A baleset után fellépő ijedtségben pudingjába vágta hüvelykujjának körmét az indiánjelmezben dolgozó nő.

A hüllő tulajdonosa kérdésünkre elmondta, hogy bár háziállata mostanában a  megszokottnál több kínait eszik, ez nem indokolja a zavart bélműködést. Ezért feljelentést is tesz egy ÁNTSZ-hez hasonló szervnél.

Az üggyel kapcsolatban Klaus von Flughafen, a "Hogyan vegyünk iPad2-t részletre" című bestseller szerzője elmondta, hogy ha ő anakonda lenne, akkor biztos nem tenne ilyet embertársaival.

Azonban ez nem az első eset, hogy zabolátlan hüllők félig vagy rosszul emésztett táplálékkal terítenek be valakit. Legutóbb 2003-ban egy nyugati zöld mamba okádta le a norvég haditengerészet egyik, szertornában is jeleskedő ezredesét.

45 KOMMENT

  1. Köztársasági Elnök Úr!

    Azonnal lépjen a kormánnyal szemben, az ország az államcsőd felé halad.

    Azonnal új, szakértő kormányt kell!

    Ez már az Ön felelőssége is!!!!!

    http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/pocsekba-ment-az-alkotmanyi-vacsora-2076455

    http://www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/eszeveszetten_szabadulnak_a_forinttol_es_a_magyar_kotvenyektol.160906.html

    index.hu/belfold/budapest/2012/01/05/februar_elejen_leallhat_a_bkv/

    324 ft,- az euró!!!

  2. Egy mélylíra, amelyben nő is van, meg kígyó is:

    ÚJ ÉVI FOGADALOM

    „Tegnap még csak Ádám borda
    Voltam, ma már tök új Évi,
    S illatárt köröttem hord a
    Lenge szél, a nullad-évi.

    Égről érett gömb néz. Űr-tök?
    Holdnak szokta hívni Ádám.
    Fákon függnek fincsi fürtök,
    Biza’, az Úr sokat ád ám!

    Csak egy dolog miatt fáj a
    Szívem, mint egy marjult boka:
    Számunkra a Tudás Fája
    Tiltott s nem t’om, mi az oka!

    Rájövök majd, hogyha eszek!
    Ugye így van, kedves kígyó?
    Lesznek bennünk éles eszek
    S tudni fogjuk azt, hogy így jó.”

    Új Évi s a fogadalma
    Emberiségre épp ráoszt
    Félig rágott nyálas alma
    Révén hosszan tartó káoszt…

    illusztrálva:
    fradyendre.blogspot.com/2010/12/uj-evi-fogadalom.html
    🙂

  3. @MoxNox: A kloáka a madaraknál ürítésre és tojásrakásra való. A kígyók nem szarnak, kiöklendeznek a szájukon emészthetetlen dolgokat golyóformában. Kloáka meg a tojásnak.
    Mondjuk magam részéről leszarom.

  4. @zum trucc: mi a szarért dehonesztálsz valakit, aki bámulatos rutinnal és profizmussal alázott meg a saját okoskodó hülyeséged manifesztumával felfegyverkezve?

    Ha stílusos akarnék lenni, szépen beletolta az arcodat a kígyófosba.

  5. @vau: bizony, bölcsebb lettél volna, ha kussolsz, baromarc, észre sem vetted, hogy MoxNox-szal nem gyűlölködve, hanem jó hangulatban élcelődve beszélgetünk. Ebbe mi a fenének ugatsz bele, ráadásul durván, fellengzősen, hibásan használt, de elegánsnak szánt idegen szavakkal. Szégyelld magad és takarodj.
    @bgp:biosztanár: egy szó, szégyellje magát a te nyelvtantanárod. A kígyó seggeluka nem gimnáziumi anyag, az egybe- és különírás viszont az. Amúgy ne ugass bele más dolgába, hacsak nem érdemi hozzászólásod van. Előbbi kis butaságod nem az volt.

  6. @zum trucc: Ennyire szarul érzed magad miatta? 🙂

    Bámulatos. És továbbra is szidsz, mint a bokrot. Azért, mert beszálltam a baráti élcelődésbe. És már sokadszorra alázol. Szerintem nézz szakember után.

    Melyiket használtam rosszul? Segíts már, látom nyelvész és herpetológus vagy. A “dehonesztált”, vagy a “manifesztumot”?

    Mások oltása kapcsán: a hüllőkről, ha azt mondjuk, hogy a szájukon szarnak, már környezetismeret órán, alsóban is bukás jár. Valóban nem gimnáziumi tananyag.

    De biztos segít, ha megint azt mondod, hogy takarodjak. Amihez egyébként semmi jogod. Szánlak, eléggé.

  7. @vau: Magyarán leszarom a véleményed. Te egy durva kis senki vagy, aki beleugatott egy normális, jó hangulatú, évődő eszmecserébe.Rosszul használtad mindkét idegen szót egyébként. Meg fellengzősen, mucsai stílusban. Szóval takarodj, ostoba állat vagy. Egy kellemetlen buta állatot ugyanis bárki elzavarhat.

  8. @vau:”mire fel ez a nagy indulat? ” azt bírtad írni korábban, “szopjon le egy köpködő kobra.” Hát innen, te buta, perverz állat. “ez neked sokkal kellemetlenebb, mint neked.” Szokásos felületes, értelmetlen butaságaid egyike. “Miért gondolod, hogy “ostoba állat” vagyok? ” Fentiek miatt.

  9. @zum trucc: valami időzavar van a fejedben. Lekussoltattál és lekutyáztál, miután sztratoszférába érő ostobaságot mondtál és ezért jogosan kinevettek. Utána lebarmoztál.

    Mi az, hogy “szokásos butaságaim”? Itt te állítottad, hogy egy közepesen fejlett gerinces a száján szarik.

    Ha valaki igazán buta itt, az sajnos nem én vagyok.

  10. @zum trucc:

    (Nem tudom, hogy az arrogánst megfelelően használtam-e, kérlek a szokásos szofisztikált stílusodban javíts ki, ha esetleg kibújtál az idegen szavak szótárából és az alacsonyrendű gerincesek seggéből)

  11. @vau: helyesen: hangsúlyozni. Legalább magyarul megtanulhatnál. Mégegyszer, utoljára: azt írtad “szopjon le egy köpködő kobra”. Aki ilyet leír, az barom. Te tehát egy barom vagy, sajnos rendkívül bőbeszédű barom. Elég már belőled.

  12. @zum trucc: milyen praktikus, hogy nem te mondod meg, hogy mikor elég belőlem.

    Jobb lett volna nem lógnod reál tárgyakról áltisiben, most nem lenne ennyire égő, hogy ilyen tájékozatlan hülye vagy. De legalább megfelelően nagy arcod van hozzá.

    …amit belenyomtak a kígyófosba. 🙂