Helen Mirren játssza Selmeczi Gabriellát

24
7,388

A Kifli Lady, One More Time című életrajzi filmben a II. Erzsébet megformálásával már bizonyított Helen Mirren játssza a Nyugdíjvédelmi Biztost.

A rendező Stephen Frears elmondta, hogy egy súlyos, sűrű sorsú, történelmi távlatú személyt keresett Kelet-Európában, ám végül Selmeczire esett a választás. A budaörsi televíziótól a Lockheed Martinig ívelő karriert, amely egy csücskön való megbicsaklás után új magaslatokra tör a tőle megszokott hitelességgel viszi vászonra Frears.

A szereplőválasztásban is fontos szerepet játszott a karakterek hasonlósága, így a mellékszerepben is remek színészeket láthatunk majd. Orbán Viktort Bruno Ganz, Lázár Jánost Lorenzo Lamas, míg Szíjjártó Pétert Tobey Maguire formálja meg.

A film az Andy Vajna vezette Alaptól is jelentős támogatást kap, ha lesz benne akciójelenet.

24 KOMMENT

 1. “A Kifli Lady, One More Time”-ról jut eszembe, BÁRCSAK kiflicsücsköt lopott volna 2011-ben is, nem 3 millió szerencsétlen manyup-tag 3000 milliárdját. Az 300 milliárd kibaszott kifli! (Fenntartva a jogot, hogy fogalmam nincs, mennyibe kerül ma, Magyarországon egy kifli.)

 2. Ez olyan megható, de érthető.
  Aki összekeveri a magántulajdont az államival, a csücsköt a csöccsel,
  az igen,
  az alkalmas rá.
  @Dr. Adofizeto:
  Kovi filmjeiben orálisan valószínűleg azért sokkal több manuális lehetőséget kapna.
  Nyugger designer címmel.

 3. @Dr. Táskás Tóni: Hogyne, folyamatosan figyelemmel kísérem magasszintű szakmai pályafutását. Akkor, csak hogy érthetőbb legyen: Gyurcsányt és Orbánt zseninek tartom, mindazonáltal mindketten, módszeresen és professzionális szinten tönkretették ezt az országot. Szóval, ha szenátorasszony lenne 10 éve a miniszterelnök (Gyurcsány egyszerű kis oligarcha lenne, Orbán pedig disznópásztor), meglehet, hogy sokkal jobban állnánk.
  Ne mérgelődj, nézd meg inkább ezt:

  http://www.noltv.hu/video/4190.html

  Zseniális film, kibaszott nagy pillanatokkal. Ejj, amikor a végén az elsőtiszt csaj megsimogatja a gépet, azt, amit a pilóta apja és ő vitt utolsó útjára.

 4. Egyébként már az sem szép, hogy bántjuk Gabikát a kiflicsücsökért!
  Hát melyikünk 3 éves kisgyereke nem harapott már bele a közértben a még kifizetetlen kiflibe???!!!

 5. @nincs_itt: @Dolby kapitány:
  A -belátom, elég gyenge- poén arról szólt volna, hogy egy 3 éves gyerek (vagy még az se, lásd nincs_itt gyerek) csinál olyat, mint Gabika.

  Dolby kapitány: szerencsére Gabika is megfizetett azért a harapásért, nem is akárhogyan! Élete legszarabb üzlete volt, szerintem. Remélem, a mai napig felriad éjszakánként emiatt. Hogy rohadna meg! (Már kezdtem úgy kinézni, mint aki szimpatizál vele.)