANGOZTATJÁK EGYMÁSRÓL, EGYMÁSKÖZT………és el is hiszik magukról…:O)

  3. Détár látni sem akarja Pikalit és Rékasit
    2013-10-16 05:30:00
    Budapest – Ágytól, asztaltól, és most már színháztól is elvált Détár Enikő (49) és Rékasi Károly (51), a színésznő a napokban mindkét, József Attila Színházban próbált szerepét visszaadta.

    ….amúgy…, HOGY EZ A SOK LÉZERES ARCFIATALÍTÁS MEG A SOK HYALURONSAVAS KENEGETÉS MILYEN CSODÁLATOS VÁLTOZÁST OKOZ IS AZ ARCBŐRÖN CSAK MOST LÁTOM DÉTÁR ENIKŐN A BLIKKBEN !!! legalább 120 évesnek néz ki…pedig sok milliót zsebrevágott a hirdetéséért !!!

  4. A hír kacsa (liba)! Víxínházra keresztelik,bocsánat ,neveznik át a teátrumot, a kolposzkópból kibukott ártatlanbácsi lesz a diri.Az ” Enci és Peti nagyot néz ” c.zenés ,közéleti gyerekelőadással nyitnak.Lesz népnemzeti kabaré is: ” A zászlóm csíkos,nem a gatyám” címmel