Tarlós István nyerte a legjobb magyar fővárosi főpolgármester díját a helyi idő szerint tegnap éjjel megrendezett 129. Oscar-díjátadón.

 

 

"Nagy megtiszteltetés ez egész Budapestnek, de azért az Alstom-kocsikért is járt volna legalább egy jelölés" – mesélte Tarlós István a szintén Oscar-díjas Meryl Streep oldalán.

21 KOMMENT

  1. A rangos elismerést Tarlós István az egyébként általa rendezett gengszterfilmben nyújtott alakításával, végül a legjobb férfi főszereplő kategóriában érte el. Az alkotás címe: Meg tudom-e zsarolni Orbán Viktort? A film érdekessége, hogy rekordszámú, 2millió statiszta játszik benne. A film költségvetése is vetekszik a hollywoodi produkciókéval. A magyar nézők Meryl Streep alakítását Dörner György magyar hangjával élvezhetik…

  2. A főváros legsúlyosabb problémája BKV finanszírozása! Célszerű lenne a szocialista frakció javaslatát figyelembe venni és az Oscar-díjból befolyt összeget új buszok vásárlására költeni!

  3. @foton öv: Ezek szerint vidéki vagy és nem láttad a filmet…
    Elég, ha annyit mondok, a film egyik jelenetében kishíján szénnéég egy utasokkal zsúfolt metrószerelvény. Nagyon durva!
    Persze azért vannak vidám jelenetek is, amikor a jóllakott napközis kinézetű Dávidka (persze a film végére kiderül, hogy ez csak álca, mert valójában gengszter ő is!) vezet egy stratégiai nagyvállalatot.

  4. a fényképen látható Oscar szobrocskát a lángoló metrón kapaszkodó orrtúró(átmenetileg szünetel) Dávidkáról formálták. Az aranyozás azt szimbolizálja, hogy mekkora érték nekünk egy ijjen nagy formátumú, Kim Dávid Un(ortodox). Tarlós semmiben nem hibáztatható, mivel Demszki volt, van és lesz…

  5. ja, most olvastam: Bencsik (nem ortodox, Duce-bonsai ülőgumó fényező iparos) merte azt mondani az ő szájával, hogy akinek nem teccik a Kerényi festmények, az büdös szájú proli… mert a művészet akkorát fejlődött, hogy azt csak narancsködben lehet érzékelni.

  6. @Dr. Adofizeto: 🙂 Ja, ha a Vitézke is játszik benne, akkor már veszem is a jegyet (mert budapesti vagyok).
    D.L. Bousman állítólag mindkettőjüket (mármint Tarlóst és Vitézkét) leszerződtette a Fűrész XX. részének főszerepeire. Az előkészületek már folynak, a forgatás idén várható.

  7. @kittrabi: Nem csak a feje sikerült nagyra. Vagy birodalmi plázataposóban van a főpolgármester úr paratalfakon, vagy a gárdödám térdelt le mellette… De persze nem ezé’ szeressük őtet, csaxólok a zarányok miatt…