A Jobbik közleménye szerint, amióta nem járőröznek Gyöngyöspatán, drasztikusan romlott a helyzet. Szemtanúk Predatort és Godzillát is látták felbukkanni.


Polgárőrök nélkül biztos pusztulásra van ítélve a község.” – jegyezte meg egy csak faját vállaló polgárőr. Elmondása szerint az utóbbi pár napban felbukkant a faluban egy csatorna krokodil, és két sikertelen földönkívüli invázió is lezajlott, majd pedig egy motoros banda akarta megsemmisíteni Bud Spencer buggy-ját a kocsma előtt.

Godzilla is az italboltnál bukkant fel, majd lerakta tojásait és távozott, jelenleg viszont azokat a fekete ninjákat keresik lakossági bejelentésre, akik dobócsillaggal végeztek két kopasznyakú tyúkkal.

Ha ez így megy tovább, vissza fogunk térni járőrözni, mert ehhez a rendőrség kevés.” – tette hozzá a fenti úr, majd a közkifolyó mellett felbukkanó Terminátorra mutatott.

13 KOMMENT

  1. Mi az hogy ! Galaktikus balhé van ! Darth Vödör is itt járt nálam az előbb, és kereste ezt a valami Pata nevű bolygót. Mondom neki, ez nem bolygó, csak egy lepusztult sivatag, ahol éppen a buckalakók és a yedi-lovagok egyesült erővel keresik smittpaca lézer-töltőtollát valami Kecske hegyen. Különben is yodasanyibá a helyszínen van ! A Vöröskereszt meg közben jelentette, megtalálták a tollat Csillebércen, egy tévedésből evakuálni vitt kirándulócsoport óvodáskorú egyedeinél, éppen porbafingást játszottak, és azzal rajzolták körbe, kié a nagyobb kráter…
    No erre az öreg Vödör hallatott egy alfarhangnak is vélhető hörgést, és úgy eltűnt a balfenéken, mint Orbán Viktor igazmondása…

  2. Nem kell ide se a Jobbik, se Godzilla!
    Szólni kell csak Obi-Wan Kenobinak (vele van az erő).
    Belenéz az emberek szemébe, felemeli a kezét, és egyből kezesbáránnyá lesz minden bajkeverő.
    Utána a Romák széles mosollyal az arcukon együtt masíroznak majd a Véderővel.
    Eljő a paradicsom, Gyöngyöspata pedig maga lesz a béke szigete!

  3. Köszönjük az érdeklődést, mindenki visszamehet Racoon… izé Patára, nincs fertőzésveszély, csak páran kaptak el egy influenza-szerű vírust.
    Tisztelettel:
    Umbrella Corp..