„Alkalmatlanok vagyunk mindenre és ezt is széttagoltan csináljuk. A legjobb megoldásnak a külföldi emigráció tűnik, vagy a bujdosás” – emelte ki Bajnai Gordon.

bajnai-mosogat.jpg

Az ellenzék szerint hamarosan külföldön úgyis több magyar él majd, mint hazánkban, ezért politikusnak is praktikusabb lesz ott elhelyezkedni, ahol a szavazópolgárok laknak. London ráadásul menőbb hely például, és többet lehet keresni, állapították meg az Együtt 2014 képviselői úgy, hogy kerülték Mesterházy Attilával a szemkontaktust.

„A Facebook oldalunkon bioszörpöt, batikolóanyagokat és organikus kávét fogunk árulni, mert arra legalább még van kereslet”fejtette ki a Milla képviselője, majd visszatért egy brit internetes álláskereső oldal böngészéséhez.

61 KOMMENT

  1. @Dr. jenőke (jenőke): Köszönöm a pontosítást, Nem.Egy.Működő kormányunk nevében!

    Pontosítom a Hírcsárda egy másik ferdítését is: Az ellenzékünk valójában nem emigrál, csak előretolt szabadságharcosaink közelebb viszik a célhoz, hogy ezáltal a gyorsnaszádunkról pontosabban hátba támadhassuk taktikai atomfegyverünkkel a szövetségeseinket.

  2. Ajaj! A bérrabszolgatartó társadalom nem működhet bérrabszolgák nélkül! Kiről lehet így majd hetvenhét bőrt is lenyúzni?
    Lesznek itthon, akiknek életükben először még dolgozniuk is kell majd? De mihez értenek? Nem lehet mindenki utcaseprő és BKV ellenőr!
    🙂

  3. @Nap Pali: 1 . Mondatkezdés nagybetű . 2 . Az iróniád kurva gyenge , és komoly dologhoz nem való az irónia . 3 . Nem laktál Trianon – ban , ha nem érted miért írtam Trianon – t az nem az én bajom …. Trianoni magyar pedig nincs .

    @ürügyminisztériumi álamszitkár: Az országban van kétharmados többség , és ez a lényeg , szóval folytasd csak a kurva gyenge iróniát . 🙂 😉 😀

  4. Hová menjünk, hol és honnan ártsunk? Végül Londonba mentünk; ez a város egyrészt Angliában másrészt Nagy Britanniában található Itt nyomban rezsim ellenes valóság-show-t rendeztünk. A címe: „Ártó szándék”. A három felvonásos dráma főszereplői: Gyurcsány és Bajnai. További szereplők. Milla: Juhász. Szolidaritás: Kónya. MSZP: Mesterházy. DK:Gyurcsány, és még sokan mások. Első szín: (visszatekintés a múltba): Hogyan tettük tönkre az országot? Második szín: Rezsiemelés. Harmadik szín: Nyugdíj és minimálbér csökkentés. Londonból sokkal látványosabban lehet ismét együtt tönkretenni az országot. Innen vezényeltük, mintha otthonról tettük volna, azokat a Bajnai-gárdistákat is, akik a Fidesz-székház lerombolását, földel egyenlővé tételét is nagy elszánással mi több, elszántan képesek voltak végrehajtani. Mindezek az ártó szándékú lépések amelyeket hazánk és a magyar emberek elleni akciósorozatunkban dolgoztunk ki, választási győzelmünk után hatályosak.

  5. @bölcscsősz:

    Ezt a színdarabot melyik színházban fogják előadni?:) Tetszik,csak nehogy Belföldi rendezze,mert akkor homokos lesz az egész ellenzék,a másik oldal meg jogarral a kezében és koronával a fején rohangál majd a harmadik színig.:) Az előadás végén pedig bezümmögnek a Goya motorosok a színpadra egy ” a mélymagyar” festménnyel a hónuk alatt!:)

  6. @ürügyminisztériumi álamszitkár:
    “Az ellenzékünk valójában nem emigrál, csak előretolt szabadságharcosaink közelebb viszik a célhoz, hogy ezáltal a gyorsnaszádunkról pontosabban hátba támadhassuk taktikai atomfegyverünkkel a szövetségeseinket.”

    Te kis gonosz, ez a szöveg stack overflow kategória az olyan egybites fidesz-bolsevikok számára, mint pl. Lencsés István.

  7. @pakandi: Itthon a Magyar Nagy Cirkusz-ban lesz megrendezve a dráma, ahol jelenleg a porondmester: O.V. aki jobb kezéből eteti az álla…,magyar embereket, bal kezében karikás ostort pattogtat választás előtt.

  8. @Lencsés István: Szia te faszkalap! (Remélhetőleg nem vagy Lézer Dzsoni súlycsoportban, ezért engedem meg magamnak ezt a súlyosan Alaptörvény-ellenes hangnemet.)

