"Nem adunk kölcsön az IMF-nek, majd ha fagy!" – jelentett ki Szijjártó Péter azon a sajtótájékoztatón, ahol a Nemzeti Összetartozási Alapot mutatták be.

Az alap az EU kohéziós alapjainak mintájára fog működni, EU-források nélkül. „Nincsen szükségünk az EU-ra, mert töketlenek” – hagyta véletlenül bekapcsolva mikrofonját Giró-Szász András.

A nemzeti kohéziós alapot a skandináv lottó, kenó, és a fáraó sorsjegyek bevételeiből finanszírozzák.

8 KOMMENT

  1. Kimaradt a források felsorolásából a Zösszefogás-koncerten befolyt 9621 Ft jegy- és perecbevétel!
    (Az 1.865.000 Ft-os stadionbérleti díjat az egyenleghez számolni aljas, baloldali, gyarmatosító dolog lenne, hát tekintsünk el tőle.)

  2. A Nemzeti Ügyek Fülke-forradalmi Kormány Elnöke és Jobbkeze, (rövidítve: FOS) az elnök kezdeményezésére egy új alap létrehozását kezdeményezte. Az alap neve: Gránit-szilárd Alap. Az alap befektetési politikája: elhajózás a válság gyötörte európától és világtól. Az alap jegyzése euroforintban történik. A gyengélkedő euró miatt az alap a gránittal egyenértékes forintban denominált befektetési alap. Az alap létrehozását a FOS azért kezdeményezte, mert az Unió és az IMF mentőövként kívánja felhasználni. A Fos rendkívül kemény, mondhatni gránitkemény feltételekhez szabja a szorulásban szenvedő EU-tagállamok gazdaságainak (Francia-német-holland-dán, stb.) finanszírozását. A feltételek 12 pontja a következő: 1. Megszorítás, azaz oldás és kötés az unió valamennyi tagországában. 2. A magyar kormány tömjénezése, nagymisén.3. A magyar multik verseny-semleges működésének biztosítása a tagországokban. 4. Az unortodox gazdaságpolitika bevezetése a tagállamokban. 5. A magyar Alaptörvény átvétele és adaptálása a helyi viszonyokra. A magyar sajtótörvény a jegybankelnök esküszövege, a visszamenőleges törvénykezés, átvétele. A bírók nyugdíjkorhatárának 35 évre történő leszállítása. Az alkotmánybíróságok hatáskörének, a füle-müle perekre korlátozása.6. A kormányközeli gazdasági társaságok pályázatának versenysemlegesen kedvező elbírálása. 7. A korrupció elősegítése. 8. Az offshore- lovagok megbecsülése. 9. Államosítás, az álmoskönyv szerint. 10. Olyan köztársasági elnök megválasztása, aki álamfőként is bizonyítja elkötelezettségét az országa nyelvének őrzésére,valamint bizonyíthatóan plagizált.11.Magyar gyarmat leszünk, deklarálása.12. Minden tudományos fokozattal rendelkező egyén átvilágítása.