A miniszterelnök az EU-hoz, és személyesen Barroso Európai Bizottság-elnökhöz való óvatos közeledés jegyében fejleszti settenkedő képességeit.

A tanfolyamra azért volt szükség mert Orbán Viktor nem közeledett elég óvatosan a portugál politikushoz, aki ennek következtében elesett, és reklamált a bírónál. A varsói székhelyű Kelet-Európai Politikus- és Nindzsaképző Intézet edzője, Jarogniew Serrano szerint Orbán Viktor képességei rohamtempóban fejlődnek: egy csapat euroszkeptikussal készült fotóról úgy tűnt el, hogy az exponálógomb lenyomásakor még köztük volt.

Egyes vélemények szerint a miniszterelnök már túlzásba is viszi újonnan megtanult képességeit: a minap a brüsszeli reptéren vált véletlenül láthatatlanná az útlevélkezeléskor, legutóbb pedig új rekordot ért el az okostelefonjára feltelepített Fruitninja nevű játékban, miközben éppen felszólalt az Európai Parlamentben.

12 KOMMENT

  1. Már értem, hogy az ellenzék,
    bocsi …
    ellenállás miért folytat tárgyalásokat a yakuzákkal a “Csak egyszer legyen pont ott, mint ők” hadművelet szervezése ügyében.

  2. Sőt a népvezér már annyira jutott a harcművészetben, hogy a kezét sem kell megmozdítania, csak úgy dől az ellenség. Fő harci eszközeivel, a HALANDZSÁKKAL (gyengébbeknek: ez egy nagyon ősi eszköz) betyárosan vágja a rendet.

  3. Najó, de mit akar a libanoni falangistáktól? Azok ottan semmmmi perc alatt kilövik a szemét, és nem gumigolyóval… vagy megy kiképzésre, hogyan kell min. 10 évre elhúzódó polgárháborút csinálni?