az eronk megvan hozza.jpgA Fidesz frakcióvezetője szerint a szocialista hagyatékként ránk maradt választói regisztráció elsöprésével az elmúlt nyolc év sötét árnya is felemelkedhet Magyarországról.

A Gyurcsány Ferenc által még 2008-ban megszavaztatott és csak 2014-ben életbe lépő törvény eltörlésével Magyarországon továbbra is biztosított a demokratikus választások intézménye – áll a Fidesz-frakció kiáltványában. Rogán Antal azonban elmondta, már vizsgálják, hogy pontosan hogyan is sikerült a mára végleg megbukott miniszterelnöknek kétharmadot felülíró törvénnyé alakítania a választást regisztrációval korlátozó ötletét.

Bár idő kellett hozzá, hogy észrevegyük ezt az ármányt vagy sötét varázslatot, már mi sem tudjuk, hogy miben higgyünk, de most már legalább az egész ország láthatja milyen ember is Gyurcsány Ferenc valójában” – zárta nyilatkozatát Rogán Antal, majd keresztet vetett és átsegített egy jóságos, öreg anyókát a gyalogátkelőhelyen.

42 KOMMENT

  1. Az ügy részletei még felderítésre várnak, de az már bizonyos, hogy Gyurcsány Ferenc egy titkos sukorói kormányhatározat apróbetűs záradékában akarta az izraeli-magyar kettős állampolgárok regisztrációjával eladni azt a vízkészletet, amit Mini.elnökünk az arab barátainknak ígért, és ezért vett vissza a franciáktól.

  2. Tökéletes! Mehetne egyenesen az MTI-be. Ennék mint a cukrot.
    Akár magát a nagyóriásfelülmúlhatatlan Giroszkóp Gabriellát hallanám,
    ahogy szemrebbenés nélkül, kis mosollyal a képén, bele a pofádba.

    Győztünk! Már megint győztünk a nemzetünkre törő balliberális ármány ellen.
    Végre szabadon választhatnak az öntudatos, okos magyar állampolgárok.
    Persze, azért előtte fel kell esküdni az új alaptörvényre,
    az állampolgári egyenlőség jegyében.
    Aki ezt megteszi, ingyen kap hozzá egy GPS-es csipet a bőre alá,
    amit onlájn bekötnek a nemzeti nyilvántartó rendszerbe, a GABI-ba.
    Mindezért csak 300,- Ft + 6 év infláció +35% áfát kell fizetni,
    és persze havi 1 500 Ft + 40% áfa bérleti dijat.
    Akinek nincs rá pénze az ingyenesen, nagyon kedvezményes kamatozású
    hiteltből finanszírozhatja az önköltséget.
    A csipesek 2% tranzakciós kedvezményt fizetnek boldogan
    minden vásárláskor, kétszer.A csiptelenek viszont ugyancsak.

  3. A FIDESZ újra névváltoztatásra készül. Mivel már se nem fiatal, se nem demokrata, se nem szövetség, ezért a Felcsúti Autokraták Szabadidős Szervezete elnevezést veszi fel. Röviden F.A.SZ.SZ. Így adózva ezzel a nagy szovjet tudatmódosító szer, a T.A.SZ.SZ. előtt!

  4. A “Gyurcsány Ferenc megbukott” rémhírt terjesztő Rogántól Orbán megvonta az étkezési jegyét, és kötelezte a kerület hitelállományának vagyonából való azonnali visszafizetésére. Kövér ennél is továbbment (később megállt és leült), ugyanis a frakcióvezetőt felfüggesztette. Azóta a kabátok közt rozsda marja, nem ragyog.
    A megbukásról szóló rémhír minden NER-tagban is félelmet gerjesztett, mert mi lesz, ha Gyurcsány ismétel?

  5. @Aszongyaja Zanyósom:
    Ott ragadtam le, hogy járnak Gyurcsánnyal.
    Szerintem csak flörtölnek.
    Beígérnek valami nagyot (például Sukoró), és ha nem jön össze, akkor ejtik.
    Keresnek másik meglepetést, például külföldi ingatlant. Gyurcsánynak az sem tetszeni.
    Valami biztos lesz, lehet, hogy a Fidesz nélkül. De lesz.

  6. El vagyok bizonytalanodva. Hát most akkor az elmúlt egy évben a FIDESZ a Gyurcsány által bevezetésre jelölt regisztrációt akarta kényszerből bevezetni? És hogy az AB elkaszálta, véged van, Fletó! Mert Rogán azt mondta! És ha azt mondta az úgy is van! Vagy nem?

  7. “A fideszesek szerint sem most, sem korábban nem volt komoly terv, hogy a megszokott négyéves ciklus vége előtt rendezzenek választást.”

    Hmm, akkor ezek szerint előrehozott választások lesznek.

  8. Nem egy kiepelkedő poszt a HCs-n, de amikor “Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !” megjelent ballibezni és naugyézni nem sokkal azután, hogy Török Gábor még csak találgatta a kimenetelt (torokgaborelemez.blog.hu/2013/01/03/elozetesregisztracio), megjósoltatott, hogy a fijúk rövidesen máshogy fognak emlékezni – onnan meg csak egy hajszál az akrámilyen és kötelező HCs örökbecs.

