Készenléti védőhálóként és stadionbérlésre használnák fel a Nemzetközi Valutaalap pénzét az államadósság-csökkentő koncertek szervezői.

„Minden fillérre szükségünk van, 50 millióba fájt a rendezvénysorozat első állomása, és ha nem kapunk sürgősen hitelt, nem tudjuk tovább csökkenteni az államadósságot” – nyilatkozta Neményi Ádám producer az érdektelenségbe fulladt Összefogás koncert után. A szervező szerint a turné véghezvitele mintegy 20 500 milliárd forintba kerülne, így legalább ennyi pénzt remélnek a Valutaalaptól.

„Lassan már a saját életünket sem tudjuk finanszírozni azokból a segélykoncertekből, amiket az Összefogás koncertek szervezőinek megsegítésére rendezünk” – mondta el Neményi, aki jelenleg Fásy Ádámmal tárgyal egy olyan koncertsorozatról, aminek segítségével tovább folytathatja a tárgyalásokat.

A Összefogás egyébként fokozatosan növekszik: Sopronban lovaspóló-verseny, Pécsett tisztítószer-bemutató, Esztergomban pedig disznóölés és nyári bobozás is csökkenti majd Magyarország államadósságát. Az ezekhez szükséges hitelről az IMF megkeresésünkre azt nyilatkozta: őket az Összefogás koncert szervezőitől senki sem kereste meg, de ehhez igazából már  hozzá vannak szokva.

22 KOMMENT

  1. A fing koncert fingot érő közönségének fingjuk sincs miért vannak már ilyen kevesen.(fing szeretők,továbbra is vannak) Akiknek se látásuk se hallásuk nem a legjobb!

  2. @Dr. Adofizeto: A Nem. Egy. Mű. társam Magyarország-ellenes megjegyzésével szemben, az Összefogás koncert pont olyan mértékben csökkentette az államadósságot, mint a többi nonortodox intézkedés, például a magánnyugdíjpénztárak lenyú…godtak már a kedélyek amiatt is!

  3. Én marhára kétségbe estem! Úgy bíztam benne, hogy majd most jelentősen csökken az államadósságunk.
    De sem a rendezvény sem a pártkormány (pedig sikert halmoz sikerre) nem tudja csökkenteni.
    Ilyen szívós államadósságot még nem láttam.

  4. @ökörpöröly: A zállamadóddág csökkennyen, ha nagyon akar, csak a rendezőket fizessék ki előbb…

    Hallom, hogy Március 15.-én nem csak határon túli magyarok fogják követelni a zuccán Budapesten, hogy külföldről ne avatkozzanak a belünk ügyeibe, hanem határon túli lengyelek is gyünnek a Varsói Gyorssal.

    Köszönjük, Lengyel Testvérek!

    Én odaadnám nekik a Zorbánt, vigyék haza, nem sokkal nagyobb, mint a maradék Kaczynski, nem fog kilógni mellőle… Ha annyira szeretik, miért legyen nekik jobb, mint nekünk?