Amennyiben van benne pénz, a Demokratikus Koalíció is csatlakozhat.

 

A Szociáldemokrata Párt, a Munkáspárt és az MSZP Magyar Dolgozók Pártja néven állna
össze, ezzel visszatérve a közös gyökerekhez.

Az 1948-as hagyományokat felidéző alakulat vezetője Szakasits Árpád lehetne, amennyiben sikerül klónozni a karizmatikus vezetőt. Ennek hiányában Gyurcsány Ferenc, Thürmer Gyula vagy Schmuck Andor döntené el egymás között egy Rákosi Mátyás hasonmás verseny keretében, ki is lehetne a legalkalmasabb párt vezetésére.

A pártot jól ismerő informátorunk szerint Gyurcsány már abbahagyta a futást és  megpróbálja hullatni a haját, ám Schmuck Andor alkatilag jóval közelebb áll a  győzelemhez.

29 KOMMENT

  1. Nem értem, hogy a baloldali, vagyis ellenzéki-hazaáruló pártok felsorolásából miért hagyták ki az LMP-t? Mint az közismert, Schiffer András az egyetlen, aki tapasztalatokkal rendelkezik a bolsevik mentalitást illetően, családi alapon, úgyhogy Lázár János úr már kérte tőle, hogy hagyja abba Szakasits Árpád klónozását.

  2. A gönckinga baráti társaság nevében írok. mink szeretnénk csalatkozni , bár nem vagyunk politikai párt illetve független, csak szeretnénk találni egy országot ahol nekünk jó élni és nem kell szégyenkeznünk ?

  3. “Amennyiben van benne pénz, a Demokratikus Koalíció is csatlakozhat.”

    Ez nem egy álhírportál? 😀

    A fenti mondat mondjuk jól mutatja hős vezéreink mentalitását – sose voltak ezek komcsik, csak pénzsóvár köpönyegforgatók.

  4. @dr. Aszongyaja Prof. Zanyósom: @ürügyminisztériumi álamszitkár: Schiffer nem véletlenül rühelli az MSZP-t, mint az állat, a dédnagyszüleit jól megkínozta az ÁVH. A rokonai szociáldemokraták voltak és nem kommunisták, legyenek szívesek utánaolvasni és nem a Fidesz nevű kommunista utódpárt egy városát csődbevivő zsebdiktárorára hallgatni.

    A cikkben csak azok szerepeltek, akik ténylegesen részt vettek (volna) a baloldali kerekasztalban, de amint kitudódott, az MSZP és a DK kihátrált.