Hétfőnként még van egy félórám és új kocsit sem kell venni”- kommentálta a frakció döntését a miniszterelnök.

A polgárok biztonságra, kiszámíthatóságra és konfliktusmentes együttműködésre számíthatnak. Ha szükséges, a jövő héten módosítjuk az Alaptörvényt, hogy ne legyen belőle hiszti” – folytatta gondolatmenetét Orbán.

A köztársasági elnöki fizetésből nagyon szegény gyerekeknek vennének lábszárvédőt, illetve támogatnák Schmitt Pál doktori címének megszerzését. Kövér László szerint jó döntés született, mint kivétel nélkül mindig. Ennek ellenére továbbra is ideiglenes köztársasági elnök marad, mivel belejött. Elképzelhető, hogy Áder János is lehet köztársasági elnök egy hétig, hogy ne legyen durcás, de erre valószínűleg nyáron kerülhet sor, amikor minden külföldi államfő nyaral.

A Fidesz-frakció valószínűleg elfogadja azt is, hogy a két év után távozó miniszterek helyét is Orbán vegye át.

62 KOMMENT

  1. Orbán Viktor úgy döntött, hogy ezentúl ő lesz Magyarország.
    — Sokkal egyszerűbb így nekem. Tisztában vagyok azzal, hogy az egész világ az én módszereimet másolja, ezért hamarosan a világ is én leszek — jelentette ki a tőle megszokott szerénységgel, majd kiosztott egy kokit a Jóistennek.

  2. @igényes: A Fletóét sajna nem tudják elküldeni, mert fura módon nem találják………Ezen kellene csámcsogni a szoclib sajtónak, de mifene nagy hallgatás van róla……Talán azért, mert valóban nem is létezik????

  3. Ha te tudnál olvasni akkor azt is tudnád,hogy miért nem találják!!!
    De különben eltévesztetted a helyet, húzzál vissza a többi agymosotthoz, ez nem a te helyed, itt emberek vannak!!

  4. Lehet, hogy vicczesnek szánta az írója, de túlságosan életszagú. Bár annyiban mégsem, hogy kimaradt Selmeczi Gabriella és Gírosz-Ász véleménye, pontosabban Orbán véleménye az ő szájukba adva, ami egy ilyen fontos kérdésben elképzelhetetlen.

  5. Hát, nem is tudom. Bár nagyon kecsegtető, de aludjatok rá egyet, kedves népem. Hosszasan vívódtam, Schmitt voltelnök úrral, és a második asszó után, megerősődött bennem is a vágy, elnöknek is el-kell mennem. Beiktatásomkor címem és rangom az új törvény szerinti elnevezése: miniszterelnökállam-fő. Rövidítve: miáll fő. Miniszterelnökállam-fői eskümet a többször módosított Alaptörvény Asztala előtt teszem le, Kerényi biztos úr mögött. A Sanyi palce-ba teszem át tevékenységemet. Ne mondják, hogy még palotám sincsen. Végre a palotapincsimnek is lesz egy megfelelő alom-ja. Tanácsadóm marad Schmitt úr korábbi nyelvhelyességi főtanácsadója is.Nekem ne mondják, hogy hány l-el kell írnom az álllamfőt. Stábom kielégül Kövér és Adler urakkal, akik másod, ill. harmad elnökök lesznek. Ez a triumvirátus, mint hajdan Rómában, fogja össze az arra érdemteleneket. Velük vérszerződést kötök.Az elnöki-palotám mellett építetek két új stadiont is, ahol árva az egyikben, és halmozottan hátrányos focisták a másikban, rúghatják a rongylabdát. Kinevezett edzőjük valamennyi újságírót kiüti.A kihelyezett molinómra íratom jelmondatomat:” Éjjel a Miáll fő!” Szorulás esetén,megszorítás ellen kiszorítást vezetek be. Mindent aláírok, amit nem szégyellek. A jobb kezem mellett, bal kezemet sem engedem levágatni. Minden törvény visszamenőleges hatályba lépését szentesítem. A parlament által elfogadott, 2/3-os többséggel megszavazott törvényt is azonnal aláírom: A törvény elrendeli az Alkotmánybíróság az MTI-hírcentrum, az Országos Bírósági Hivatal, a jegybank, az egyházi felekezetek,a Máv és Volán összevonását,Vona úrral együtt. Az olcsó állam jegyében. Folytatom szabadságharcomat, most már magasabb szinten az Eu és az IMF elismeréséért. Esetleges elhalálozásom esetén rendelkezem annak helyéről, időpontjáról, szobrom parlament előtti elhelyezéséről, a 44 előtti állapotoknak megfelelően.

