Nem várt fordulatot vett a magyar NBI El Clásicója utáni rendbontás: 30-40 civil vette körbe a tömegtől leszakadó fradistákat.

fradi szeku.jpg
Mire odaértünk, már késő volt. A civilek élő láncába addigra már beszálltak a fradisták, és hangosan követelték, hogy Áder János ne írja alá az alkotmánymódosításokat” – nyilatkozta az egyik beszélni tudó készenléti rendőr. A HírCsárda által megkérdezett szakértők szerint ez egy olyan ultraradikális, mobilizált civil csoport lehetett, akik már hipnotizálást használnak.

“A helyzet akkor durvult el látványosan, amikor a hirtelen felbukkanó újpesti drukkerek teával és aprósüteménnyel kínálták az időközben a Népligetben Tamás Gáspár Miklós-felolvasóestet rendező tömeget” – mesélte egy szemtanú, aki szerint többen is rosszul lettek, amikor az egyik Fradi Security-s helytelenül idézte a röghöz kötésre vonatkozó alkotmánymódosítási tervezetet.

A spontán tüntetés kerítésmászó versennyel ért véget, amit a helyszínre reflexszerűen kiérkező Selmeczi Gabriella nyert meg.

34 KOMMENT

  1. A cikkből is látszik,hogy manapság minden megtörténhet,akár a mesében.
    A világosság éhe ott pislákol még a legreménytelenebbekben is…
    …még a fradistákban is…
    De ha kulturáltan intézzük a dolgainkat,csodás dolgok várnak ránk !

  2. “…. 30-40 civil vette körbe a tömegtől leszakadó fradistákat.”
    Mert aki a
    nyájtól leszakad annak annyi! Állítólag többen össze is szrták magukat.
    Smeczigabi meg a fuvaros MÁ-TÉ is csak úgy úszták meg, hogy …. mert a Pam/s az igazi!

  3. index.hu/belfold/2013/03/09/horn_in_the_usa/
    “Mesterházy elmagyarázta, hogy amit Victor Ponta csinál, az nem nacionalizmus, hanem hazafiság, “

    Értse mindenki… A Székely zászló betiltása, a magyar nyelv korlátozása, az autonómia igények leszarása, a magyar iskolák ellehetetlenítése, bezárása, magyar ellenes beszédek sokasága, …..
    Mesterházy és az MSZP szerint hazafias cselekedet.
    Ez a mai MSZP álláspontja.
    Becsüljük is ekként őket !

    SOHA TÖBBET MSZP !

  4. Akkor talán most itt az ideje pár szót szólni a hüvelygombáról.
    A hüvelyi folyás a nők egyik leggyakoribb panasza, amely a gyermekkortól egészen az öregkorig előfordulhat. Különösen hajlamosak a fertőzésre a várandós anyák, a cukorbetegek, az antibiotikumot vagy magas hormontartalmú fogamzásgátló tablettát szedők és a legyengült immunrendszerű nők.

  5. Mákostészta.
    Alapanyagok: porcukor, mák, só, hosszúmetélt.

    Elkészítés
    A metéltet forrásban lévő sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük.
    A mákot és a porcukrot összekeverjük.
    A tésztához hozzáadjuk a porcukros mákot, és jól összekeverjük.

  6. Éljen Kiszel Tünde!
    Budapesten, 1959. november 24.született, és még él hála a jó Istennek, televíziós műsorvezető, szerkesztő, producer, újságíró, színésznő és fotómodell.
    A budapesti Vörösmarty Gimnáziumban érettségizett. 1993 óta tagja a MÚOSZ-nak.
    Pályája elején fotómodell volt, képei magazinok címlapján, kártyanaptárakon,
    képeslapokon, posztereken jelentek meg.
    Később a német RTL Tutti-Frutti c. műsorában szerepelt.
    (de már hazajött)
    http://www.mommo.hu/media/KISZEL_VIDEOKLIPP

  7. Hamá’ ijen viccös e zanap, akko’:
    A Budapest–Bamako-rali fapados Dakar-ként is ismert magyar szervezésű
    afrikai autóverseny. A rali minden év januárjában indul Budapestről,
    és két héttel később Mali fővárosában, Bamakóban ér véget.
    Először 2006-ban rendezték meg, ekkor még csak 42 csapattal,
    és 2005 decemberi indulással.
    Azóta a résztvevők száma folyamatosan emelkedik, ahogy a rali ismertsége is,
    nemzetközi szinten is. A rali a következő országokon halad át:
    Magyarország, Ausztria, Olaszország, Franciaország, Spanyolország,
    Marokkó, Mauritánia és Mali. 2011-ben pedig már Szenegál, 2012-ben
    pedig már majd Gambia és Bissau-Guinea területén is.
    A ralin teljesítendő táv közel 8000 km.

