Mindenki találgat, de csak a Hírháttérrel szoros kapcsolatban álló, és Molnár F. Árpáddal lehallgathatatlan zsemlékbe csomagolt üzenetekkel kommunikáló Hírcsárdának sikerült megtudnia az Igazságot. Hírháttér, mi veletek vagyunk!

Értesüléseink szerint Molnár F. Árpád (emberjogvédő, az Amnesty International tagja, a KJE alapító tagja, oknyomozó, tényfeltáró) hamisan Echelon-tanúskodott, ezért indult ellene a rendőrségi eljárás. Molnár F. Árpád (Keresztyén újságíró, terrorleleplező, a bolygó Első Echelon-Tanúja) az eljárás alól jelenleg úgy próbál kibújni, hogy Varga Szibilla Annává (Politikai üldözött Echelon-leleplező, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője, legalább Európa legfőbb női tényfeltárója) műtteti magát.

A rendőrségi hajsza már jó ideje tart Molnár F. Árpád (legalább a Világ legfőbb szájbaszarás ellenzője) és a Hírháttér után. Molnár korábban már próbálta magát elraboltatni UFÓ-kal, hogy így kerülje el a felelősségre vonást, de az UFÓ-k mindannyiszor visszahozták és inkább Pataki Attilát vitték el helyette, de ő meg énekel.

Szerksztőségünk álláspontja szerint Molnár F. Árpádnak (web 1.0-ás webdizájner, a pszichedelikus stylesheetek tanúja, két lábon járó atombomba) elévülhetetlen érdemei vannak a posztmodern tényfeltárás műfajának megteremtésében, mely kitartó munka során sem a tények, sem azok nem ismerete soha nem befolyásolta markáns következtetései levonásában.

7 KOMMENT