A szerelmesek napján nincs szebb ajándék, mint egy dallal kedveskedni a hölgyeknek. Összeszedtük az internet színe-javát.

 

Sok pár úgy érzi, muszáj ünnepelniük a Valentin-napot, ám kapcsolatuk minősége már nem a régi. Nekik ajánljuk a Nefogazz zenekar Megtaposlak Megalázlak című számát. Kellemes otthoni, gyertyafényes hangulathoz ideális, életünk párja érteni fogja a célzást.

 

 

Valentin-napon a nők méginkább hajlamosak a külsejükkel foglalkozni. Ebben segít a Sex Action VPP (Vékony pinák: picsába) című dala, amely pozitív visszacsatolást ad a súlyuk miatt aggódó barátnőknek, feleségeknek.

 

 

Az internet sztárja, Bufler is segít abban, hogy párunk jól érezze magát testével kapcsolatban. 5 csillagos picsa című száma a mai fiatalok nyelvén mondja el: szeretlek.

 

 

Egy lágy fürdő, egy kellemes pezsgő, egy vidám beszélgetés – és a férfi már le is játszhatja Dopeman Megbaszlak című számát, amivel különös örömet szerezhet LMP-s beállítottságú barátnőjének. A trendi repper dalát küldeni azt üzeni: figyelek rád, tudom, mit szeretsz, és mindenben támogatlak téged.

 

 

Hasonló figyelmesség fiatalkorú barátnő esetén Fluor Tomi Gecigránát című száma, amelynek minden tinilány örül, hiszen az előadó roppant népszerű a fiatalok körében. Évekkel ezelőtt írt számának dalszövege még mindig aktuális, nem véletlen, hogy a székesfehérvári előadó azóta berobbant a köztudatba.

 

 

A végén pedig két egyszerű üzenet, ami többet mond bármilyen virágnál, szivecskés mackónál vagy egyéb, elkoptatott ajándéknál. A Miszterek és 2Arc alkotásaihoz egy lágy rozét, romantikus téli sétát és egy adag síkosítót ajánlva kívánunk minden hölgyolvasónknak boldog Valentin-napot!

 

 

24 KOMMENT

  1. Teljesen elaléltam ♥
    Jaj, remélem holnap én is kapok egy ilyen szívhez szóló dalt, már alig bírom kivárni 😀 ♥

    És még egy pár szívecske, csak a hangulat kedvéért 🙂
    ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

  2. @dr. Aszongyaja Prof. Zanyósom:
    Szív küldi szivnek szívesen.
    Szinte megtanulhatatlanul bonyolult a szövege.
    Annyira kell figyelni, hogy egy kis nüanszot ki ne hagyjon
    az ember, mert akkor kiesik a megértés menetéből,
    és oda a katarzis, kezdheti előlről. Megrázó élmény.
    A mű által idézett személy, Vitézy Dávid nagyapja, Hankiss Ágnes papája,
    ha jól látom.
    Azt hittem, a neandervölgyiek kihaltak.

  3. @kittrabi: A neandervölgyiek talán, deja “punks not dead”… A családi vonatkozásokat nem tudtam, mer’ annyira nem büszkélkednek, hogy a papát, aki belülről bomlasztotta ja Zaczélt, +énekelték. +a dédit is…

  4. Hehe, és Tereskova Illatos a p*nám c slágere. Esetleg a Belga Szerelmes vagyok avagy Siska Finuccsi bármelyik száma beillik a sorba. De a kedvencem a Kovbjok – Szerelmes dal című slágergyanús szerzeménye.