Lakatos Márknak új barátja, Fásy Ádám lányának új frizurája, Paizs Miklósnak új vallása, Szaniszló Ferencnek pedig új nyelvvizsgája van. Hírek röviden, és természetesen a villantás sem maradhat ki!

Hármat lőtt a Milánnak Lakatos Márk

Az ország első számú sztár stylistját új kedvesével, Milánnal látták feltűnni egy játékkonzol bemutatón, ahol többek között a FIFA 2010-et lehetett kipróbálni. Lakatos Márk a Napi Ásznak elmondta, hogy ő mindig az FC Barcelonát választja a játékban, míg barátja már csak a neve miatt is AC Milan drukker. A játékban mindenesetre a stylist bizonyult ügyesebbnek, a rövid kipróbálási idő alatt két gólt is bevágott, később pedig még egyet lőtt a Milánnak az egyik szobában.

Szaniszló Ferenc letette a sumér nyelvvizsgát

Az Echo TV műsorvezetője lett az első Magyarországon, aki letette az az ITK által elfogadott alapfokú vizsgát sumér-akkád nyelvből. A műsorvezető elmondta, hogy a Kárpát-medence kigőzöléseiből merített energiát a rendkívül nehéz nyelvek megtanulásához, és hogy hamarosan nekilát az etruszk-hun alapjainak elsajátításához is.

Szikh Ratman néven lép fel a jövőben a rapper

Paizs Miklós Sickratmanről Szikh Ratman-re változtatta művésznevét múlt hét csütörtökön. A zsidó származású rapper a buddhizmustól ugyanis a szikh vallás felé fordult múlt hét szerdán, miután múlt hét kedden együtt vacsorázott egy kopt ismerősével, és nagyon jót beszélgettek az ortodoxság mibenlétéről.

Sarka Kata villantott

Hajdú Péter felesége a róla nemrég kiszivárgott meztelen képek után újra megmutatta erényeit. A szaknyelven villantásnak nevezett eseményre a dunakeszi horgászversenyen került sor, ahol Sarka Kata a Rapala cég Blue Fox MZ45 nevű villantójával akasztott egy 3,5-ös csukát. Gratulálunk a szép fogáshoz!

Elrontották Fásy Zsülike frizuráját

A tinisztárnak túl felnőttes frizurát készített legutóbb a fodrásza. „Külön mondtam, hogy csak nehogy Zsülienre vágja!” – idézte fel a történteket a dühös Fásy Ádám, aki azóta már be is perelte a borbélyt, mert szerinte lánya karrierje múlhat ezen a hibán.