Victor’s Secret néven exkluzív fehérneműt dob piacra a kormány.

„Ezzel is növeljük a kincstár bevételeit. Népszerű termék lesz, én is nagyon szeretem minden darabját a sorozatnak” – mondta egy rózsaszínű push-up melltartóban nyilatkozó Giró-Szász András, majd felvette szatén nemzeti egyetértés babydollját és távozott.

A fehérneműt kizárólag a NAV e-aranypók rendszerén keresztül lehet beszerezni. A honlapon minden termék a kormány prominenseire konfigurálható, hogy a vevő lássa, mit is vásárol.

Mi egy bordó MILF-csomaggal öltöztettük fel Szijjártó Pétert. A hasat takaró selyem-pendely és a köztársasági mini-érdemrendekkel díszített féltanga kimondottan mutatósak. A honlap három darab pöttyös, Stumpf István alakú francia bugyika egyszerre történő rendelése esetén pedig felajánl egy Szőcs Géza arcú, levendula illatú teddy macit ajándékba, ami június 1-jétől viszont már csak L. Simon László fejjel kapható.

A ruházati termékeket kizárólag görög drachmáért, SZÉP kártyáért, szkennelt búcsúcéduláért, vagy egy videóra vett alcsúti lövő-cselért kaphatjuk meg.

59 KOMMENT

  1. Nem lesz ilyen fehérnemű . Újabb hazugság 1 névtelen blogon . Nem baj , csak magatokat járatjátok le . 😀 A képet pedig úgy készítettétek , szóval legalább ha már hazudtok , legalább eredetien tegyétek . 😀 🙂 😉

  2. @Adofizeto: Nem tudsz olvasni , és ez szomorú . 🙁 Az iróniád pedig gyenge , pláne hogy értelmes EMBER komoly dolgokkal nem ironizál , igaz te csak emberszerű lény vagy így megteheted de akkor is kurva gyenge .

  3. @Lencsés István: Ide figyelj, Te rendkívül csökkent képességű emberpéldány! Végtelen tisztelettel megkérlek, hogy húzz már el innen, sőt ha lehet az összes blogról a jó büdös francba, mert nagyon unalmas olvasni a mundenhová beírt hülyeségeidet!

  4. @Fufo: Nem csökkentek a képességeim . Majd én eldöntöm hogy hova írok jó ? Látszik hogy ideges vagy , ez akkor szokott lenni mikor fáj az igaz ! 🙂 😉 😀 Nem kell olvasni , tovább kell lépni , ez ilyen egyszerű . Nem hülyeségeket írok , hanem igazat .

    @Adofizeto: Mivel továbbra sem tudsz olvasni ( 🙁 ) , így többet nem reagálok rád te buta .

  5. Victor’s secret?

    ….szar zacskóban? (a rákbetegek ajánlásával)

    Viktor azzal tenné a legjobbat a szeretett nemzete javára, ha ma este fejéhez emelné a revolvert és meghúzná a ravaszt.

  6. @Lencsés István: Sajnos ezt bebuktad.
    1990-ben Viktor a liberális Fidesszel együtt (azzal a Fidesszel, amelyik a liberális Charta tagja volt) felállt és kivonult, amikor Szabad György egy perces felállást kért a képviselőktől “a számunkra oly tragikus trianoni béke 70. évfordulójáról” való megemlékezésre.
    1. Most nem liberális de akkor az volt, ez max csúsztatás, de nem hazugság. Az viszont köpönyegforgatás, amit ő csinált 96-ban.
    2. A link a Magyar Országgyűlés hivatalos honlapjára mutat. Ergo, tény.

  7. @Totof: Hát nem buktam be . VIKTOR nem liberális és sosem volt az . A link pedig nem tény , de többet nem írom le , mert nem süllyedek le általános iskolás szintjére . Ha nem változol , nem írok többet neked .

  8. Izé!
    Megmaradt készletből tudnék ajánlani seggfejeknek fülvédős tangát.
    Mindjárt itt az ősz!
    Most gondolj rá, ha van mivel.
    Hülyeség ellen gyógyteák!

