A Sziget mínusz egyedik napján Geszti Péter mégsem a Gringó Sztár nevű formációval lép fel: a tegnapi bejelentés alapján az új formáció SP és Fluor Tomi részvételével a Geszti Gránát nevet viseli.

Geszti Péter tegnap bejelentette: miután az általa eredetinek vélt Gringó Sztár kifejezésre a Google megközelítőleg 3 940 000 találatot adott ki, és mivel ez már nem az első eset, a dolog meglehetősen kínos volt.

Ekkor kereste meg az önmenedzselésből többször csillagos ötösre vizsgázó SP (nem Schmitt Pál) és barátja, Fluor Tomi, akinek egy korábbi száma, a Szent Lóránt Ferences Gimnázium slágerlistáját 3 hónapig vezető Gecigránát szintén kiváló szójátékra adhat lehetőséget.

SP és Fluor elmondták: nem Geszti az első, akit szójátékos együttműködés reményében megkeresnek: a Partyarc című szám égisze alatt közös hangos könyv ötletét vázolták már Parti-Nagy Lajosnak, aki elhajtotta őket a búsba, vagy ahogy ő fogalmazott: „Megkértem a két puncimancit, hogy saját döcögős nyelvezetük bakján poroszkálva húzzanak innen a tajtékos nyavalyába”.

A Geszti Gránát nevű formáció olyan frappáns és eredeti című dalokkal örvendezteti majd meg a Sziget látogatóit, mint a Mizu-fizu, a Party-harc, illetve a nagysikerű Rapülők-átdolgozás, az Áj láb ujj. Alig várjuk.

2 KOMMENT