    Sose lehessen tudni pontosan, hogy Eurázsia kivel állt mindig is hadban.

  9. @bgp: “A fideszesek szerint sem most, sem korábban nem volt komoly terv, hogy a megszokott négyéves ciklus vége előtt rendezzenek választást.” – Persze, azér köllötta Kossuth térre vinnija hetvenkétórás vekkert is hatéve…

  10. @Aszongyaja Zanyósom: Kivételesen még nem is nagyon hantáznak. Komoly terv nem volt, csak továbbvinni a permanens forradalmat… aztán ha egy forradalmár éppen nem leköpi, hanem agyoncsapja Gyurcsányt, az nem nagy baj, bár ők mélységesen elítélik az ilyesmit kormányváltó felelős ellenzékként.

  11. Orbánék eleve csalással vádolják Gyurcsányék választási trükkjeit.

    Hogyan szavaz egy hátrányos helyzetű belföldi polgár?
    1. Kap egy értesítést a választókörzetében bonyolítandó választás helyéről, idejéről, és persze, hogy milyen néven hányas sorszámmal van felvéve a listára.
    2. Elmegy szavazni időben, egyeztetik szig. és lakcímkártya alapján adatait személyes rátekintéssel arcát, hogy valóban a megjelent személy érkezett-e a körzetbe szavazási céllal.
    3. Belföldi megkapja a szavazásra szolgáló papírt és borítékot, majd titkosan szavaz egy lefüggönyzött fülkében.
    4. Pártok által delegáltak közösen számlálják az érvényes, érvénytelen szavazatokat.

    Hogyan szavaz egy külföldi?
    Valószínűleg kap egy tájékoztatót, hogy milyen néven szerepel valahol, hányas sorszámmal, egy határidőt mikorra kell szavaznia.

    Na és akkor jönnek a kérdések!

    – Mi a biztosíték arra, hogy külföldi megkapja meg a szavazólapot.
    – Mi a biztosíték arra, hogy saját kezűleg x-el?
    – Mi a biztosíték arra, hogy titkosan szavaz?
    – Mi a biztosíték arra, hogy egyáltalán megkapja-e a szavazólapot?
    – Mi történik, ha nem kapja meg és más kezébe jut a szavazólap:
    – Más kezébe jut a szavazólap, és kér még egy újat kap-e?
    – Mi alapján ellenőrzik a beérkező szavazatokat? Vonalkód, ujjlenyomat?
    – Milyen beérkeztető rendszert építenek ki?
    – Hogyan kerülik el, a csalási lehetőségeket, ellenőrzik majd a szavazólapokat, milyen módszerrel?
    – Mi a biztosíték arra, hogy Gyurcsányék nem gyártanak le plusz 1 000 000 szavazólapot, majd szimpatizánsaik útján elküldik vissza az OVB-nek, ahol csak szocialisták ülnek.

  12. @Fishwalker: Ki fog elutazni Erdélyben a Bukarestben lévő Nagykövetségre, vagy akár konzulátusokra, legyen az USA-ban, vagy Boliviában. A kérdés, hogy a külképviseletekre kiutaztatnak-e majd ellenzéki pártok képviseletében valakiket?

  13. @FIDES AGITÁTOR: A külképviseleteken eddig is volt lehetőség a szavazásra, így erre megvan a gyakorlat már. Az ügyfélkapuhoz elég sok helyen hozzá lehet férni, nem kell elutazni, amúgy pedig aki nagyon akar az majd utazik. SZ.v.sz. amúgy sincs sok közük ahhoz, hogy idehaza ki irányítja az országot.

  14. A kommentre kaptam egy emailt. Így hangzik: szerintem ez pont, hogy vissza kell hogy adja a hitedet. Erős vár a mi Rogánunk.
    Én most úgy visszakaptam a hitemet, hogy csak na! Hihetek abban, hogy ugyanaz az ember egy hét alatt a véleményét megváltoztatja, az előzőt pedig szemtelenül letagadja. A nézőt, hallgatót teljesen hülyének nézi! Ebben bízzak meg? Eddig a Rogán szimpatikus politikus volt, itt eldobta a kalapácsnyelet előttem! Ez az erős vár? Ezt nevezik a mai politikában erős várnak? Ez a lehető legaljasabb dolog, amit el tudok képzelni. Lenézi a választóit. De nem baj. Ne felejtsétek el 2010-et. Az MSZP sorsa lebegjen előttetek. A lenézett nép nagyon tud büntetni. A vélemény az eltelt 4 év munkájáról ilyen kis dolgokon szokott múlni.
    Az erős várak könnyen össze szoktak omolni. És nincs még egy lehetőség. Most még mindenre van idő, de ahhoz változni kéne. Sokat. És nagyot.

  15. ” zárta nyilatkozatát Rogán Antal, majd keresztet vetett és átsegített egy jóságos, öreg anyókát a gyalogátkelőhelyen.”
    Természetesen az öreg anyóka kurvára nem akart átmenni a másik oldalra…..