A teljes létbizonytalanság peremére sodródott svájci frank hitelesek végre fellélegezhetnek! Januártól jön a drachma alapú jelzáloghitel magyaroknak!

Aki korábban svájci frank alapon vett fel hitelt, az 2012. januárjában 1:1 arányban átválthatja kölcsönét a rendkívül kedvező drachmára.

„A drachma árfolyama már most tuti, hogy überfasza lesz!" – mondta Kirkosz Totzikis méz- és napozóágyárus.

A drachma értékállósága biztosított, hiszen nagy nemzetközi last minute és time share alapok is kezességet vállaltak érte sós szőlőlevél, vagy unisex álbajusz fedezetek formájában.

Amennyiben a drachma bedőlne, és mégis elveszítenék ingatlanjaikat az adósok, nem kell elkeseredniük. A görög állam minden 40 négyzetméternél nagyobb lakásból kilakoltatott magyarnak ad egy 3 robogóból, 2 öszvérből és 1 Suzuki Jimnyből álló flottát ajándékba.

„Napfény, szmog, trapista, krétai életmód, meg egy jó kölcsönző oszt kaliméra” – mondta Georogosz Matolkosz jövőlátó, lövőcselszakértő.

35 KOMMENT

  1. @Álmos:
    “Ha a drachma bedől, akkor a magyar drachma alapú hitelesek pont jól járnak, nem? 😀 “

    Hát igen, sajnos a HCS gazdasági szakértelme nulla 🙂

    Kár, mert amúgy jó poszt lett volna, de ez így nem nyert.

  2. @STX Joe: Mondjuk ha komolyan vennénk a dolgot, akkor felmerül a kérdés, hogy milyen kamatszintje lenne egy bedőlő drachma alapú kölcsönnek. Mondjuk szerintem minimum olyasféle, mint nálunk ’90-ben és ez még elég optimista változat. Az alapelv, hogy egy hiteles nem járhat jól, szerintem mindenképp teljesülne.

    @Λατζκα: Szarkasztikus irónia.

  3. Mér, hogy “unortodox kommentelők” mindig megpróbálják megzavarni felhőtlen vihogásomat? Nem megy nektek, csak szólok. Mindenen bírok röhögni, rajtatok is, röfik (bocsánatot kérek az okos, értelmes disznótól):)

  4. Gyurizók:DD Szarok le minden Gyurit, viszont ha nem aggódnék azon, hogy a kutyomat elaltatná valami menhely, itt és most kijelenteném kurva bátran, hogy fegyvereket, lőszereket és robbanószerkezeteket tartok a lakásomban, amelyek nem szolgálnak más célt, mint lemészárolni a Parlament üléstermének azon részét, amely – időnként – tartalmazza orvbán piktorunkat, valamint miniszterei, valamint a jobbik páholyátt. Ráadásul egyre körvonalazandó ellenállhatatlan vágyálom: lenne távcsöves puskám, mert mostanában egyre inkább foglalkoztat ez az utópis kérdés: hogyan alakult volna a világ sorsa, ha Hitlert még hatalomra jutása előtt valaki lemészárolta volna.

    Kezdek megzakkanni:SD

  5. MENTSÜK MEG A GÖRÖGÖKET!!! CSAK MOST, CSAK ÖN TEHETI MEG!!!! IGÉNYELJE AZ ANTIK KULTÚRÁT !!!!!

    Most bízott meg a görög belügyminiszter, Harisz Kacanídisz , hogy kizárólagosan értékesíthetek KORLÁTLAN 1 Km (1000méter, azaz 1093.61329834 Yards) közvetlen tengerpart tulajdonosi vágyálmokat, potom 50 000 EU-s áron. Az első 100 jelentkező közül kisorsolunk tízet, akik megnyerhetik a 10000-10010-edik jelentkezőket. Családonként csak egy jelentkezést áll módunkban elfogadni. Adja meg a kódszámát, melynek első része:BANKSZÁMLÁJÁNAK SZÁMA, a második része a PIN KÓDJA visszafele.