A Terrorelhárító Központ (TEK) munkatársa szerint a csoport tagjai a szervezetlenség látszatát keltve, a város több pontján elszórva kezdtek el élni életvitelszerűen.

 

Egy beépített TEK-ügynök ráadásul azt is kiderítette, hogy a banda egy nagyobb akcióra készült: egy teljes mértékben magyar tulajdonú pénzintézet ATM-terminálját akarták körbealudni a tél folyamán. A TEK közleménye szerint azért választották ezt az évszakot, mert ilyenkor a hidegben kevesebb járőr van éjszaka az utcákon, és a nagy hidegben amúgy sincs senkinek kedve kimenni a lakásból.

A TEK szerint azonban nem múlt el a veszély. Az elfogással csak egy, budapesti bandát sikerült hatástalanítani, az ország területén több csoport működhet az iszlám terrorizmus mintájára önálló sejtként készülve a következő akcióra. Kocsis Máté józsefvárosi polgármester szerint még nincs terrorveszély, de ő személy szerint elrendelné a DEFCON-4-t.

Egy nevét vállaló Fideszes-politikus szerint azonban humánus büntetésre számíthatnak az elkövetők. A korábbi életvitelüknek megfelelő körülményeket biztosítanak majd az elítélteknek a börtönök udvarán.

21 KOMMENT

  1. Az ÁVH (az új Nem. Biz. Szolgál.) kiderítette, hogy az ATM-ek körülalvása a magyar gazdaság és a forint elleni összehangolt támadás része volt!

  2. ez nem ma volt.
    ma nalam jartak atkutatni a lakasomat.
    minden orban ellenes kommentelo megkapja a diktaturaban szokasos megfigyelest, zaklatast es elobb-utobb a golyot a fejebe.

  3. Nem értem ezeket a tökös TEK-es legényeket. Egy igazi, hazafias érzelmű
    csoportot kaptak el. Az egyik, -neve elhallgatását kérő gyanúsított szerint- kizárólag a MAGYAR érdekeltségű pénzintézet terminálját akarták megvédeni (körbealvással) a magyar honra leskelődő spekulánsoktól!

    Hát a hazaszeretet, az már smafu?

  4. @nyuggervadász: Lassan mondom, hogy maga is értse: Nem védték, hanem _t_á_m_a_d_t_á_k_, ezért a Ter. El. Központ munkatársai jogosan léptek fel.

    A magyar pénzintézeteket mini. elnökünk és gaz. miniszterünk védi, Kocsis Máté hathatós közreműködésével, pont ellenük!

  5. Felesleges a TEK-ről bármit is kitalálni. Pár hónapja kiállt az izomagyú Hajdú, hogy Thaiföldön ingyér kiengedtek egy magyar túszt. Odautazott pár tekes legény és a fiú szülei. Az fel sem tűnt a magyar “szervezetnek”, hogy a tárgyalási nyelv is magyar volt Thaiföldön. A lényeg, hogy egy önmagát elrabló magyar bűnözői körökből jól ismert fiatalember szüleit nyaraltatta a tek közpénzen.

  6. Teljesen hihető hír, tekintve, hogy ennek a kis magánhadseregnek eddig volt olyan komoly bevetése is, amikor filmes kellékeket foglaltak le. Képzelem, ahogy nagy erőkkel, fekete kocsival kivonultak maszkban, és nagyon komolyan vették magukat két kávé közt. Komoly szervezet, komoly céllal, komoly, rátermett emberekkel, holnap kiderülhet, hogy ez nem álhír.