Sokba kerülnek a gazdaságnak, szinglik maradnak, és még nézni se jó őket – mondta el Orbán Viktor.

A kormányfő tegnapi, Bóbita Plasztikai Sebészeti Központban tartott beszédében kifejtette: szeretné, ha 2014-re a csúnya emberek száma 8 százalékkal csökkenne. Ennek csak egyik oka, hogy a Tokaji és a pálinka mellett a töménytelen mennyiségben jelenlévő szép lány is hungarikum, amit nemzeti büszkeségünkként meg kell őriznünk.

Fontosabb, nemzetgazdasági indokként hozta fel a miniszterelnök, hogy a csúnya emberek sokba kerülnek a gazdaságnak, mert nehezebben házasodnak, így öreg korukra egyedül maradva a család szociális hálója nem feszül alattuk. Ha pedig házasodnak és sokasodnak, a gyerekek is igen jó eséllyel lesznek rondák, ezzel tovább nehezítve az ország gazdaságának amúgy sem könnyű sorsát.

Harmadik okként azt hozta fel a miniszterelnök, hogy a csúnya embereket nem jó nézni, lehangoló együtt utazni velük reggel munkába, ami végső soron a munkamorál romlásához, a munkanélküliség emelkedéséhez és a GDP csökkenéséhez vezethet.

Orbán ugyanakkor kijelentette: a csúnyák visszaszorítására vonatkozó uniós kvótának mindaddig nem kíván eleget tenni, amíg Angliában és Belgiumban annyi ronda nő mászkál szabadon.

59 KOMMENT

  1. Orbánnak azért lesznek majd követői!
    Egy pénteki napilap (valós) társkereső apróhirdetése: Csinos lány Budapesten ismerkedne. Nyomik, és csórók neee…

  2. A kormany nagy erokkel dolgozik az ugynevezett Orban-kvota megalkotasan is. A tervezet harom lepcsoben igyekezne 2014-re 0%-ra csokkenteni azon emberek aranyat, akik nem Orban Viktorok. Az indoklas szerint sem politikai, sem szocialis, sem kozigazgatasi, sem gazdasagi szempontbol nem tesz jot az orszagnak, hogy jelenleg kiugroan magas azoknak az aranya, akik nem 1963. majus 31-en szulettek Szekesfehervaron es az Orban Viktor nevre hallgatnak.
    A kormanyfo a tervezetrol ezt mondta: “Kifejezetten fontosnak tartom, hogy 2014-re elerjuk, hogy tenyleg csak Orban Viktor maradjon hazankban. A lakossagnak, az egesz orszagnak es nekem is erdekem ez, igy aztan tenyleg mindenki vegre jol fog jarni!”

  3. Akkor a jelenlegi Parlamentben nagyon sok csúnya ember van?
    Velük, mi a manó legyen?
    „Aki, hazudik, az csal,
    Aki, hazudik, az lop,
    Hazudni, csalni, csúnya dolog….”
    /Nagy Feró/

  4. “Harmadik okként azt hozta fel a miniszterelnök, hogy a csúnya embereket nem jó nézni, lehangoló együtt utazni velük reggel munkába, ami végső soron a munkamorál romlásához, a munkanélküliség emelkedéséhez és a GDP csökkenéséhez vezethet.” Ö csak tudja annyit utazott reggelenként munkába a BKV n.

  5. Én most mit csináljak nem elég hogy rusnya de még buta is vagyok
    Táborba zárnak vagy megölnek ?
    Azt hiszem egy rémhír miatt emigrálok mert amiért valóban kéne az túl ijesztő 🙁

  6. Én kifejezetten undorítóan-gusztustalan-hányás-kinézetű vagyok (komoly!! ennek megfelelő a párkapcsolattalanságom is); és még gyomorrákom is van.
    Választhatok, kinek a kezétől halok meg?
    Ember, vagy valami felsőbb?

  7. A viccet félretéve, szerintem Orbán kifejezetten szép férfi. Erős, karakteres és férfias. Korábban nem találtam kimondottan vonzónak, mert fiatalkori képein olyan komisz kisfiús ábrázata van, de amióta megőszült és kicsit meghízott….cupp…cupp

    Sunáznám! 😀

  8. Szerintem meg az, hogy Magyarországon(és nem a Magyar Köztársaságban) sok szép nő van legenda. Én most Hollandiában élek , hát itt arányaiban sokkal több szép nő van mint odahaza

  9. Kósa és Rogán képviselő urak közösen nyújtottak be képviselői indítványt, hogy Ők vállalják annak a kommandónak az irányítását amely ELINTÉZI azt, hogy nem hogy 8, de 16 százalékkal fogja csökkenteni a csúnya emberek számát!
    Az Országgyűlés 199 igen szavazattal elfogadta az előterjesztést, az ellenzék – az 1 fős LMP frakció – tartózkodott (kint a büfében).
    A 9.658.000 csúnya embert képviselő 5 fős szakszervezet, tiltakozásul, Romániából becsempészett – extra adó nélküli ! – hamburger zabálást hirdetett meg a Sándor Palota elé.

  10. @pandacsökiboborján: Ha egyszer ott vagy,akkor honnan tudod,hogy itt mennyi a csinos s szép nő?!
    A másik.Nem lehet,hogy amikor te ide jössz,akkor a csinos s szép nők elmenekülnek…………?
    Van még jobb is!A holland-nigger-távol-keleti-cigány-mexikói-eszkimó,persze neked legyen,legalább 111kg. s 66 éves.
    De ugye nincs harang?:DDDDDDD

  11. “Belföld
    Elküldik Kecelről a nem katolikus gyerekeket

    Földes András

    2011. június 27., hétfő 07:13

    Buszokkal viszik más városokba, akik nem akarnak hittanra és misére járni. A katolikusok átvették a város egyetlen iskoláját, a misét megtagadó tanároknak felmondanak. Írásban kell indokolni, hogy mi a baj a katolikus oktatással. A katolikus igazgató az új ötvenes éveket látja eljönni, katolikus kivitelben. Aláírásgyűjtés indult a lelkiismereti szabadságért, de kicsi az esély a győzelemre.”

    >: < ehhez milyen pofát vágjunk Viktor ? MIJAFASZEZ ??? EZ A DEMOKRÁCIA ??? EZ A TERROR ??? EZ A KÉNYSZERÍTŐ ERŐSZAKOS CEZAROMÁNIÁS AGRESSZÍV MEGERŐSZAKOLÁS ???! b+

  12. A hír olvastán azt mondtam, ezt csak valaki viccből tette közhírré. tovább gondolva, nem ez lenne az első marhaság legnagyobbunk szájából.
    Miért gondoljátok, hogy csak a nőknek kell szépeknek lenni? Le a csúnya pasikkal is!
    Öreg korára egyébként majdnem mindenki megcsúnyul, és aki időben nem patkol el, az bizony megöregszik!
    Nem hiszem, hogy a buszon reggel ez okoz munkakerülési ingert, amilyen kárörvendő a magyar ember, inkább örül, hogy ő valamivel szebb.

  13. Szerintem egy megoldás van.
    A születők meggondolják, hogy csúnyának születnek e, és ha úgy döntenek, hogy igen, akkor ők tehetnek róla , hogy utáljuk őket.
    Persze könnyen beszélek én, aki szép, de nem korcsosulhatunk el, és kell a lebensraum a szépeknek.