Vatikánban felszállt a kénes, néhol szalontüdős füst. A svájci gárdistának öltözött, átfésült sisakú Pajor Tamás közölte a jó hírt a média képviselőivel.

201303_papa.jpg

„Megvan az első magyar pápa, halleluja! Ünnepeljük együtt Németh Sándort, azaz MLM. Alexandroszt, az első igazi vallás-ösztönző, többszintű-hívőverbuváló pápát!” A nemzetközi sajtó örül a folytonosságnak, hiszen az előző egyházfő is német volt. Sőt, MLM. Alexandrosz korábban taxizott, így maga tudja majd vezetni a pápa-mobilt, a vatikáni pénzváltót, és a tömjénes wunderbaum shopot is.

Németh kiváló szónoki képességeit is bizonyította már, bár a kritikusai szerint túl sokat beszél egyes szám harmadik személyben. „Ez .. ő, nem … ő, igaz…. ő, úgyhogy őőőőőő!” – utasította vissza a rosszindulatú vádat MLM. Alexandrosz.

Ami a reformokat illeti, egy férfivé operált magyar énekesnő, Bayer Fridericus lesz az új udvari zeneszerző. A Svájci Gárdát leváltja az In-Kal Security, ezért április 1-jétől Fiorentina drukkereket nem engednek be a Vatikánba, mert azok lila-fehérek.

A hírre egy mélyen hívő magyar, 42 éves, elvált könyvelőnő is elérzékenyülten reagált:„Néztem ezeket az az óriásplakátokat, és eszembe jutott, hogy korábban én is öngyilkos akartam lenni…, de így most már meg is teszem… kacsintós-pityergős-négyszájú-szmájli!

75 KOMMENT

  1. – Sanya nem lehet pápa, mert Ő az Isten – monta Brendon, a kancsal mackó a C. Centrálban rendezett, A Madakaszkár Pingvinjei természetrajz előadás szünetében.
    – Tudják! Adójuk egy százalékát……. – tette hozzá elmenőben.

  2. @Kulics: a 10% a Hit a Nyugdijban, további 7% a Hit az Ingyenes Egészségügyben,
    1,5% a Hit a Munkanélküli Segélyben felekezetnek megy, kötelező jelleggel.
    10% a menyországra nem is olyan sok, és csak a nettóból számítják, gondolom.
    Egykuta mind, bele a közösbe, aztán huss.
    Ember higgy, és bízba bízzál! Vagyis, küzdj és perkálj!
    Gondolkodni viszont nagyon veszélyes, és gyötrelmes dolog, bünteti is “isten” mostanában rendesen.

  3. Hát én meg bennfenntes körökből tudom, hogy mivel az EU ellenszenve miatt nem lehet megint miniszterelnök, viszont börtönbe sem akar menni, ezért Berlusconi a pápai posztot pályázza meg és a Vatikánba emigrál.

  4. Magyarország lakói 1000 évente új vallást vesznek fel. Ugye, volt ez a kereszténység István király “jóvoltából” legyilkolva mindenkit, aki az ősi vallás mellett kitartott. Most megint itt az ideje lecserélni, tehát jöhet a zsidó vallás! Legalább felsőbbrendű, mindenkit leigázó nagyhatalom lehetünk újra, a legmodernebb fegyverzettel egrecírozhatjuk fostos szomszédainkat, mint izrael.

    Hajrá! Szegedi Csanádot fővezírnek!

  5. Harmatos. Az MLM személyi marketing és pénzközpontú értékesítése TÁRGYAKNAK vagy SZOLGÁLTATÁSOKNAK, ezzel szemben a HGY-ben hitéleti tevékenység folyik, vagyis az adakozás NEM ellenszolgáltatás és NEM kötelező jellegű.

    Nincs közvetlen kapcsolat a hitélet és az egyén pénzügyi áldozatvállalása közt, akár pénz fizetése NÉLKÜL is lehet oda járni, senki nem ellenőrzi, még személyes ismertség esetén sem kérdeznek rá pásztorok sem.

    Pajor Tamást ’95 óta ismerem személyesen, egyszer nem kérdezett rá a 17 év alatt ” és adakozol?”.

