pataki420.jpgÉppen egy haknira tartott a díjátadóról, amikor egy darab ott lévő patkány először megdobálta paradicsommal, majd elrabolta a lovagkeresztjét, őt viszont nem.

Borsodvörheny közelében egy nagyon fényes lebegő jármű jelent meg Pataky autója előtt, majd abból valaki paradicsomot dobott a frissen kitüntetett rocksztár szélvédőjére. Az Edda frontembere ekkor megállt, majd rákezdett „kis fasszopó, anyádnak dugd fel jó mélyen” kezdetű slágerére, de ez nem hatotta meg a vélhetően UFÓ származású elkövetőket, akik lerántották a művész bőrkabátján lógó keresztet, majd az Alfa Centauri irányába irányjelzés nélkül (!) továbbhajtottak.

„Nagyon megrázott az eset. Nem értem miért hagytak itt, pedig eddig mindig rendesen elraboltak, most meg csak a kereszt kellett nekik. Már az UFÓ-kban sem lehet bízni, ezek is biztos komcsik lettek.” – panaszkodott a népszerű magyarnóta énekes.

52 KOMMENT

  1. Gyerekek, ez nagyon szégyellnivaló! Ákosok és Pataki-félék tisztikeresztet kapnak. Még akkor is felháborító, ha amúgy a régi Eddát kedveltem egy darabig- Ákost sosem. A felcsúti cézár birodalma a bunkóság hazája, bár mi lenne más egy olyan hely, ahol aminiszterelnök nem színházba, koncentre, operába, kiállításra jár, hanem szotyolát köpködni focimeccsre és csak oda.Tokody Ilonák nem kellenek, pataki érdemel állami kitüntetést. Milyen példamutató magatartást mutatott? Mert a seggnyalás azért nem nevezném annak.

  2. @Darth Revan: valójában eredetileg egy lovat akartak de az nem volt, azután ha nincs ló akkor már megelégedtek volna lovaggal is, de azt sem találtak s mivel ott az Alfa Centaurin nagyon nagy szükség van valami ló vagy lovag alkatrészre No ezért lopták el a keresztet!

    Igaz a legfrissebb Alfa Centaurin nagy a botrány mert ha tudták volna hogy ott volt az Ati is akkor 110% hogy Őt lopják el! …állítólag amikor legutóbb ellopták sikertelen volt a szaporítása! ….. mert az Alfa Centaurin nem élet az élet Ati nélkül ….. ott minden jaffadroid ráizgul s arra amikor énekli, hogy ADDIDE A DIDIT, ADIDIT ADIDEedda vagy mit? …. s hiánya már népesedés politikai problémát jelent.

  3. Az az Atis legjobb képe, amelyiken kis nyalka bajúszt is növesztett a jobboldali koncertje kedvéért.

    Olyan kormányt szeretnék, amelyik nem ismétli meg azt, amit az elődjében kritizált.

  4. Én simon wiesenthal(es)-nak adtam volna a keresztet. na nem a tisztit…
    az igazit, szögekkel…
    mindig thalál egy túlélő nácit…
    az azért az igazi teljesítmény hapsikák, nem a z’attilájé…

  5. @jbarta1312:
    “Olyan kormányt szeretnék, amelyik nem ismétli meg azt, amit az elődjében kritizált.”
    Igen, ez egy jogos és alapvető elvárás. Viszont ezzel túl magasra tennénk a lécet…A politikában a következetesség elég szűkre szabná az eszköztárat, ezért nem is igen élnek vele. Pedig a politikán kívüli -való- világban ennek hiánya gyorsan súlytalanná teszi az embert.

  6. vantaan 2012.08.19. 18:48:46
    Most hallatom Patakiy nyilatkozatát. Legitim nemzeti kormány adta. Jellemző a szemellenzős jobberekre. Tiszta agyament. Agyára ment a sok hazudozás.

