Svájc tegnap több bejelentést is tett, csak hogy gyengítse a devizáját. A bejelentések hatására a svájci frank 120 forint alá zuhanhat.

Még a Svájcban gyártott Rolexek sem eredetiek. A Rolex gyár is csak kamukat gyárt, amiket onnan lehet felismerni, hogy 120 évente késnek 3 másodpercet. Ezzel a bejelentéssel kezdődik az a lista, amelytől Svájc a frank gyengülését várja. Svájc további bejelentései a következők:

  • Zürichben tegnap este a londonihoz hasonló zavargások törtek ki. A zavargások során személyi sérülés egyelőre nem történt, de kloteni huligánok elrepesztettek egy muskátlis kaspót.
  • Pataki Attilát nem az ufók rabolják el rendszeresen, hanem a svájci jegybank vezetői.
  • A Fásy-mulató egy jó műsor, ami Svájcban is megállná a helyét.

Ha mindezek a bejelentések nem gyengítenék eléggé a frankot, akkor Svájc jövő hét hétfőn be fogja jelenteni: 2010-ben belép az Európai Unióba.

20 KOMMENT

  1. Tervbe van veve tovabba az a korlatozas, ami alapjan Magyarorszagon a svajci frank ezentul kizarolag Nick Arpad es Fekete Laszlo tarsasagaban mutatkozhat, mert mellettuk elkepesztoen gyengenek tunik.

  2. A frankot nem az roppanthatja meg, hogy Pataki Attilát elrabolják a svájci jegybank vezetői, hanem az, hogy képesek bármikor kiengedni. A gin-t (dzsinnt) a palackból. Az újabb buborékot.

    És ezt vehetjük nyugodtan fenyegetésnek is…

  3. Van a svájciaknak egy megfáradt, röhögős, volt miniszterelnök/pénzügyminiszterük, a Merz. Na, ő kellene nekünk, nemcsak mindenki azonnal rá szavazna, de pár pillanat alatt kihúzná a gazdaságot a sz.ból. Ő a krízis alatt elvégezte a munkát. Svájc érdekében ha kellett, akkor mindenkivel összeveszett az OECD-től a G20-ig, majd egy túl erős gazdaságot adott át az utódnak.

  4. Lolex lenni nem kamu, hanem szupelkopi. Hamalosan Magyalolszág is képes lesz baláti segítségünkkel iilyen világmálkák gyáltásála. Leszkess, svejciflank!

  5. frankó

    elég lett volna bejelenteni: stabil Svájc mint Maygaroszág… a svejci szíjártó és kósa kiáll:visszahoztuk a zországot a szakadékból…

    ej ej… a valuta gyengítésben még sok tanulni valójuk ven, ebben még kezdők…

    először is ott a 2/3, azzal indul…
    aztán meghirdetni néhány programot…
    3gyerek+3szoba+4kerék=1milliógyerek+1milliómunkahely+1millióslakás…
    aztán a forint hitelesek megmentése… svejcben a genfi tó partján egy gettó…

  6. @mezga-aladar: Jójó, de ha minden svájci bankár csemetéje hirtelen piacra dobná apuka részvényeit, az azért feltűnőbb lenne, mint az összes magyar bankár fiának az akciója volt. Ott sokkal nehezebb volna ekkorát sortolni büntetlenül!

  7. már épp azon morfondíroztam, hogy a HCS-n azért ennél klasszabb posztok szoktak megjelenni, ill. ebben is rengeteg potenciál lett volna inkább mint az a Patakys meg Fásys poén, és akkor elolvastam az utolsó mondatot… na az KEMÉÉÉNY!!! 😀