  6. @peti6: Jajjj, annyira ortodox vagy fidesz-hívő létedre!
    Minek ez az őrlődés, hogy most akkor van-e neki vagy nincs diplomája.
    Valamelyik éjszaka hozni kell egy visszamenőleges törvényt, hogy nincs neki és kész-passz! (Valahogy úgy, olyan mélyen felvilágosult és demokratikus módon, mint ahogy kimondták, az MSZP lett a kommunista bűnök jogutódja és nem pl. a Fideszben ülő fél MSZMP KB.)

    A Preambulumban is van még hely bőven!

  7. @hoppá rézimi:
    A lábszárvédőkre most óriási a társadalmi igény. Csakúgy, mint a giga-stadionokra, vagy kisebbekre, Felcsúton.
    Ne adja isten, hogy párszázan szénnéégjenek egy metró szerelvényben, de talán akkor egy pillanatra kijózanodnának ezek az állatok.

  8. @peti6:
    Az abszolutorium, amit bemutatott elég meggyőző, hogy van diplomája, de gyanús, hogy a szakdolgozat nincs meg, valószínű, hogy plagibázta.
    Gondolom, ez az oka, hogy orbán nem őt javasolta álamfőnek. Úgy értem, nem akar újra ugyanabba lépni…

  9. @peti6: Félreértés ne essék, Gyurcsány IS egy állat. De -mint ahogy sűrűn szoktam emlegetni- ugye Gyurcsány sosem lehetne mérce egy Schmitt-nek, Orbánnak?! Lefordítva 1 bitesre: ugye az nem vigasztal titeket, hogy nem vagytok se szarabb, se jobb emberek, mint pl. Gyurcsány?

  10. Orbán Viktor lesz a köztársasági elnök is? Ez most komoly? Szerintem a VAGY NEM mindig fennáll! Előbb lássuk a diplomamunkáját! Vagy keverem? Aha, Tudom már! A Gyurcsánnyal néha összekeverem a fickót! Pedig Ég és Föld a különbség!

  11. “Orbán Viktor lesz a köztársasági elnök is”

    Ez nagyon jo, nala alkalmasabb embert ugysem lehetne talalni. Ezen kivul jelolnem mas orszagok miniszterelnokenek is. Kina, egyesult allamok, Oroszorszag, India. Mert nekik is jar a legjobb. Illetve barmelyik orszagnak megengednem, hogy Orban Viktort valassza az orszag vezetojenek. Persze azert nem ingyen.

  12. @bölcscsősz:
    “Az elnöki-palotám mellett építetek két új stadiont is, ahol árva az egyikben, és halmozottan hátrányos focisták a másikban, rúghatják a rongylabdát”

    és “A köztársasági elnöki fizetésből nagyon szegény gyerekeknek vennének lábszárvédőt,”

    Lábszárvédő helyett lábszárcsont és máris indulhat az m1-en a marslakók helyett az éhezők viadala. A mottó: valaki mindig jól jár (a lábszárcsonttal)

  13. Ébredj magyar, hí a haza…

    Május elején zavarjuk el ezt a bóvlista bandát!

    Emberek és polgárok térjetek észhez, ez a megosztó , bóvlista, világ szégyene, orbáni fideszes, nemzeti szar politika, hová vezet?

    A simlis snitt P. után a KÁder János jobb lesz?

    Orbán – Gyurcsány takarodj!!!

  14. A Nem. Ügy. kormányának Mini. elnöke új pozíciójában növelni kívánja a kormányzás hatékonyságát, melyet a fölösleges ál-viták, szócséplések, akadékoskodások még a legutóbbi időkben is gátolták. Orbán Viktornak ezután a Magyar Nem. Egy. Működő (Ma. N.E.M.) Köztársaság törvényeit önmagával sem kell megvitatnia, előbb írhatja alá, mint hogy át kellene gondolnia.