A Boldog Ceferino Lovagrend ellen közleményben tiltakoznak a történelmi lovagrendek. A Schmitt Pálnak írt felhívást kizárólag a HírCsárdán olvashatják!

Tisztelt köztársasági elnök úr, tisztelt Schmitt Pál!
 
Az elmúlt húsz évben elért elévülhetetlen eredményeinket, milliárdos ÁFA visszatérítéseinket, tiszteletbeli nagyköveti tisztségeinket, és a vadászatok utáni eszkortokkal díszített avatási ceremóniáinkat érezzük veszélyben, amikor a Boldog Ceferino Lovagrend bővüléséről szóló hírek eljutnak hozzánk.
 
Tisztelt Elnök úr, kérjük azonnali közbenjárását a cigány lovagrend megszüntetése érdekében.
 
Köszönettel, üdvözlettel: Torzsás Gézu, a Bibionei Szivárványfoltos Fráterek Eklektikus Egyháza Lovagrend diakónusa valamint Rezes Tóni, a Perpetuum Mobile Evidenciája Intergalaktikus Jachtonkúró Lovagrend centúriója
 
Valamint, a Történelmi Lovagrendek Szövetségének tagjai:
 
– Szardíniai Szaracénfedező és Datolyaszikkasztó Konkáv Egyesülés Vitézei
– Gibraltári Ősfarizeusok és Kompon-honosítók Kerekasztala
– Ciszjordániai Salakosbóbitájú Fegyverszidolózó Pigmeusok Hódító Hadteste
– Harkovi Jószágprivatizáló Opportunisták Nemzetközi Vadászegysége
– Nyári Fesztiválozók Stabil Oldalfekvésben Hányó Sátras Infáns Lovagocskái
 
P.S.: A cigány lovagrend hazugságok sorával csapja be a jóhiszemű közvéleményt:
– ad egy: Ceferino soha nem volt boldog. Több feljegyzés, és fénykép is tanúskodik állandó szomorúságáról. Elég csak a fellelhető beceneveire gondolni: Búvalbálázott Cefi; Bánatos Ceferinnyó; Pityergő Pelé;
– ad kettő: mint az köztudott, Pisont István már így is a legnagyobb király! Egy király miért akarna lovag lenni? Ugye-ugye elnök úr…

36 KOMMENT

  1. Pisont, Pisont… milyen illetőségű klubokban is volt külföldön?
    (Így válik az ember rasszistává honunkban: egyetlen ártatlan kérdés egy sportolóról, és rám lehet sütni, hogyaszongya: ‘Most mit kell felhozni a cigányról, hogy zsidó csapatokban jáccott?!’)

  2. Kik azok a vadászat utáni eszkortok?
    A vadászatok után álló vessző lecsúszott a “feljegyzés, és fénykép” szövegbe?
    Miért kötőjeles a Kompon-honosítók?

    Tisztelettel:
    a smittpali hejesiro ískóla dijáklyaji

  3. Pisont Pista példa lehet ( ne:( ) a cigányság számára. Sajnos nem ez a jellemző. Ha mindenki a romák között így élne és boldogulna, nem hiszem, hogy lenne rasszizmus. Tisztelet minden roma származásúnak, aki így él, s vállalja honnan jött. Nekik a nehezebb!
    -Egy magyarországi nem liberális gondolkodású magyar.

  4. “Egri egyházmegyei cigány találkozó

    Egyházmegyei cigány találkozót tartottak Egerben április 30-án, a cigányok védőszentje, Boldog Ceferino Gimenez Malla ünnepéhez kapcsolódóan. A találkozó kezdeményezője és házigazdája Ternyák Csaba egri érsek volt, a szentmise homíliáját Székely János esztergom-budapesti segédpüspök, püspökkari cigányreferens mondta.

    Fotó: Dobos Klára” lásd 38 db kép:
    http://www.ujmisszio.hu/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=129:egri-egyhzmegyei-cigny-tallkoz&Itemid=2

  5. @regress: az a szomorú, hogy ha így folytatódik a válogatott tényleg cigány lesz, bár én alig tudok cigány focistákról. ami biztos, hogy a francia válogatott az nem francia. ezen kicsit gondolkozzál el.

  6. aztán még…

    Turista cigányok Szicília-i Lovagrendje
    Nagy-utazó cigányok Strassburg-i Lovagrendje, valamint
    Hazazsúpolt völgyi cigányok Loire – völgyi Lovagrendje…:)

  7. Orbán Castro Chavez Rákosi Viktor, Szargyártó Péter, Lézer János, Tapló s István, Pintér gengszter Sándor takarodj követeli egyre hangosabban a nép!

  8. @Hegyikristály tisztaságú vélemény:
    Schmitt Pál írta, hogy fogadalmat kötött a Magyar Nyelvtanárok Szövetségével, hogy helyesen fogja leírni a továbbiakban az „államfő” stb. kifejezést. A képviselő urak, akik magukat választatták meg, azok pedig örökbe fogadtak és a fenntartásukról gondoskodnak halálukig 10 (tíz) családot. Nem állami (dolgozó) emberek adója) pénzből. (Miért is lett az egészből, hogy cigányútra ment?) Nem kell itt lovagrend. Csak rend.

  9. Tisztelt köztársasági elnök úr, tisztelt Schmitt Pál!

    lehet, hogy ennek a kiváló lovagrendnek a tagja a kedves álamfőnk is, hiszen a Köztársasági Elnök is nagy bötű