Mostantól sápadt fiú lesz

Megoldódott a Damu-rejtély, a népszerű sorozatszínész ugyanis most már igazolhatóan UV-fény hatására válik agresszívvá. Ezzel indokolható, hogy múlt kedden egy koraszülött osztályon tombolt, míg szerdán a Kék fény nézése közben vesztette el önuralmát.

Most már tudom, hogy ki kell hagynom az életemből a diszkót és a szolikat is, bankban is elfordítom a fejem, amikor végigpörgetik a bankjegy vizsgáló lámpán a pénzt, sőt most már a szúnyogcsapdákat is kerülöm.” –nyilatkozta a Blikk offline változatának a sztár jobbik énje. Damu ellentmondásos személyisége már évek óta foglalkoztatja a sajtót, hiszen gyakran támad nőkre, ugyanakkor a társasági lapokban általában esküvőről beszél.

A furcsa jelenségre Damu ügyvédje hívta fel a hatóságok és a közvélemény figyelmét, védencét a szokatlan fényhatások áldozataként tüntetve fel. „Nagyon ritka betegség ez, annyira, hogy csak Rolandnak van. Már létre is hozott egy alapítványt 5000 forintos alaptőkével, ami a hasonló betegségben szenvedőkön segítene.”- mondta a jogász, ám megfigyelők szerint csuriban volt a keze.

1 KOMMENT