    6.lenin & Tsa Bt.
    Ballibeknek óriási kedvezmények, nyeremények!

    Légy résen, hívj azonnal!

  9. @Lencsés István: Mégegyszer leírom, hogy utána tudj nézni. Viktor liberális volt 1996-ig, mikoris a Fidesz kilépett a Liberális Chartából. Akkor fordított egyet a köpönyegén.
    A link, mégegyszer leírom, a Magyar Országgyűlés hivatalos honlapjára mutat, nem nol, nem mno, kurucinfo vagy mittomén. Hivatalos. Érted ezt a szót?
    Így tudod megtalálni:
    mkogy.hu
    Napló
    Országgyűlési napló előző ciklusbeli adatai
    1990-94
    Ülésnap felszólalásai
    1990.06.04.
    3. felszólalás: Elnök

    Ezek sajna történelmi tények. Cáfolj tényekkel.

  10. @Totof: Viktor tényleg nem volt liberális sosem, csak más volt a párt még akkor. Öreg motorosoknak vannak mókás történeteik van arról, hogy hogy próbálták a névtelen szavazásokat nevesíteni maguknak a srácok az összeszedési sorrend meg az ülésrend alapján.
    Aztán mikor valaki félúton jól megkeverte, akkor jött a dühroham meg az agyvérzés 🙂

  11. @Lencsés István: Nem! Sosem! Akár mit is mondanak a tények, akkor sem! Félelmetesen tudsz érvelni. 🙂 🙂 🙂 Az oviban a gyerekek is simán felédkerekednének egy vitában. Ráadásul még ők sem csupa nagybetűvel írják le az ovónéni nevét, de a lényeg, hogy te örökre egy gyermek maradsz agyilag. Mondjuk egy kétévesnél nem nagyobb, de ne izgulj, nagyon jókat lehet röhögni az elképesztő hülyeségeidtől, amiket össze tudsz írkálni.. Mióta bezárt a Lipót, merre szállásoltak el?

  12. @Sam the Ace: Tegnapi brillírozása után rájöttem, hogy Lencsés István nem is ember, hanem egy gép!.
    Össz-vissz. annyi az algoritmus, hogy ha nem barát (esetek ~100%-a) kommentel, akkor minden állítást tagad.

    Teszek is egy próbát mindjárt:

    Kedves Lencsés István!

    Orbán Viktor egy hatalommániás, populista politikus, mindenfajta elvek nélkül.
    Lenin élt, Lenin él, Lenin élni fog!
    Orbán Viktor eredeti szakmája faköböző.
    Sándor, József, Benedek, zsákban hozzák a meleget!

    Várom válszát!

  13. @Adofizeto: Én EMBER vagyok , te pedig csak egy emberszerű lény hisz még a neved sem vállalod , mert fosol . Írni sem tudsz . Én amit írok az a tény , én csak akkor írok , sokan meg akkor is mikor véleményt írnak , én olyankor nem blogolok . ORBÁN VIKTOR nem hatalommániás hisz nem írta le mit nevez hatalomnak , mert ha azt hogy ő a miniszterelnök az nem hatalom . Miért lenne populista ? :O Mert jól politizál azért ? :O Ám legyen , akkor poopulista . Elvei vannak , hisz ő például sosem anonimozik mint te , mert amiket itt írtok név nélkül azt előttem névvel , pofával már nem mernéd nekem mondani . Lenin már nem él , és nem is fog élni . ORBÁN VIKTOR politikus .

  14. @Táskás Tóni: Nem tudsz olvasni . 🙁 Nincs ilyen kollekció . 🙁 Mivel nem tudsz olvasni , így többet nem reagálok rád . Osztjónapot egyben , az helytelen . ( ráadásul nem is így írják …. ) Orbánnak pedig nincs műkörmöse .

  15. Én megvárom a rendelést addig, amíg a gyurcsányka, a bugyika hátsó felére rá nem lesz varrva. Így ha rajt lesz az asszonyon, akkor mindig a fejére tudok verni…, így is, úgy is…