  8. Az mocskos roman legkozelebb akkor jojjon Magyarorszagra, mikor Erdely visszacsatolasanak a szerzodeset irja ala.
    Az pedig felhaborito, hogy az mszp, az orszag ellensegevel haverkodik.

  9. “Egyetemista csürhe támadott meg békés focidrukkereket. Az új stadionjukban nyugodtan szotyolázó-zsidózó drukkerek hirtelen azt vették észre, hogy a biztonságukat óvó rendőrök eltűnnek, majd hipszterszemüveges, lódenkabátos fiatalok özönlenek be otthonosan összeokádott szektoraikba és Bourdieu-szövegekkel, rímtelen verssekkel, fizikai képletekkel és festmények reprodukcióival hadonásznak. „Szörnyű volt – nyilatkozott még mindig elcsukló hangon Brutál „Szecskavágó” István, a KÖZGÉP SE vezérszurkolója, akit a helyszínen felállított egyik mobil mentális elsősegélyhelyen ért utol riporterünk. Mindenfelé latin szavak, ködös axiómák, hosszú körmondatok és érthetetlen képletek röpködtek. Egy 35 kilósnak látszó, feketére festett hajú lány megfenyegetett, hogy kielemzi az egómat!” A megfélemlített szurkolók egymást eltaposva menekültek a stadionból, többen nyolc napon túl gyógyuló kulturális sérülést szenvedtek. Egy ultrának Egon Schiele „A szék és a kancsó szerves mozgása” című festményének színes nyomatát tartották az orra elé, ő jelenleg még kómában van. A helyszínre gyorsan kiérkezett a TEK kultúraelhárító-kommandója, akik a sérült drukkereket elsősegélyben is részesítik: éppen a „Fradika, fradika, hőőő-hőőő, zsuppsz!” című nótát énekeltetik velük és a Kerényi-művésztelep képeiről készült diákat vetítenek. „Sajnos, egyre gyakoribb az efféle értelmiségi huligánkodás – mutatott rá Klinkhammer István, a diákbűnözés elleni fellépésért felelős frissen kinevezett államtitkár. A kormány eltökélt szándéka, hogy rövid időn belül az utolsó egyetemet is megszünteti, és így kifüstöli fészkükből ezeket a tücsökhordákat.” (MTI)”

  10. @DR. Smit Pal:
    “Orbán Viktor miniszterelnök az uniós kohéziós alapok jövőjéről tárgyalt pénteken Bukarestben Traian Basescu román államfővel – közölte az MTI-vel Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára.

    A magyar kormányfő, aki a felzárkóztatási politika folytatásában érdekelt uniós országok csúcsértekezletén vett részt a román fővárosban, a konferenciát követően hivatalában kereste fel Traian Basescut.

    Mircea Dusa, a román kormány parlamenti kapcsolatokkal megbízott minisztere a konferencia előtt egy héttel úgy vélekedett, a kohéziós csúcsértekezlet jó alkalom lesz arra, hogy a magyar és a román miniszterelnök tisztázza egymással a Nyirő József újratemetése körüli nézeteltéréseket. Bár a magyar fél már akkor közölte, hogy kétoldalú találkozó nem szerepel napirenden, a román sajtó Orbán Viktor és Victor Ponta kétoldalú találkozójának “elmaradását” a magyar fél elutasításaként értelmezte.

    Szijjártó Péter az MTI-nek elmondta, semmilyen hivatalos megkeresés nem érkezett a magyar kormányfőhöz arra vonatkozóan, hogy folytasson kétoldalú tárgyalást a román miniszterelnökkel, de Orbán Viktor mindig készen áll egy ilyen találkozóra.

    “Most itt, az elbúcsúzásnál egy rövid kézfogás erejéig váltottak is egy pár szót: Orbán Viktor biztosította Victor Pontát, hogy bármikor, amikor akar vele találkozni, ő készen áll erre. Nem jött ilyen megkeresés, ezért nem is volt ilyen találkozó, viszont a részünkről bármikor lehet” – mondta.”
    http://www.origo.hu/nagyvilag/20120601-orban-bukarestben-jart-de-nyiro-ugye-nem-kerult-elo.html
    Orbán Bukarestben járt
    MTI|2012. 06. 01.
    Szóba sem állt Piktorral a másik Victor…

