Mahmud Ahmedinezsád elnök is megszólalt az euróövezetet megrengető vitában. „Mit is vártunk tőlük, mocskos kis seggturkászok mind” – nyilatkozta a keresetlen stílusáról ismert politikus.

„Bár mind a gyehenna tüzén fogtok égni, legalább a loknis hajú kis homárok miatt már életetekben is megszenvedtek. Ha megszerezzük Athént akkor, most nem ez lenne. Nem szőlőbe csavarnák a darált húst, mint valami langyi Jamie Oliver, hanem atomjuk lenne. A büszke perzsa nép részei lennének, és nem azok a naplopók, akiknél a számlát is többször kell kérni, mint ahány nap a Ramadán.”

Ahmedinezsád szerint a marathóni csata is döntetlen volt és jellemző, hogy egy görög futó egy sima maraton után nem átvette az érmet, hanem meghalt. Nagy Sándorról kialakult véleménye is főleg a homofóbián alapul, de álláspontja szerint a híres hadvezér titokban perzsa volt. „Atomot nekik. Hátha bujkál ott pár zsidó is” – foglalta össze tömören a hivatalos iráni álláspontot.

15 KOMMENT

  1. Bakker, óvatosan hiszen ti már átléptétek a pártusi határokat is. Vegyétek észre, hogy a tőrt a bika szívébe egy indo-europier fogja szúrni, miközben kiáltja: exigo hungaria (parasztul force)

  2. “egy görög futó egy sima maraton után nem átvette az érmet, hanem meghalt…”??
    Ez semmi!
    Blaskó Péter sem nem görög, sem nem amfora, maratont sem futott, meg sem halt, mégsem vette át az érmet 2008-ban.