A Jobbik stratégiai együttműködésre készül Tibettel, de ezen kívül is több új elem jelenik majd meg a radikális párt politikájában a következő hetekben.

A tibeti vallási vezetőt és a Jobbik elnökét a HírCsárda egyik olvasóriportere kapta lencsevégre egy McDonald’s-ban, akinek ezért természetesen jár a tízezer forint. Lapunk ezután telefonon kereste meg Vona Gábort, aki nem titkolta, hogy stratégiai együttműködésre készülnek az ázsiai tartománnyal. Az utóbbi idők folyamatos kudarcai után a rosszul égő EU-zászlók helyett tibetieket égetnek majd a párt rendezvényein, a "Mocskos zsidók!" rigmust pedig már amúgy is tervezték kiegészíteni a "Mocskos kínaiak!"-kal, csak ennyi a feltétele annak, hogy ingyen jussanak a jól égő tibetiekhez.

A párt ezen túl több nem ortodox akcióval is készül, a bevándorlók elleni harc egyik új eszközeként ismét be akarják vezetni az ’50-es évekre jellemző feketevágásokat, abban az időben ugyanis nem voltak négerek az országban, ami Vona szerint egyértelműen a módszer sikerességét bizonyítja. Az idegenszívűekkel szembeni fellépés másik eszköze a "Jobbik a transzplantáltak ellen" nevű új kampány lesz, amiről viszont még nem akart részletesen beszélni a pártelnök.

30 KOMMENT

  1. A cím helyesen: “A Dalai Lámával reggelizett volna Gábor” A Láma ugyanis az MTI szerint előző este elrontotta a gyomrát a pacalpörköltes munkavacsorán, és indiszponált. Gábor szerint ez nem igaz, és a valódi ok az, hogy a Láma egyszerűen nem szereti a kakastöke pörköltet reggelire.

  2. Egy hétig voltam Dalán, senkinek nincs ott lámája.
    Disznót, marhát, meg baromfit tartanak, lámát azt nem.
    Tehát reggeliző partnernek csak a fentiek állhatnak rendelkezésre.
    Kihelyezett frakció ülés lehetett, és kigyulladt a zászlótartó ember.
    Mivel az egy Uniós képviselő volt, hagyták had égjen ő is.

  3. Lám, a láma máma kába pára, lába szára sárga, rávall mája kára.
    Nyála tára, szája, spárga ránga.
    Tán ha fára járna, nála hálna párja. Szánja, bánja kánya.
    Dárda hágta háta tája, máglya lángja járja. Párna hája mála.

    És holnap lámásültet fogunk reggelizni tibi csokival.

  4. Ez a blog gyomorforgató. Valami elmebeteg írhatta. Ez nem meríti ki a gyűlöletkeltés kritériumát? Feljelentés indul. Ez a blog a kuruc.info testvérlapja? Ja, nem annál azért jóval nácibb.

  5. Ez most ölég szar lett, de legalább címlapra került. Jól benne lehet a nyelvetek valaki seggében, ha még ezzel a logikátlan, hibás fossal is Indexre kerültök.

  6. @nál: például azért, mert vélt ellenségeink zászlóit szokás égetni, nem a szövetségesekét.Főleg nem embereket. Nem beszélve arról, hogy a Jobbik sohasem valami ellen dolgozik. Épp ellenkezőleg, a megmaradásÉRT tevékenykedik. Akárhogy is szúrja ez sokak szemét.
    Ezért logikátlan és rosszindulatú a poszt.

  7. @negondolkozz!majdénmegmondom!: egy kis humorral tudna tenni a Jobbik ezen dolgok ellen. De a humor hiánya csak megerősíti azt amit ez a poszt kifigurázva mutat róluk. Tehát a poszt nem rosszindulatú, csak tudni kéne hogy ez egy ilyen blog. De még ennél a blognál is viccesebbek a sértődött Jobbikosok 🙂 Persze egy zsidóvicc már más tészta lenne? 😀 lol

  8. Mostantól jobbikos megélhetési nácikat, nyilasokat és egyéb söpredékeket fognak felgyújtani a tibetiek, azokért nem kár legalább, viszont figyelemfelkeltésre meg jó. utána odaküldik morvait nyirvákolni…

  9. @[HPhD]Blokkolnam: Nem érted. Nem a jogos kritikából merített viccel van a baj. Azon mindenki jót röhög.
    Zsidóviccet lehetne faragni mészárlásról, gazdaságok bedöntéséről, szájjal elszívott vérről metéléskor… Sokmindenről, aminek legalább alapja is van.
    Érted a különbséget?

  10. Azon valahogy nem tudok röhögni, ha olyan embereket fikáznak, akik kiszolgáltatott, védtelen öregek mellett állnak ki. Testi épségüket és szabadidejüket feláldozva.
    Mekkora lenne vajon a visszhangja, ha idős zsidókat mészárolnának le éjszakánként a javaikért és a rendőrség nem tenne semmit?
    Akkor is tiltakoznátok a különféle önvédelmi gárdák ellen? Lehet példát statuálni a palesztinokkal, saját cigányaitokkal szemben.
    Vicceskék. 🙂

  11. @negondolkozz!majdénmegmondom!:

    Jó, akkor most lassan, hogy mindenki megértse.
    Nézzük a premisszákat:
    a) A Jobbik tiltakozásul zászlót égetett
    b) A műszálas zászló – mint kiderült – nem ég megfelelően
    c) Előfordult már nem egyszer a történelem során, hogy tibetiek Kína elleni tiltakozásul felgyújtották magukat
    d) A benzinnel lelocsolt tibetiek a tanulságok szerint jól égnek

    Mi következik ebből: A Jobbik jól égő tibeti demonstrálókat importál, hogy megkerüljék a műszálas zászló problémáját. Nem zászlót, ezt nem is írja a poszt.

    Most már érthető?
    Morbidnak morbid, de ez egy jól összerakott poén.

    És reagálva a kommented második részére: A Jobbik éppen annyira küzd a megmaradásért, mint – hogy klasszikus példával éljek – Koppány küzdött ugyanezért István ellenében. A történelem sajnos nem őt igazolta. A megmaradás, a túlélés alkalmazkodást kíván, alkalmazkodás nélkül pedig pont úgy kihalunk, mint a dinoszauruszok.
    Ez tény, ennek kimondásától nem leszek liberálbolsevik, pusztán arra világítok rá, hogy a játékban maradáshoz illik ismerni a játékszabályokat.
    Mellesleg a Jobbik parlamenti jelenlétét én is fontosnak tartom, mert ők fel tudnak/mernek vetni kényesebb kérdéseket is, de meg kell tanulni kiszűrni a fontos dolgokat a populizmus álcája alól.