Egy éve, hogy elindult Magyarország meghatározó hírforrása, az első deklaráltan olvasó- és keresőbarát hírportál.

 

A portálon indulása óta mindig a pontosságra, a hitelességre, és a szavahihetőség fenntartására törekednek a szerkesztőség magasan képzett tagjai. De ezen a napon indult el a HírCsárda is. Fennállásunk egy éve alatt gyűjtöttünk több mint 7000 Facebook-támogatót, egy Goldenblog 4. helyezést, cirka negyven lopott feles poharat az újpesti Angyal büféből, egy minisztériumi helyreigazítást, és rengeteg tapasztalatot. Ahhoz azonban, hogy idáig eljussunk, szükségünk volt segítségre.

Ezúton szeretnénk tehát megköszönni Hoffmann Rózsának, Dobi Ágnesnek, Krisz Rudolfnak, Hajdú Péternek, Schmitt Pálnak, a magyar politikai élet meghatározó szereplőinek, szüleinknek, családtagjainknak, a Los Angeles Lakers csapatának, valamint a Beiktatási Mókusmajomnak. Köszönjük főmunkatársunk, Lakatus Endre István, és a szakértői stábunk egész éves munkáját, reméljük, színvonalas véleményükre, objektív látásmódjukra és másnaposságűző praktikáikra a jövőben is számíthatunk.

Szintén köszönjük törzsolvasóinknak, a kedves kommentelőknek, akik nélkül lehet, hogy még mindig nem tudnánk bizonyos szavak helyesírását, valamint magunk sem lennénk biztosak abban, vajon bizonyos nőket lehet-e és kéne-e szúrni. Lendvai Ildi néni, béla néni, Nevem kötelező, hírcsárdáskirálynő, huzzadneki shakespeare, hajdupeter, Telibek úr, Vizion, és az összes többi kommentelő, akik egy év alatt több mint 6000 teljesen felesleges, ám néhol nyomokban szórakoztató üzenettel bombázták a postokat: Ti vagytok azok, akik miatt megéri csinálni. Meg a pénz.

Élünk és virulunk, az URL-változást pedig senki nem fogja megérezni, mivel nem szembetűnő. Nem csak mi nyerünk a dologgal, hanem a Kedves Olvasók is: pofátlanul ünnepelni és kampányolni fogunk, ahogy azt ilyenkor kell, hogy aztán négy év múlva az ötéves HírCsárda-szülinapon már japán ikerlányokkal együtt szívhassuk fel az utolsó csík porcukrot a homárpörkölt mellől.

Na jó, hazudtunk, mert igazából egy év és egy hónapos a blog, de kicsire nem adunk.

További jó olvasást kívánva maradunk tisztelettel itt a blog.hu-n,
A betyárok

26 KOMMENT

  1. WoW fakyeah!

    Örülök is meg nem is, nekem jobb volt a függetlenség látszata…
    reggel azé’ para volt, má’ aszittem bezárattak Titeket…
    Akkor most mi legyen azzal a 3 IFA platónyi tüntetővel, meg a FREE HÍRCSÁRDA B:SZÁTTOK MEG! feliratú táblákkal?
    Remélem azért kifizetitek. Csá 🙂

  2. @SobriJózsef:
    Hurkára várni kell, sztem ma nem lesz több, de ha jön majd elrakom… 🙂

    Jah, lehetne egy olyan, hogy ki ki volt az “előző” rendszerben…
    HajdúPít, Ildinéném, meg a többiek hijányoznak, remélem regelnek…

    Biztos a blog.hu akart nyitni a hiteles hírek felé, és így egy nagy zsák pénzel meggyőzték a betyár világot, h itt írják a tényfeltáró cikkeket… ugye jól sejtem?

  3. Csókoltatok mindenkit, basszátok meg, boldog szülinapot, hát nagynehez sikerült regelnem, nem megy az nekem olyan könnyen, ha meg megy akkor mindig kitiltanak.

    Boldog szülinapot, montam már, tegnap mondjuk féltem, hogy a hajdupeti betiltatta az oldald a pucér szarkatás képek miatt, aztán rájöttem, hogy itt nincsenek is olyanok.

    Ne temessetek túl korán, Ildi néni örök, csak kicsit nehezen regel ilyen himihumi oldalakra.

    És ha már új helyen van az oldal akkor lehetne egy kicsit modernizálni a politikusrabosítót is. Mikor lesz az a japánlányos szvingerparti? Remélem oda nem kell regelni.

  4. Komoly problémákat tapasztaltam ám a cikk olvasása során, Tisztelt Hölgyeim és Uraim, Kedves Barátaim!
    Ugyanis, mint azt egy régi dakota közmondás is tartja, aki kimarad, lemarad. És Én nem maradok le!!!
    Akármelyikőtökkel szívesen játszom egy meccset a Felcsúti foci akadémián és simán seggberúgok bárkit!!! >:@
    Na de jólvan… BSZ!
    (u.i.: ne higgyétek, hogy ennyi az egész az elírás miatt! majd évek múlva, amikor kiöregedtek és vennétek fel a nyugdíjatokat…NA majd akkor még sírva gondoltok vissza erre a hibára! 😉 )

  5. Váffánkúló, de jó hogy megvagytok!!
    Már nem tudtam mire vélni a dolgot, és azt hittem hogy valamiféle Magyar hadúr, a Tálibokon, Fabarakon, meg Gatyafin felbuzdulva nálunk is bezáratta a netet! (De hát ehhez korábban kellene nekik felkelni!)
    U.i.: Én is kívánok boldog szülinapot! A torta választás IS remekül sikerült, kiválóan harmonizál a tücsökzöld gyertya színvilágával.

  6. Én is megijedtem, hogy a sárkány (Annamari) közbelépett.
    Kattintok és az oldal nem elérhető.
    Legutóbb akkor ijedtem meg így, amikor leküldtem a nejemet a boltba sörért, várok, mondom hol van ez, elment már vagy két és fél perce.
    Már eléggé ideg voltam, mert azt hittem elütötte valami, én meg szomjan maradok, de aztán megjött.
    Na ilyen érzés volt, amikor végre ma bejött az oldal.

  7. Mivel a napokban nekem is szülinapom van, NEKTEK is csak annyi jókívánság, amennyit magamnak szeretnék…
    Sok jóízű röhögést okoztok, de a fantáziátok MEG SEM KÖZELÍTI az igazi hírek szürrealitását…
    Bocsi, ha ünnepet rontok komolyságommal…