Terítés lesz

A Népszava honlapján megjelent cikk, mely szerint október 3-a után teríteni is fog a Fidesz, senki által nem várt hatást váltott ki az alvilágban. A többségében külföldiekből álló, magyarul kevésbé jól értő drogmaffiák félreértették az ellenzéki orgánum cikkét, és pánikba estek, ami végiggyűrűzött a teljes hazai droghálózaton.

Pesterzsébeten közel 60 – vietnámiak által bérelt – családi ház égett le. Ezzel egyidőben autós karavánok indultak meg a keleti határ felé. A tüzet és a menekülőket látva a helyi lakosok közül sokan egy második tatárjárásról, illetve egy 2012-ről előrehozott világvégéről számoltak be a Facebookon.

Kefe írt Taki Koax Samu Hering és további 476 ismerős Üzenőfalára:

„Úristen! Egy rakás ordítozó dzsingizkán hordja a házakból a tévéket meg bútorokat, lángol az egész telep! Viszont ez a füst valahogy geccczi jóóóóó ;-))))”.

A Nagykörúton hajnalra az összes giroszos bezárt, míg az M5-ös autópályán Szeged felé 100, sárga pólós biciklis futárból álló rajt láttak 140-nel tekerni.

Egyik titkos informátorunk segítségével sikerült megszólaltatnunk a 15 éve hazánkban élő export-import vállalkozót, Vitalij Fjedorovot:

Nem eleg, hodzs Pinteer Alexandrovics lett az belügyminjiszter, meg a terror centrum is van itt. Most mjár terítés sem mijenk?! Rjossz itt lett az élet, ném jó ország, elmedjünk inkább Dúbájbá!”

Oszkó Péter, korábbi pénzügyminiszter a hírre reagálva, rögtön önkritikát gyakorolt, és egyben elnézést is kért a Fidesz kormány szakembereitől azért, hogy kételkedni mert az adócsökkentések melletti rövid távú gazdasági felemelkedésben.

„Párdon, ilyen bevételekkel nem számoltam, de így már értem!”

7 KOMMENT

  1. Na akkor annyi az osszes langososnak is, hiszen sutes elott kiteritik azt is. Na igy aztan igen, ez a NYENYI megiscsak jol mukodik! Es orbanvktor nagyon szep ember, nem gyozom hangsulyozni!

    Es most mar a szoknya sem lesz KURTA, ugyhogy megmarad a szexualitas a hanyatlo nyugat opiumanak. Hala ISTENnek, a magyarokenak, annak a turulfeju nemtomminek.