Brit tudósok: fogytán a WiFi!

34
15,809

A Föld édesvíz- és kőolajkészlete mellett a WiFi is kimerülőben.

Brit tudósok egy tegnap publikált tanulmányban rámutattak, hogy a Föld WiFi-készletének 60%-át alig öt év alatt feléltük, a maradék pedig már két évig sem elégíti ki az egyre növekvő igényeket. Különösen India és Kína növekvő népessége és gazdasága aggasztja a szakembereket: ebbe a két országba már eddig is Kanadából és Ausztráliából importálták hajón a WiFit.

A szakemberek rámutattak: ha kicsit környezettudatosabban élnénk, ha nem facebookozásra és álhíroldalak böngészésére használnánk a vezeték nélküli internetet, a készletek akár kétszer olyan sokáig is kitartanának. A pornót nem említették, de az amerikai Porn Highlights nevű szervezet már dolgozik azon, hogy az amúgy terjedelmes pornófilmekből kiemelje a legfontosabb jeleneteket, így minimalizálva a WiFi-használatot. (Egy ilyen, 30 másodperces pornófilmben láthatunk egy körmét reszelő háziasszonyt, egy becsöngető költöztetőembert, egy mellek közé préselt hímtagot, majd az előbbi háziasszony elégedett arcát, rajta valami izével.)

A Tibet és WiFi felszabadítását követelő Free Tibet, Free WiFi mozgalom szerint a WiFi sajnos egyre kevesebb helyen lesz ingyenes, pedig alapvető emberi jogként kellene deklarálni a hozzáférést, ugyanúgy, mint a hóddal hálást.

34 KOMMENT

 1. Valahol olvastam, hogy itthon közbeszerzést írtak / írnak ki a hódok által begyűjtött propolis alternatív felhasználására. Ha jól emlékszem, akkor ebben a tenderben megemlítették, hogy előnyt élveznek azok a pályázatok, ahol az újrahasznosítás után keletkezett vegyi hulladékot (propolis maradvány) sikerrel tudják felhasználni a wifi termelő erőművekben.

 2. Most kellene látni, mit is művel a dr. Hende Csaba a HM lehújabb beszerzésével kezében az országgyűlés szamárpadjában. Nem nagyon megy neki a legmodernebb technika kezelése.

 3. Van aki ezt a blognak csúfolt fost humorosnak találja?
  Miért kell ennyire nyomtani, hogy állandóan a címlapon vagytok? Fizettek érte az indexnek?

 4. Egy csinos hódlánynál nincs jobb szexpartner.
  Én azt szeretem, amikor a lapos farkával elfenekel, közben pedig kaffog a cuki fogaival.

  A WiFi meg nem érdekel.
  A postagalamb ugyanúgy vezeték nélküli, de tenyészhető.
  Jelenlegi tudásunk szerint a WiFi nem tenyészthető, úgyhogy valószínű kipusztul.

 5. Remélem is, hogy lassacskán visszatérünk a jól bevált betárcsázós internethez! Akkor talán a fiatalok nem néznének annyi pornót, meg LadyGagát a youtubeon… Illő lenne visszatalálni az egyetemes értékekhez, amiket az új magyar alkotmány preambuluma tartalmazni is fog remélhetőleg!

 6. @”the dragon”: Mester! a dugáson kívül még milyen egyetemes (6md fő által elfogadott) érték van amely bekerülhet a magyar alkotmányba (10m fő) ???
  Az internet lehetett volna a másik egyetemes érték, de hát ha elfogy ez a fránya wifi… 🙂

 7. Bizalmas hírszerzési jelentések szerint Líbiában eleddig ismeretlen WiFi-készletekre bukkantak. A háború e WiFi-készletek kitermeléséért folyik, nem is a civilek megsegítéséről van szó. A nagy olajcégek, amelyek már a jövőbe akarnak fektetni, 10 olajkutat kínálnak egyetlen WiFi-kútért.

 8. Hód azé’ van fogytán, mert a mezőn lézerjancsi elgázolta őket a zaudival.
  A Wi-Fivel én amúgy is spórolok, jobban szeretem a derótot.
  Így ha rákattanok ” a zember aki soha se hazudott” blogjára, és már megint hazudik, csak meghúzom a derótot, oszt hasra esik…
  Meg a dojcstompika is…megrántom a derótot, oszt a pofára eséstől felköhögi a heréit, mert azt hiszi, az a mandulája