    Immáron, mint a kormánytól 100milliókat kapó halálosan civil CÖF-ös béke- és cyberharcosként jöttél vissza közénk?

  9. @bölcscsősz:

    Már most látom,hogy a jövő évi költségvetésem mire fogom költeni.Bérletet vásárolok a Nagy cirkuszba.:) Azt nem írtad,hogy valamiféle rács,vagy kordon lesz e a színpad előtt?!Na csak azért kérdezem,mert nagyon veszélyes állatok fognak rohangálni a színpadon és szopni ugyan szeret a magyar,de azért a testi épségét félti.:) Ezért fogom követelni,hogy Dörner rendezze meg a :Cigányok keresztény meditáció közben c. előadást.Bérlet lesz ebből…. 🙂

  10. A vicc az egészban az, hogy a határt átlépő fiatalok között nagyobb arányban vannak a ‘liberálisok’ mint a nemzeti érzelműek.
    Volt valahol egy említés arról, hogy a mai ellenzéki tábor pont azért nem tud növekedni, mert a potenciális szavazóik külföldre mennek és vissza se néznek.

  11. @Nzoltan:

    Számomra viccesebb az,hogy az úgynevezett liberálisok,sokkal inkább fasiszták.Liberális egy megfáradt jobbik szavazó,akinek elege volt már abból,hogy a vidéken élő rokonait legyilkolják,anyagilag teljesen tönkreteszik,miközben dolgozik mint egy igavonó marha.Akinek betelt már a pohara és azt is látja,hogy milyen módszerekkel operálnak ott a baloldalon.Körömletépő vallatótisztek leszármazottai,kik gyűlölnek mindent ami magyar,mert magyar….oktatják a népet,hogyan kellene demokráciát csinálni.Egy Lendvai Ilcsi ordibál szólásszabadságról,miközben “cenzorasszony” volt a régi rendszerben.Bayer Zsoltot támadják,mert mocskos a szája,közben a cigánybűnözőket mosdatják rendületlenül és elvárják,hogy a magyar ember fogja be a pofáját és önként,dalolva tegye fejét a guillotine alá. Egy teljesen degenerált világban élünk,ahol a képmutatás és hazudozás,a másik ember semmibevétele lett a jó ügy.Pólusváltás történt és ennek belátható következményei lesznek.

  12. @Nzoltan: Visszautasítom azt a feltételezést, hogy a nemzeti érzelmű fiataloknak nemcsak a magyarországi önkényuralom felismeréséhez nincs elég eszük, de nem is tudnának külföldön boldogulni!

  13. @ürügyminisztériumi álamszitkár:

    Na most képzeld el,ha már Britishben hányják a havat és még ott is balra húzzák majd a kormányt?!Fal lesz annak a vége,de mindenképpen Stohlverk és korlát.:) A magyar emberek még süteményből sem tudnak egy jóízűt enni.Aki átlépi a magyar határt,ne az útlevelét készítse elő,hanem húzza le a sliccét,mert itt az emberek szeretik ha a szájukba betömködik azt!:) Hiába na,el kell ismerni,hogy egy igazán meleg szívű társadalom vagyunk.:)

  14. @Lencsés István: “Ha idézel , pontosan tedd ,köszönöm szépen .” A Ctrl-C Ctrl-V megfelel, te idióta, mert azzal csináltam az előbb is.
    Semmi esetre sem javítanám ki a mondatonkénti 2-3-4 magyar helyesírási hibádat, te bazinagymagyar!

    (((Egyébiránt nem az életkoroddal van baj szavazásügyileg, hanem az IQ-ddal.)))

  15. @Lencsés István: Ha hazugság, hogy nem érdekel a véleménye, akkor miért írod le?
    Amúgy Trianoni magyar valóban nem létezik, de főleg nem lakik senki Trianon – ban.
    Gondolom akkor II. Rákóczi Ferenc, Kossuth Lajos stb. se voltak magyarok. 🙂

    @poszt: Végre belátták ezek az áskálódó, székházromboló, lovasrohamindító hazaárulók, hogy hol a helyük. Menjenek csak Londonba! Az igazi magyar úgyis csak (ős)magyarul beszél és rovásírást használ, már ebből is látszik, hogy ezek hova valók.

  16. @ürügyminisztériumi álamszitkár: Azt csinálsz amit akarsz , én csak röhögök rajtad olyan szánalmas vagy . 😀

    @Dr. (cath.univ.) Adofizeto: Sajons továbbra sem tudsz pontosan idézni , ha ez nem változik , akkor ma és itt utoljára reagálok rád . Segítek . Pontosan idézni így kell . : ” …. idézett szöveg …. ” A négy pont elé és mögé akkor kell ha van szöveg előtte vagy utána . Szívesen . 🙂 😉 Nem nagyon érdekel a rólam kialakított véleményed . ( Ami hazugság . ) Én ha hibázom elismerem , de nem alaphibát vétek mint te . Iqról a helyedben nem beszélnék hisz fosol mint a geci , szóval erről IS ennyit …. 🙂 😉 😀

    @dtatar: Azért írom le , mert megtehetem .

