Most, hogy az új benzin ára elérte a 450 Ft-ot, eljött a second hand benzinkutak ideje.

Ha drágállja a benzin 450 forintos literenkénti árát, számos úton csökkentheti kiadásait. Eddig bevett módszer volt az autósok számára az autópályán belső sávban diktált 70-es tempó – ha szerencsénk van, néhány percen belül érkezik mögénk egy türelmetlen pöcsfej, aki némi reflektorvillogtatás után talán Siófokig is letolhat bennünket.

Áprilistól azonban már nem kell ilyen módszerekhez folyamodnunk, mert Magyarországon is megnyit az első second hand benzinkút. A Békásmegyeren nyíló benzinturkáló számos nyugati világmárkát (OMV, Shell, Lukoil, Slovnaft) kínál elérhető áron, igaz, ömlesztve. A benzincuvée literenkénti ára 250 Ft lesz, és minden kedden új tartály érkezik. Ugyanitt fáradtolaj is kapható.

30 KOMMENT

  1. 500 Ft/liternél már bank szintű biztonságú golyóállóüveges biztonsági őrös épületekben lehet árulni csak… 1 literes díszüvegben… karácsonyra veszünk a papának, hogy ki tudjon gurulni a kútig (na nem tankolni, csak megmosni a garázsban porosodó verdát)

    500 Ft/ liternél gyakorlatilag több tankautót fognak elrabolni mint pénzszállítót…

  2. Egy liter benzin most kb. 7-8 tojás árában van.
    Ilyen olcsó még soha sem volt (tojásban). Óriási siker ez emberek!
    Hát nem? Csak nézőpont kérdése az egész.Merjünk nagyot örülni!
    Tyúkot kell tartani. Napi 15 tojás, és nincs gond a benzinre.
    Aztán lehet menni még gombát szedni, csigászni, gilisztázni,
    fát vágni, rőzsét gyűjteni, aranyat mosni, ritka lepkét fogni,
    kukákat alaposan átnézni. Na, van itt perspektíva!
    Minek az autó? Ott a bicikli! Lusta kövér bagázs!!!!

  3. @Martian: A vízautónak egy baja van, csak fagyos napokon lehet
    kiállni vele a hűtőházból, és nem lehet benne fűtést használni.
    Vezetéshez háromszoros tundrabugyit kell felvenni, meg bundás kesztyűt.
    Nem is veszek.

  4. Vagy 100-szor kérték a fideszes szarjankók, hogy csökkentse a galád Gyurcsány-kormány az üzemanyagok adóit. 330 Ft volt 2 éve a 95-ös, ma meg 450 Ft.
    De hát ezt mindenki tudta, hogy nem lehet csökkenteni, viszont szépen beleillett a fidesz populista ígéret cunamijába, szociális népszavazásaiba.

    Nem hallom Szijjártó Petikét nyilatkozni ez ügyben?

  5. Nesze nektek fideszt akartatok . A fidesz-benzin még ezer is lesz hamarosan. Pedig a főnök azt igérte,hogy a Mol visszakerül akkor nem lesz ekkora emelés. Nesztek cumizzátok de jusson eszetekbe választáskor is . De miért is akartok ti kocsikázni? Há nem értitek hogy az csak gazdagéknak járja. Vágod? Öcsém?