Matolcsy György közgazdászokkal folytatott megbeszélése során arra jutott: brutális eszközökkel kell behajtani a be nem fizetett adót.

Nemcsak a vállalkozások, de a magánszemélyek is retteghetnek novembertől, mert minden eddiginél keményebb eszközökkel fogja behajtani a NAV az adókat.

Első lépésként felszólító levelet írnak. Ha ez nem használ, akkor újabb felszólító levelet írnak Schmitt Pál helyesírásával, amely a „Tuggyuk, hol lax” fordulattal fog kezdődni.

Ha ez is eredménytelen, akkor az adóst felhívja egy automata rendszer, amelyik a Fásy-mulatót játssza, negyedik lépcsőben pedig meg kell néznie egy Alföldi-rendezést a Nemzeti Színházban, a legmakacsabbaknak pedig legvégül meg kell simogatniuk Révész Máriusz bajszát.

A kormányt az intézkedéstől a fizetési hajlandóság növekedését várja, valamint Alföldi Róbert művészetének széles körű elismerését.

15 KOMMENT

  1. A Galambos Lajos számítógépén hagyott “BAJUSZ” fedőnevű fájl ezt a brutális mexorító akciótervet tartalmazta. Ezek után el lehet képzelni, hogy a B-terv, az “OVI” mit tartalmazhat!…

  2. de miért nem a kövérlaci bajusza?

    esetleg smárolni kellene a kövérlacival egy körömpörkölt-csülkösbableves kombó után (az ételeket ő fogyasztaná). hátbazz, még a celebek is elkezdenének adót fizetni, nemhogy a zemberek.

  3. @Drout:
    Ugye ugye?
    Néha az az érzésem hogy a kollégista fiúk féltékenyek a Hírcsárdára.

    Szerintem a Lar Pour Lar meg a Monthy Pyton veri a fejét a páncélszekrény sarkába és sárgulnak az irígységtől.
    Ők ilyen abszurd dolgot ha össze fossák is magukat nem bírnak kitalálni.
    Angol abszurd humor… röhög a vakbelem….
    Gyengék ezek……

  4. Készül a terv! Ócsán nyit az adósok börtöne,hozzájuk csapják az adócsalókat is.Mindezt az eszközfelügyelő ellenőrzi.Természetesen visszamenőleg is.Az úri Magyarország Szecska terve még tartogat meglepetéseket.