Szalai Annamária erről a fővám téri hentesnél beszélt

Gyakran túl általános, megtévesztő, és a halakra nagyon negatív.”- állapította meg az NMHH egy horoszkópokat vizsgáló tanulmánya. A hatóság szakértői 150 televíziós és rádiós horoszkópot vizsgáltak egy 1500 fős fókuszcsoporton. A vizsgálat költségvetése meghaladja a 60 millió forintot.

Az NMHH Ezotériai- és Asztrológiai Csoportja által kezdeményezett hatósági ellenőrzés keretében megvizsgált horoszkópokból azonban egyéb általános trendek is kirajzolódnak. A szerdai horoszkópok általában borúsabb képet festenek, mint a csütörtökiek vagy péntekiek, míg a rákok és a halak rendkívül rossz jóslatokat kaptak az esetek 78%-ában. „Az oroszlánok és bikák általában sikeresek és váratlan utazás vár rájuk, míg a mérlegek és a nyilasok majdnem mindig új kapcsolat küszöbén állnak és érdemes megálljt parancsolniuk a munkában.” – állapítja meg a jegyzőkönyv.

A szüzek és a kosok gyakran találkoznak napi gondokkal, ugyanakkor ezt a szüzek a horoszkópkészítők szerint aránytalanul jobban kezelik, míg a kosok körében végzett kérdőíves felmérés nem támasztja alá, hogy valóban intenzívebb lenne szexuális életük novemberben.

Az ellenőrzés során abból indultak ki, hogy valamennyi horoszkóp skorpió aszcendensűeknek készült, kivéve a Lánchíd rádiónál, mivel itt az ikreket vették alapul egy véletlenszerű telefonos mintavétel alapján.

A felmérés nem mondható reprezentatívnak, mivel az 1500 megkérdezettből 1300 vízöntő volt, míg a többi jegy egyenletesen oszlott el. Kérdésünkre az NMHH csak annyit válaszolt, hogy az ellenőrzést vezető szereti a Hair című musicalt.

1 KOMMENT

  1. A hentestől átjött újra (mert már 2x itt volt ma) ez a bajszos Annamari, megitta a szokásos dupla rumot a sörrel, és csuklások közt nevetgélve mondta :

    cseszd meg hukk, a havi két millám nem elég a kozmetikusra és a borbélyra hukk,
    asszem a horosz…, a horoszk…hukk, na az ezotévébe bedolgozok horoszkópkészítéssel na!