  6. Nagy magyarok! Had kérdezzem meg. Mikor Istent a szátokra veszitek mondván,hogy a “Magyarok Istene” stb., akkor az is előttetek lebeg, hogy Jézus zsidó volt? Mert szidni, meg áll magyarkodni azt tudtok! Erre kellene felnéznie minden magyarnak? Vagy egyetérteni veletek? Ebbe a köpködő brigádba tartozik mindenki, aki csak magasröptű szónoklatokkal és különleges kifejezésekkel akar leépíteni mindenkit,aki legalább Istenhez próbálja elvezetni az embereket! Hajrá kamumagyarok!

  7. @negondolkozz!majdénmegmondom!:
    Egy kicsit sem vág ide az, amit leírtál, de nem gond! Épp itt az ideje elgondolkodnod, hogy Izrael az, aki nem egrecírozza a szomszédait, hanem pont a környező arab államok azok, akik fenyegetőznek, és állandóan új fegyvereket fejlesztenek!
    Senki nem a zsidó vallást propagálja, és Magyarország még mindig keresztény, akár csak a Hit Gyüli, aki kiáll Izrael mellett, de nem vette fel a zsidó vallást!

  8. Röhögök én általában jókat az ilyen humorblogokon, meg celebknél simán elmegy, hogy a brikettnél több IQ-t nem nagyon szokás feltételezni róluk és az okés is.

    Láttam viszont jó pár Vidám Vasárnap TV-közvetítést, ahol N.S. több órán keresztül, nem papírból felolvasva, elég komoly beszédeket tartott, komoly témákban, nívós tartalmakkal, szóval rá épp nem ez az “öööö…mer izé…mer’ úgyhogy” stílus volt jellemző. Persze az előítélet csúnya dolog, ugyebár.

    A standupos, blogoló gyerekek, meg jobb, ha összekapják magukat. Mert a legtöbbnek köze nincs ahhoz, amit tényleg stand upnak hívnának. Van viszont helyette rengeteg IHB -iszom-hányom-belefekszem-sztorijuk, meg a kutyát nem érdeklő, “hogy téptünk be a haverokkal Bivalybürgözdön” című belterj. Hofi Gézától azért messze van, na :)))

  9. Hát ez a “poén” most nagy csalódás volt. Elolvastam, nem tudtam nevetni. Általában a paródiáknak (lsd. stand up comedy) van egy csöppnyi valóság alapja, ezért lehet rajtuk nevetni, mert eltúlozzák a valóságot. Ebben csak annyi volt a valóság, hogy Németh Sándornak hívják. A Bayer Fridericus-os poén kimondottan visszataszító volt. Hát Hírcsárda, ez most nem sikerült, majd legközelebb. 😉

  10. @Pajzs999: Egyelőre. De a fővárost már Judapestnek nevezik. Zárt kapus meccseket kell rendeznünk és betiltják a magyar nemzeti zászlót egy izraeli csapat elleni kosárlabdameccsen. Magyarokat számolatlanul gyilkolják, de ha egy zsidóra csúnyán néznek, másnap már ott a közt. elnök a lakásán bocsánatot kérni.
    Nem sorolom, hogy mit jelent izraeli gyarmatnak lenni.

    Ti hülyék vagytok vagy csak vakok?

    @Spirit Holy:

    Te meg ne ugass nekem, hogy mit gondolhatok és mit nem. Fogd be a szemed, ha nem tetszik amit írok!
    És mi van, ha csak vicceltem, humorzsák?

  11. Én még sosem hallottam arról, hogy a fővárost Judapestnek neveznék, de sok bunkó magyart láttam már ott. Azért akárki megnézi a hitgyülis arcokat a vasárnapi tévé műsorban, sokkal jobb arcokat látni ott, mint egy jobbik rendezvényen. A jobbiknál bűnöző fejek vannak, a vidám vasárnapon pedig mosolygó vidám arcok.

  12. negondolkozzmajdenmegmondom-nak!
    nem kell paranoiásnak lenni, nem vagyunk gyarmat. Még… De ki tudja, mikor árasztják el hazánkat a muszlimok, akiket a jobbikos barátaid hívnak be, és akik már az európai nagyvárosokat gyarmatosították. A meccsel kapcsolatban meg a helyedben csöndben lennék, talán nem kellet volna iráni zászlókkal szurkolni magyar meccsen a “magyaroknak “, és nem kellet volna ősbarbár módon viselkedni! Úgyhogy köszönjük szépen a kedves Jobbiknak, hogy elintézték, hogy ne szurkolhassunk magyar meccsünkön!!

