Puzsér Róbert negatív szavazatai miatt mindenki kiesett a Csillag születik-ből, Hajós Andrást is csak az SMS-ezők tudták bent tartani.

Ha még egyszer be kell tennem a lábam ebbe a köcsögfészekbe, epét fogok hányni” – foglalta össze tapasztalatait a zsűritag. A szavazáson mínusz negyven és mínusz hatvan pontokat osztogató zsűritag arra hivatkozott, hogy a játékszabályban nincs leírva, hogy csak pozitív egész számmal lehet szavazni, csupán annyi, hogy a maximális pontszám tíz.

A kieső versenyzők döbbenten vették tudomásul az eredményt és sokan már azon gondolkoznak, hogy életükben először dolgozni fognak.

26 KOMMENT

  1. A zsűrinek is javasolnám a munka terápiát.
    Elsőnek valami olyat amit velem végeztettek 1967 telén:
    Szajolban a jéggé fagyott szén kitermelését vagonból.
    Erősen elmélyíti az önismeretet.

  2. Egy ilyen derék embert kár lenne a bányába küldeni, oda menjen csak a sok proli.Ő a nemzet nagybetűs Hőse! Minden szava szent és átitatja írásait a kozmopolitán öntudatra ébredés eszményisége.
    Aki kritizálni akar egy kritikust, az előbb tegyen le annyit az asztalra, mint Ő!4

  3. @gépeklázadása3: gondolom te is a banyabol kuldod a kommentet… 🙂
    Ezt a csillagos temat nem vagom, de a kaves radioban letolt muveszfilm kritikusi munkassaganak koszonhetoen rengeteg kivalo filmmel ismerkedtem meg, ami talan a szellemi fejlodesemet is elosegitette, amitol talan egy kicsit jobb ember lettem, talan kicsit jobban tudtam vegezni a munkamat, a tobbi hallgatoval egyetemben, es ez talan a nemzetgazdasag javara is valt.
    Igaz, nem a banyabol hordtam a szenet… (*)

    *:nem nezem le a banyaszokat (nagyapam is az volt)

  4. Hogy ki az a Puzsér? Hát a betörő Molnár Ferenc Doktor úr c. bohózatában. Jó kis darab. Én még Gálvölgyivel alakításában láttam. Faltól falig nevettek, vinnyogtak stb. a nézők, de még a 20. sorban is! Elég sokat járok szinházba, de ilyen sikert azóta sem láttam. RTL-t viszont nem igazán nézek. Ebből a fináléból épp az operettes Jánost láttam, és tényleg jól elénekelte. a zsüri is nagyon kedves volt hozzá.

  5. Szeretném Ti. Nem. Egy. Működő társaim figyelmét felhívni országszerte, hogy Mészáros János Elek népakaratból legkorábban öt év múlva, 2017.-ben lehet Köztársasági Elnök, nála sokkal tehetségesebb és arra jóval alkalmasabb személy helyett! Addig pedig meg kell tanulnia még tárogatózni is.