  11. Baranyában váltóhangulat van, Vajszlón és Harkányban is bukott a Fidesz!

    A külföldön dolgozó fideszes képviselő lemondása és időközi választások mellett kampányol az LMP és egy siklósi civil szervezet. A volt alpolgármester egyéni körzetben nyert 2010-ben, de 5 hónapja nem látták testületi ülésen.
    Novemberben Varga Tamás külföldre ment dolgozni, a jobb megélhetés reményében. A fideszes politikus lemondott alpolgármesteri posztjáról, de a képviselőségről nem. Szalai ötödik hónapja nem találkozott vele a testületi üléseken, pedig ő a problémákkal sújtott Máriagyűd egyéni képviselője.
    Több mint ötszáz aláírást gyűjtöttek eddig össze az LMP-vel együtt azért, hogy időközi választásokat tartsanak a településrészen. Ez több, mint ahányan az előző választáson Vargára szavaztak, nagyjából háromszor annyi. 1260 választópolgár él Máriagyűdön, 2010-ben 195-en adták le voksukat Vargára.
    Egyértelmű, Baranyában is elég a Fideszből váltást akar a nép!

  12. @kittrabi: Alkotmánylé készítése: Vegyünk különböző alkotmányokat (ezek magyarok is lehetnek, az Alkotmánymorfoló Bizottság már elég széles választékot hozott létre), vigyük fel őket egy magas hegyre, majd negyven nap elteltével hozzuk le őket egy mózeskosárban. Kerítsünk egy aranyborjút, olvasszuk meg, és égessük el rajta az alkotmányokat. A hamut szórjuk vízbe és itassuk meg a lakossággal. Ha kutyabaja sem lesz tőle, akkor jók, voltak az alkotmányok, ha megbetegszik, akkor meg kell kérni az Alkotmánymorfoló Bizottságot, hogy morfondírozzon össze néhány újabb változatot. Az eredmény nagyban függ attól, hogy a hamu feloldásához a vizet a Nagykörút alatt futó szennyvízcsatornából vagy az Alpok Perriere nevű forrásából (goo(dot)gl/b5tYB) vesszük-e.

  13. Fradi-drukkereknek álcázott Fidesz szurkolók és szurkálók vették körbe a Fidesz székházat,és lánc lánc Eszter lánc énekléssel invitálták a tánckörbe a véletlenszerűen ott tobzódó és drogozó Bajnai ifjú gárdáját. Ezek a mindenre elszánt gárdisták huj huj pfuj kiáltásokkal alázták a Nemzet szent Alaptörvényét és a hozzá kapcsolt Nemzeti Hitvallomást .A hangzavart az időközben megérkező békemenet civilben pompázó aktivistái csitították, akik kölnis üvegekbe töltött sósavval kedveskedtek az említett drogos-gárdának,zsidó és bolsi jelszavak kíséretében. Transzparenseiken a szenvedő és könnyező Madonna fohászát idéző jelmondat,látható: Gyász ól-ban nemzett és hazaárulóktól szenved! A védjegy:Orbán Viktor. Védj meg! A savhoz a desszertet és vaníliás karikát a két kék kialvatlanságot tükröző karikás szemű platinaszőkefogú, mindig szelíden megnyilatkozó szóvivő és társa szolgáltatta. De minden hiába. A drogtól aléltak SMS-ben kapott utasítás szerint, minden felszólítás nélkül törtek, zúztak, fosztogattak, öregeket és csecsszopókat sem kíméltek,majd kardélre hánytak. Kezükbe a kis zöld könyv, amely Bajnai Kiskátéja címet viseli és benne a bajnai ifjú gárdája 1 pontos követelései szerepelnek. Ebből skandálták: Le a demokráciával! Le a jogállammal! Le az alaptörvénnyel! !e a kalappal! Lea, hol vagy?

  14. @Nap Pali: Mióta mondom már! Földig rombolni mindet és focipályát a helyükre! A jogi és közgazdász tanszékekről pedig mindenkit elküldeni Borsodba és Szabolcsba latint tanítani alsótagozaton! Sipirc! Ez kell, nem a drága egyetem a külföldre ácsingózó elhízott, lúdtalpas, pattanásos pubertásoknak!

    Egyébként azt sem értem, mi szükség van az egészségügyre, és az élősködő nyugdíjasok pénzelésére. Aki beteg az haljon meg, akinek nincs pénze, az annyit is ér!

    Mert aki szegény, az még arra is lusta, hogy pénzt szerezzen. Öt forintostól húszezerig bármit választhatna, de ehelyett csak siránkozik. Euróért, svájci frankért is egyre több forintot kaphatna, de szalmaszálat nem tesz keresztbe, nemhogy két köteg százeuróst. Hát megérdemli az ilyen, hogy éljen?

  15. @tobias2: Te még nem alszol?
    Ez az épület pontosan az alagút fölé épült, és lehet, hogy vészkijárata is van bele.
    Rózsa Sándorról nevezhették el, mert nagy betyár volt az is.
    Nemrég cseréltek “lányokat” benne, kúrva drágán, de ezek is narancsbőrösek.