  17. @Lencsés István: figyelj mar te fogyatekos, hivatkozz mar egy konkret helyesirasi szabalykonyvre, barmilyen elerheto referenciara, azon tevkepzeted alatamasztasara, hogy 4 pont kell az idezeteknel. ne a kepzeletbeli szazdiplomas magyartanaroddal gyere, mert ha letezne velhetoleg nagy vehemenciaval tagadna, hogy teged valaha is oktatott, annyira ostoba vagy.

    megelozven a hisztidet: akkor fogok ekezetet hasznalni, ha te majd megtanulsz helyesen irni.

  18. @Lencsés IIstván: 1 . Mondatkezdés nagybetű . 2 . Ékezetek használatának gyakorlása vár rád . 3 . A többdiplomás MAGYAR tanárom szerint kell a négy pont . 🙂 😉 Ennyit erről . 🙂 😉 4 . A tény nem tévképzet . 5 . A rólam kialakított véleményed ( ami hazugság ) nem érdekel . 6 . Azt hiszel el amit akarsz , szabad világ ( Mert te nem ebben az országban élsz …. ) 7 . Nem én hisztizek , ezt te teszed azért csalsz . 😀 🙂 😉 8 . Te azért nem tudsz ékezetet használni , mert egy csaló divatmagyar vagy ! ! ! + !

  19. @Lencsés IIstván: Sajnos továbbra sem tudod az ékezeteket használni , és továbbra sem tudod hogy a mondtkezdés nagybetű , így ma és itt utoljára reagálok rád . Nem nagyon érdekel a rólam kilakított véleményed ( Ami hazugság . ) . Nekem nem hipermagyartanárom volt , hanem többdiplomás .Van különbség . 🙂 😉 Csak úgy mesgsúgom , rajtad röhög , mutattam neki mennyire szánalmas vagy . 🙂 😉 😀

  20. @Lencsés István: Szánalmas vagy. Gondolom még életedben nem voltál külföldön, nagy magyarként, ezért mered ezeket állítani. Amúgy a központozást tényleg tanuld meg, mert a magyar helyesírásnak nem felel meg a vessző, pont és zárójel körüli szóköz elhelyezésed.

  21. H a g y j á t o k m á r b é k é n Lencsés Istvánt!
    Mi a baj azzal, hogy ő jobban szereti a szóközöket (meg a pontokat), mint mások (a vesszőket viszont kevésbé)? Itt bántjátok szegényt, neki pedig össze-vissza kell (bevallottan) hazudoznia arról, hogy nem érdekli a véleményetek.
    Nekem is volt néhány MAGYAR tanárom, aki nem tudott helyesen írni. Nincs ezzel semmi baj. Én együttérző ember vagyok, és nem értem miért bántjátok Pistikét, aki még az iskolában is megmutatta a tanárainak, hogy ő igenis helyesen ír, és ha nem, hát azt is szándékosan teszi.
    Van erre egy jó kis angol (amerikai) kifejezés: Boo you!

    Ui.: Bocsánat, az elején meguntam a szóközöket.

  22. @Lencsés István: szóval te direkt írsz így. akkor ne basztass már másokat azért légyszi, mert ők is direkt írnak úgy. (segítek azért kicsit, ha már a kezdőbetűért csesztetés a szokásod trianoni kis kezdőbetű, magyar kis kezdőbetű, minden nyomorult melléknév kis betűvel kezdődik. ja, és négy pont, olyan helyesen nem létezik, ahogy vessző elé sem teszünk szóközt)

  23. @borisz: 1 . Mondatkezdés nagybetű . 2 . Ők alaphibákat vétenek , én nem , van különbség . 3 . A négy pont létezik idézésnél , többdiplomás MAGYAR tanár jobban tudja mint te aki csak egy anonim geci ….

  24. Attól még, hogy egy magyar tanárnak van nyolc diplomája matekból, fizikából, valamint különböző műszaki tudományokból, még nem biztos, hogy tud helyesen írni. Sajnos még a többdiplomás magyartanárok se mind ismerik a helyesírás szabályait.

    Amúgy én alaphibának mondanám a felesleges szóközöket, a helytelen központozást, a Trianon szó helytelen ragozását stb. Arról nem is beszélve, hogy az utolsó mondatból is hiányzik egy szó, amit még a kisiskolások is odaírnának.

    Négy pont viszont tényleg létezik szellemidézésnél.