  7. @lobster thermidor: Hogy vigyék-e Attist? A vita kis híján zendülést okozott az UFO-n. A hajóorvos ellene volt, a fertőzésveszély miatt. Az első tiszt előzőleg azon a hajón szolgált, amelyik már egyszer utaztatta Attilát és nem akarta még egyszer végighallgatni a teljes mulatós repertoárját. A szakács azt akarta, hogy vigyék…jó lesz proteintartaléknak. A tudományos kutatószemélyzet szintén vinni akarta, további tanulmányozás céljából. A főgépész szerint a plusz súly extra üzemanyagfelhasználást eredményezne, nekik pedig nincs tartalék. Amennyi van, azzal éppen hogy haza tudnak jutni. Tehát semmi szükség a hajón erre a nagydarab, benga bennszülöttre. Még vécétartályként se. A navigátor szintén vinni akarta (aztán eladni szexrabszolgának a Zeta Reticulin). A biztonsági főnök ellene volt. Elvből. A kapitány nem tudott dönteni…A jármű a kukoricás fölött lebegett…a hajtóművek bizarr mintába hajlították a növények szárait. A célszemély rémülettől tágra nyílt tekintettel bámulta a hajót, miközben egy parányi csillogó tárgyat tartott védekezően maga elé…
    – Távozz tőlem, Sátán! – hörögte, miközben kopasz fején a félelem verejtékcseppjei csillogtak.
    A kapitány döntött. A lény marad, de az a csillogó izé még jó lesz valamire. Egy fókuszált gravitációs sugár a másodperc tört része alatt kitépte Attis kezéből a keresztet, aztán a hajó meglódult függőlegesen fölfelé és eltűnt az égbolton…
    – Köszönöm, Istenem! Halleluja! Bazdmeg! – nyöszörögte Attila. Aztán elájult.

  8. @poor: Legitim nemzeti kormány adta???? No nem!!! Ezt Én bizony nem hiszem, még hogy legitim és nemzeti és kormány???? Naaaa NEEE!
    ….ja és hogy adta??? Nem és nem!

    Ati bizony azt a keresztet vette!!! Vette bizony! Csere kereskedelem formájában vette! (akkor nincs ÁFA meg UFA és IFA és … az sincs).
    Cserében éjjel nappal és közte is tovább dicséri a NER-t, dicséri Kerényi elvtársat és folyamatosan nyalja Orbán elftárs seggét! No ezért kapta!

  9. @Ringlósztár: Testvérem Vargajóska, igazad van!!
    Ez a Huorn gyerek is ott lehetett a békemenet élén a Patakyval, és tutira neki is habzott a szája!
    Egy kis ánusznyalás, és mindjárt szőr, vagy lovag lesz a pártszimpatizánsokból!

  10. Na, most sírnom kellene? Ez egy Fidesz szopó kis …kalap. Félreértés ne essék, én többi nyaló/ szopógépet is utálom, csak attól félek, hogy a művészet is a politika áldozatává válik.

  11. @szilba:
    Borsod ! nem Boros
    és

    Pusztakotkodács és Simagöröngyös között félúton egy kis zsákfalu.
    Mondhatni tanya, mert alig 100 lakója van, de mégis van orvosi rendelő, iskola, óvoda és bölcsőde (külön), rendőrség, tűzoltóság, törökfürdő és egyéb nélkülözhetetlen intézmények, meg CBA is.

  12. Olyan megható ….
    ha már haladunk a középkor felé.
    “Kör közepén hányok, ….”
    Bár tudnánk, hogy miért hagyták itt. Tán a szexuális kísérletezésre is alkalmatlannak találták, vagy csak mert félázsiai?
    @Huorn:
    Felőlem spanyolcsizmát is kaphatott volna, de egyébként mit is tettek le az asztalra?

  13. @Huorn: Na, mielőtt megszólalnék rögzítem, hogy végignéztem, hogy mit tett le Pataki az elmúlt 15 évben az asztalra, és nyugodj meg, én a saját szakmámban a többszörösét.
    Így már “legitimen” megszólalva: a szemét komcsik olyanokat tüntettek ki, mint Szabad György, meg Blaskó Péter, ezek mind ilyen rohadt komcsik, ugye.