A rendőrség félreértette Horváth Tibor hidegburkoló rekordkísérletét. Kicsempézett egy embert, akár 6 évet is kaphat.

Csempész vagyok, de nem abban az értelemben”, ismerte el Horváth Tibor (43) hidegburkoló, aki éppen rekordkísérletre készült, amikor rajtaütött a határőrség.

Az Asztély-Beregsurány határátkelő közelében, a zöldhatáron szerettem volna kicsempézni egy pakisztáni férfit, amikor a magyar határőrök körbeálltak, és felszólítottak, hogy dobjam el a csemperagasztót meg a glettvasat. Minden olyan gyorsan történt, hogy a fugázásra már nem is maradt időm.

Azt a nyomozás fogja eldönteni, hogy Horváth Tibor valójában csempészett vagy csempézett, annyi azonban biztos: ügye precedens-értékű lehet, hiszen jelenleg is előzetes őrizetben tartanak több hasonló sorsú gyanúsítottat, köztük egy kertészt, akit gyepesítés közben a rendőrök saját állításuk szerint füvezésen értek.

8 KOMMENT

  1. Parabély Lászlót, molotov-koktélokkal felfegyverkezett 400 tagú, TEK-es alakulat akadályozta meg, hogy saját lakásán újraindítsa a rendszert. (Win7) Fatal Error.

  2. Ezekszerint informatikusként nekem is oda kell figyelnem ezentúl, hogy mit mondok az ügyfélnek, nehogy elvigyenek “tüntetés” vádjával, ha azt merem mondani egy haldokló XP-re, hogy “nem tetszik ez a rendszer”.