torghi.jpgA szuperlassításhoz szükséges kamera-szoftvert forgalmazó cég, a CCB Int. magyar képviselői elmondták: „Ezekhez a közvetítésekhez teljesen fölösleges a szuperlassítás, itt élőben is minden úgy megy, mint nálunk kikockázva.”

A 2012/13-as szezonban sem lesz szuperlassítás az NB1-es közvetítéseknél. Egyes kritikusok szerint az NB1-ben nem csak a futási sebesség, a cselek dinamikája, de még egy laza orrtúrás is olyan sebességgel megy real-time-ban, mintha az szuperlassítva lenne. Sőt, az M1 és a Sport TV egy közös szupergyorsító beszerzésén gondolkodik, hogy elviselhetővé tegye a nézők számára a magyar bajnokságot.

A CCB annyira megsajnálta a magyar futballrajongókat, hogy ingyen elvállalta a program fejlesztését. „Most még kicsit burleszkszerű a képmozgás, de az FTC középpályásaival jól haladunk a fejlesztésben”. Ha augusztusra nem készül el a program, akkor élő zongorakíséretet adnak minden tévénézőnek, hogy autentikus legyen a közvetítés. A rendező Sándor Pál lesz.

Második lépcsőben az EA Sports cselező-programokkal fogja élőben szépíteni a játékot, míg a Pixar gondoskodik a játékosok fejének antibalkánosításáról. Az MLSZ elnöke, Csányi Sándor röviden reagált a hírre: „Halleluja!”

1 KOMMENT