Tartozás a nemzet felé

Kampányzáró körútján Orbán Viktor elmondta, hazánknak a következő két évben reális esélye van arra, hogy saját atomfegyvert építsen. Az MSZP szerint véget kellene vetni a felelőtlen ígérgetésnek.

Orbán Viktor szerint Magyarországnak már régóta ott a helye az atomhatalmak között a magyar nemzetben rejlő potenciál alapján. A miniszterelnök kitért arra is, hogy az utóbbi 20 év mindenkori magyar politikai vezetésének ez régi adóssága a nép, a választók felé. “Ezután talán a Nemzetközi Valutaalap is kétszer meggondolja majd mielőtt visszapofázik nekünk” – zárta mondandóját Orbán Viktor, miközben egy fél marék férfihormon-tablettát igyekezett letuszkolni Cser-Palkovics András torkán.

Ez egy utolsó nagy kampányfogás, a legátlátszóbb a trükk. Ennél nagyobbat tényleg nem lehet ígérni, ebből is látszik, hogy teljesen alaptalan. Bár lehet, hogy még holnap ígérünk településenként egy aquaparkot.” – nyilatkozta az MSZP-ből valaki, de nem bírtunk rájönni a személyazonosságára.

“Szerintem könnyű összetéveszteni a megértést az együttérzéssel – annyira vágyunk az együttérzésre. Talán ennek a különbségtételnek az elsajátítása hozzátartozik a felnőtté váláshoz.” – nyilatkozta Schmitt Pál az ügy körül kialakult vitában.

17 KOMMENT

  1. atomot nekik!
    kacsákkal fajtalankodó trógerek!
    Fel Csutínónak király a napszemcsije. remélem leveszi majd a magyaratom főbróbáján és belekukkant a villanásba. férfihormon a szíjjártónak sem ártana.

  2. Oh, igen köszönöm, hogy megszólítottátok végre a Közt. Eln. Urat is, hiányzott a napi erőt adó szellemi táplálék. A képen egyébként a vaníliás karika mém egy, a kisugárzás hatására mutálódott fajtáját láthatjuk.

  3. nem is tudtam, hogy a fidesz keresztény tagozatán van buzi-fakultáció…mindig lemaradok a lényegről.
    szerencse, hogy seggjénzsolti konzervatívizmusa rálátást enged a dolgok mélyébe is. (remélem érthető voltam)

  4. Nekem azt igerte a zorban, hogy lesz magyar Mars-bazis 2011-ben, es ugy nez ki, hogy atlepjuk galaxisunk hatarait is 2013-ra, de addigra terraformalunk 16 bolygot, es narancsra festjuk.

    Remelem megcsinalja, mert szep ember! A tomjenzsolti es nagyon szep ember, de legfokepp mindketto HITELES.

  5. Jojo, en is hallottam, de azt azok a szekertolo izek mondjak, nem a tisztesseges es okos fulkeforradalmarok 🙁

    Bar nekem ugy suttogtak, hogy elJATSZOTTAK a hiteluket meg az en bizalmamat, de en csak a szentjobbal ko-papir-olloztam es tet nelkul :I

    Es akkor most a Mars meghoditasa is varat majd magara, elobb az atombomba? :(((

  6. @nevem kotelezo na vegre, hogy megtudom, hogy ki gyozott a szentjobbos ko-papir -olloban, hat en azt hittem, hogy sanya nyert a pinter aki szinten szep ember hogy a ragya verje ki a kepit neki!!! ja hogy a kivansagom mar teljesult?
    a kepen nem lehet hogy megiscsak a smicc paca van csak kicsit zorbanra mutalodott? mer azer hat a vanilias karika az megiscsak a paca vedjegye es nem szep dolog kisajatitani, megha olyan atomosra is vette valaki mogotte a figurat

  7. bela neni: vegulis nem derult ki, hogy ki nyert, mert sanya volt ugye a szentjobb helyettesito (vegul eljott, de sok rendorrel), es aztan kb. a 3. fordulonal azt mondta, hogy mennie kell smitpacahoz, mert az megint beleesett a mosogatoba, es otthagyott minket jatekosokat :/ Pedig mar ugy volt, hogy 5 kor utan nyerhetek egy vaniliaskarikat, smitpaca nyalaval, de igy aztan nem nyert senki semmit 🙁

    A kepen szerintem zorban egyszeruen elvette paca karikait, mert allamerdek van :/

  8. Tulajdonképpen fúziós reaktort építünk a srácokkal, EU támogatásból. És csak biztonsági okokból aládobtunk egy interkontinentális rakétát.
    Még nem tudjuk mi legyen a célpont, azért Öszöd, Felcsút és az elnöki palota be van lájkolva a GPS-ben 🙂

  9. megkezdtem a mars terraformálását, aki akar jöhet.
    kéne egy occsó atomreaktor, termelni a zenergiját a zembereknek.
    a vörös bolygó teljes felszínét 18mm vastagságban kell összehugyozni, ettől kifakul és narancssárga lesz. így biztosított lesz a zállami támogatás.

    a mars államvallása keresztény-semjénizmus lesz, az ateisták menjenk a holdra gyapotot szedni.

    a jelentkezés folyamatos, saját űrjármű előnyt jelent.

    a zexpedícijó jelenlegi állása szerint megalapítottuk az első marsi alaptábort, és a deimosra kitűztük kuncze gábort jelzőfénynek.

  10. Nem értem miért felelőtlen ígéret ez, hiszen Magyarországnak is van már atombombája. Egyetlen hátránya, hogy nem lehet mozgatni: ott fog felrobbanni, ahol megépítették. Egy atomerőmű tulajdonképpen…

    (Igaz, ezt Felméri Péter Romániáról mondta, de hazai viszonyokra is alkalmazható.)

  11. amúgy nem lenne hülyeség, tényleg komolyabban vennének minket nemzetközi szinten, kb olyan lenne az atomfegyver, mint egy mikrofon.
    csakhogy senkinek nem célja, h komolyan vegyenek, a cél: minél több adó, nekik minél több fizetés és bólogatni (áruló módon) a külföldi hatalmak “kéréseinek”

  12. “. “Ezután talán a Nemzetközi Valutaalap is kétszer meggondolja majd mielőtt visszapofázik nekünk” “

    Minek ide atomfegyver?
    Némelyik kormánytag nyilatkozik pár elméset, és bedöntik az Eurot is, nem csak a Forintot 😀