  13. @Sára Hajós: Miért kellene szerinted az izaelieket jobban szeretni, mint Iránt vagy más népet? Ti, libsi majmok akarjátok diktálni, hogy mi etikus?

    Normális EMBER igenis köp egyet a náci népirtó gyerekgyilkos zsidó csürhe láttán. Ócska hullarabló “felsőbbrendű” überalles patkányok.

    @Lajos Vavel: Te nagyon szabad lehetsz… :)))

  14. Eberek! Könyörgöm! Ha már egyszer tényleg szapulni és lehúzni akarjátok Németh Sándort és a Hit gyülekezetét, akkor legalább ne egy ilyen harmat gyenge poénokkal tarkított, béka feneke alatt lévő cikkel tegyétek.

  15. @negondolkozz!majdénmegmondom!:
    Egy normáélis ember tényleg elitéli (de nem köpdös) a nácikat, akik több mllió zsidó embert öltek meg a származásuk miatt és azokat a neonáci mozgalmakat, amelyek újra emberek millióit írtanák ki ha lenne rá lehetőségük! Izraelt nem kell jobban szeretni mint más népet, csak meg kell akadályozni, hogy gyűlölködő emberek újra a zsidóságot okolják minden bajért, ahogy ezt a II. vlágháborúban tették. A gyerekgyilkosságokért meg azokat a muszlim terroristákat kell okolni akik gyerekeket és nőket használtakk élő pajzsként!

  16. Hát, mi tagadás, ez most nem sikerült túl jól, jobbhoz vagyok szokva a csárdától! Gyengék a poénok, sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből, nem veszik ennyire Hit Gyüli és Németh Sándor lejáratósra a figurát, hanem kicsit más aspektusait is belevették volna a képzelt helyzet elemzésébe, így nagyon egysíkú lett! Mindegy, én bírom az oldalt alapvetően, remélem, ez csak egy véletlen kilengés volt!

  17. @negondolkozz!majdénmegmondom!: Én például már csak nemzetiségi (vagy ha úgy tetszik nacionalista) alapon is a magyar népet szeretem legjobban, noha e szeretetet a hozzád hasonló véleményen levők igencsak próbára teszik… Ami az etikát illeti, nem vagyok róla meggyőződve, hogy a ki kit szeret kérdés oda tartozik, de ha mégis a történelmi tapasztalat azt mutatja, hogy az idegengyűlölet mindig is távol ált a magyar nemzet etikájától.

  18. A szponzori hírdetőtáblát bemutató, szimpatikus, kibogozhatatlanul virtuóz szóvívő
    és kavaró sztárbemondó által vélhetően szándékosan letakart városok, Kampen (NL),
    Leinefelde (D), és Kovászna (Covasna, RO, vagyis….SzF), tiltakozó jegyzéket adtak
    át Pápának, amit azok azonnal tovább is küldtek a Vatikánba.
    A táblára fel sem került Kun Ce miatt a kínaikak meglepő módon nem tiltakoztak.

  19. Végre egy igazán jó hír Magyarországról. Legalább felpezsdül az ország, a katolikus egyház megfiatalodik, és nősülhetnek a papok :))

    Éljen sokáig az új pápa.

  20. Na hát ez remek! 🙂 Legalább innentől kezdve nem kell attól félni,hogy pedofil papok molesztálják a gyerekeket! Vidám zenéket énekelhetünk,nem pedig siratóénekeket,valamint az Istentiszteleteknek lesz értelme,nem pedig csak egy humbuk lesz,ahol még a pap sem tudja miről beszél..

  21. Szása Petrovich éppen Pápán asszimilálódott Petőfi Sándorrá,
    így lett Petőfi Sándor Talpa magyar!
    Ehhez persze Alexander Deutsch-nak semmi köze, ő csak mint HIT gyűjtő
    és gyüjtemény kezelő járt Pápán, amit a kép is bizonyít.
    Pápát azért nem lehet látni, mert rajta áll.

  22. @Vicc Elek: A Szent-Jobbról hallottál már? És azt is tudod, hogy kiknek vágták le a jobb kezét?

    Tanulj, rád fér!

    @pHérték: Látjuk hová vezetett a nagy befogadás. Van olyan nap, amikor nem végeznek ki, nem terrorizálnak védtelen magyarokat? Kérnék egy listát.

    @Réka Kiss: Kérlek, ezzel a primitív agymosott szerecsenmosdató baromsággal mást keress meg. Szegény ártatlan cionisták… Olvass, művelődj. És ne csak a fasiszta talmudból.

