A közvélemény nyomásának is engedve mégsem az ismeretlen orosz első osztályba, hanem egy világhírű brazil csapathoz igazol Dzsudzsák Balázs.

"A szívem mélyén én is éreztem, hogy nem kéne elmenni egy ilyen mucsai hétvégi hobbicsapatba gurigázni, de hát ott volt az a rengeteg pénz, meg Lindi is szeretett volna jól bevásárolni bundákból Moszkvában. Mit tehettem volna, senki más nem akart megvenni." – mesélte átigazolása kalandos történetét Dzsudzsák, akihez elmondása szerint tényleg az utolsó utáni pillanatban érkezett a felmentő sereg, hiszen már a szerződését is aláírta az Anzsi Mahacskalával. Még szerencse hogy elrontotta az új, cirill betűs kézjegyét a dokumentumon, hiszen hamarosan felhívta a Sepultura menedzsere.

"Kevesen tudják rólam, hogy több mint 15 éve fagottozom, bár a fogsoromon kicsit látszott. Karácsonykor megleptem anyukámat egy szép Wham!-átirattal, amit feltöltöttünk a Youtube-ra. Ezt a videót találta meg a zenekar, és azonnal felvették velem a kapcsolatot, hiszen régóta be akartak már venni egy fafúvóst a csapatba." A szélső elmondta, hogy hatalmas megtiszteltetés számára, hogy Braziliába igazolhat, ráadásul egy valóban világhírű csapatba, akik szeretik és értik a focit, ráadásul nagyon szép mezeik is vannak.

Dzsudzsákért a brazilok nem túl sikeres legutóbbi lemezeikből visszamaradt példányokkal fizetnek majd, amik várhatóan több évre biztosítanak megfelelő mennyiségű fűtőanyagot a dagesztáni hőerőművek számára.

4 KOMMENT