  25. @Lencsés István: Apu, már megint sok fröccsöt ittál, hogy használtad a g betűs szót nyilvánosan! Pedig megmondta az orvos, hogy nem szabad túlzásba vinni a soltvadkerti héttablettást!
    Apropó, a szívlapátért is el kéne menned Boriska nénihez az italboltba, mert múltkor elcserélted azt is egy kevertre!

  26. @Lencsés István: igazából nem is tudom miért reagálok, de megteszem.
    1.: a hiba az hiba. a tiéd nem kisebb attól, hogy tiéd, a másé nem nagyobb attól, hogy nem a tiéd. szerintem meg a központozás mikéntjének és a melléknevek helyes használatának ismerete az alap. most akkor neked van igaza, vagy nekem, vagy a többdiplomásnak?
    2.: a magyar nem lesz magyarabb attól, hogy mindig csupa nagybetűvel írod, viszont pont olyan helytelen, mint az én kisbetűvel kezdett mondataim, szóval waddafak?
    3.: nem vagyok anonim, minden ember boriszként ismer, így szólítanak a munkahelyemen, a barátaim, a rokonaim, mindenki (anyám meg rajta kívül kb 8 ember nem, de ha rólam beszélnek másnak, akkor már ők is boriszként említenek). ha nagyon akarod, utánam kereshetsz, meg fogsz találni, és látni fogod, hogy igazat mondok.
    4.: honnan tudod, hogy nem vagyok többdiplomás magyartanár? (ami egy szó különben. a magyar tanár, az egy magyar állampolgárságú és/vagy nemzetiségű személy, aki tanít) sőt, honnan tudod, hogy nem az a többdiplomás magyartanár vagyok, akire hivatkozol.
    5.: ha jól látom a blog.hu-s aktivitás listád alapján, akkor kizárólag mások vélt helyesírási hibáival (amik egyébként is többnyire csak stilisztikai vétségek) foglalkozol, miközben te magad egy többdiplomás magyartanárral a hátad mögött sem vagy képes helyesen leírni egyetlen mondatot sem (nem vicc, tényleg nem megy)
    6.: ne gecizz senkivel lencsés istván, mert kisbetűvel fogják írni a neved, és a végén még fájni fog.

  27. @Lencsés Pistike: Nekem nincs fiam . Miért nem mered leírni ? 😀 Fosol ? 😀 Nem csodálkozom , azért vagy csaló is . 😀 Szívlapát nincs . Én nem ismerek semmilyen Borsika nénit szóval még hazudsz IS ! @borisz: 1 . Mondatkezdés nagybetű . 2 . A hibák között vannak különbségek , én alaphibákat nem vétek . 3 . A többdiplomás tanáromnak jobban hiszek központozás témában mint egy anonim gecinek . 4 . Én azért írom csupa nagybetűvel a MAGYAR szót , mert az vagyok . Ez nem helytelen hanem a tisztelet jele , viszont a mondatkezdés kisbetű alaphiba . ( Nem először írom , segítek is többször , még az általánosban sem segítenek ennyiszer egy gyereknek …. ) Ilyen szó nincs . : ” …. waddafak …. ” . 5 . Anonim vagy , mert a személyidben nem borisz van , de hazudozz csak tovább , sokáig úgy se teheted már meg . 🙂 😉 😀 6 . Akire hivatkozok az nem anonim . 7 . Csak akkor foglalkozok más hibáival ha az alaphiba , mindig a témához szólok , ráadásul tényt írva , és nem holmi véleményt …. 8 . Én mindig jól írok , ha hibázom , vállalom . 9 . Azért gecizek , mert megtehetem . 10 . Ha kisebtűvel írod a nevem , akkor nem rólam beszélsz , ennyi . 🙂 😉 😀

  28. @Lencsés Pistike: Nem szoktam szipuzni . Szomszédomban nincs Jancsika . Nem tudtalak sehogy sem megverni , mert egy nem létező emberszerű lény vagy csak . Nincs kertem se , tehát rengeteget hazudsz , de égesd csak magad ,nevetni akarok továbbra is . 😀

  29. @Balbgeczyk: Hogy ne lenne érdemes, hiszen mégiscsak az apám. Igaz, azóta már a szemüvegét is elvesztette snapszeren az öreg…
    Fogadok, azt sem mesélte el, amikor a Vadászkürtben feltették a céltábla tetejére a féldecis kevertet, az öreg odament levenni, és közbe 7-en seggbedobták darts-szal 😀

  30. Nem is értem, hogy miért fárasztjátok magatokat ezzel a főzelékkel. Kicsit figyelem hiányos csak nagyon. 🙂 Igaz, néhány bejegyzése már-már mulatságos. Reméljük, hogy a londoni Bajnai Gordon Ramsey a lencsefőzelék készítésben is mester! 🙂