  23. @negondolkozz!majdénmegmondom!:
    Hát azért te vagy az, aki nem látja a fától az erdőt, mert annyi gyűlölködést hallgatsz, amitől így elvakulsz!
    Izraelt, és más népeket is szereti egy normális ember. Izraelről csak annyit, hogy nekik van a legkisebb rossz szándékuk az egész Közel-Keleten, ők az egyetlen demokrácia!
    A náci csürhe a Jobbik, és az ő gonoszságuk az, amire köpni lehet! Ők azok, akik kiszolgáltatják Magyarországot a gyarmatosító iszlámnak, nevén nevezve Iránnak!
    Egyébként arról, hogy zárt kapus meccseket kell rendezni szerinted ki tehet? Nem ismersz rá a Jobbik szimpatizáns emberekre? Miért kellett zsidózni? Teljesen jogos a megtorlás! Csak magukat tombolják ki az ilyen emberek, és ettől nagyszerűen érzik magukat, miközben lengetik az iráni zászlót, és szidják Izraelt Istenével együtt! Aztán eléneklik az “Isten áld meg a magyart” kezdetű himnuszt, melyben hozzáfordulnak!
    Ez a szeretetteljes kereszténység?

  24. @negondolkozz!majdénmegmondom!: Nincs olyan nap, hogy ne végeznének ki, vagy terrorizálnának védtelen magyarokat (és védtelen egyéb nemzetiségű embereket is). Az agresszió nációtól független jelenség. De ha már listát kértél, írok egyet, amiből talán látszik, hova vezetett a nagy befogadás. Oda, hogy nemzetünk tagjai a Horváth Tibik, a Tóth Lacik, a Német Erzsik, az Orosz Anikók, a Görög Nórák, a Török Ádámok, a Lengyel Sanyik, a Székely Tibik, a Kun Zsoltok és a Besenyő Pistik. 🙂

  25. @pHérték: Édes bogaram, ne a régmúlttal gyere, hanem a jelennel (és ebből kifolyólag a jövővel)! Köszönöm a nulla soros listát, ez a tény: nincs nap, hogy ne gyilkolnák a magyart halomra. Kérdem: ha zsidókat mészárolnának naponta akkor is ekkora nemzetközi kuss lenne? Szerintem már porrá bombázták volna a cigányok putrijait. De mivel pontosan a magyarirtás az érdekük a betolakodóknak, ezért bagatelizálják, söprik a szőnyeg alá egész települések elnéptelenedését.

    @hollario: Az árulónak vágták le a jobb kezét, aki felszámolta népe hagyományait, régi vallását és a pénzért és hatalomért külföldi zsoldosokkal kiirtotta testvéreit. Tudom, legszívesebben ti is ezt tennétek a Jobbikosokkal és minden hagyománytisztelő “magyarkodó náci fasiszta, zsidókat megregulázni szándékozó” polgártársatokkal.

    De ez egyelőre a mi hazánk (is). És én hátat fordítok ha meghallom a népirtó, zsarnok fasiszta izrael himnuszát. Mint minden normális ember.

  26. @negondolkozz!majdénmegmondom!: Ejnye no! Hát mióta zavarja egy jobbikost a “dicső régmúlt” emlegetése? Tán még az árpádsávos zászlót is idejét múltnak tekintitek egyszer?! Nem szerencsés ám a szelektív emlékezet! A Horváth Tibik és társaik pedig épphogy nem a múlthoz, hanem nagyon is a jelenhez tartoznak.
    És az “édes bogaramozás” se szerencsés. Az ember nem válogathatja meg se a rokonait, se azokat, akikkel egy nemzethez, egy fajhoz (emberiség) tartozik. Nagy a világ, elférünk benne mindannyian békében, főleg ha nem piszkálódunk.

  27. Haver ez nem politizálós oldal és nem is vallási itt poénkodunk nem pedig politizálunk meg ócsárlunk !!!!!!!!! Köszi!!!! ÉS ez mindenkinek szól !!!!!!!!!!!!!
    Köszi mindenkinek inkább írjatok egy jó viccet 😀

  28. Legalább Mi Magyarok büszkék lehetünk, hogy egy magyar ember lett a pápa… 🙂
    na meg persze nem árt az anyaszentegyháznak sem, hogy végre a papjai házasodhatnak, talán így jobb lesz az Istentiszteleteik minősége :DD