A Jobbik a héten számon kérte az ülésterem rendje miatt rendszeresen az ellenzékkel csatázó házelnököt, aki szerint viszont az ő új szenvedélye egyáltalán nem zavarja az ülés menetét.

Kövérről még hetekkel ezelőtt láttak nyilvánosságot az első fotók, melyeken büszkén mutatta be tudását, mint az ország egyik legelső plankere. Az extrém helyeken hason fekve fotózkodás, vagyis a planking az egyik legújabb extrém sport őrület, amelynek Kövér László már szinte kezdetek óta a bolondja, így csak idő kérdése volt, mikor fog a parlamentben is hódolni szenvedélyének.

Bár a házelnök már többször kikelt az ülések nyugalmát hangoskodással és üdítőzéssel megzavaró képviselők ellen, abban semmi kivetni valót nem lát, ha ő a házelnöki emelvényen, vagy éppen Szijjártó Péter fején deszkázik a felszólalások közben.

A Fideszben egyébként több képviselő is űz különleges hobbikat, Szijjártó Péter ördögbot iránti szenvedélyéről mi is említést tettünk már korábban. A planking viszont a szocialisták körében is kezd népszerű lenni, a minap például Szanyi Tibort fotózták többen kuncogva a büfében, aki viszont még nem gyakorlott planker, hiszen nem hason, hanem háton feküdt az egyik asztalon.

26 KOMMENT

  1. ez baromi jó volt, köszi!
    Amerre én lakom, a plankelés mindennapos tevékenység az utcákon, legtöbbször jópofa, néha veszélyes, de olyan mesterien mint Kövér a képeken senki nem csinálja.

  2. Persze úgy könnyű, hogy Kövér úr az eurózóna válsága láttán rendszeresen merevgörcsöt kap.

    Orbán Viktor a hasonló komplikációk elkerülése végett elhatárolódott az eurótól.

  3. @Geza16V: Ja! Nem akartam elkötelezni magam! Nem tudom, hogy melyik szekértábornak lesz meg a 2/3-da jövőre. 😉

    Egyébként szerintem nem is levitál, inkább repül. Legalábbis én nagyon szeretném, ha mindannyian repülnének már végre. 🙂

  4. @Jackni Konzol, @Giedi: a tő kiejtése plaŋk az okszford szerint. innentől planking inkább vegyes, ezt meg kábé akárhogy ültetheted át. dunától nyugatra ez bizony plankolás lesz 🙂