Nyugodt éveket szeretne

A kormány asztalán szerepel egy új országos pszichiátriai intézet létrehozása, amely egyúttal bearanyozná kormány jelenlegi tagjainak kormányzás utáni éveit is.

Orbán Viktor eddig csak fontolgatta, de egyes kormánytagok viselkedése alapján már egyenesen sürgeti egy új pszichiátriai intézet létrehozását. Az alapító okiratban szerepelni fog, hogy minden, a kormányzásban legalább egy évig részt vett tisztviselő életre szóló szobahasználatot és ingyenes kerekesszéket kap majd.

Az alapító okirat aláírásával egyidejűleg módosítják a köztársasági elnöknek életfogytig tartó autóhasználatot és titkárságot biztosító rendelkezést is: eztán aki legalább két évig volt köztársasági elnök, az ezután is annak képzelheti magát, és olyan szobába kell zárni, ahol legalább egy Napóleon vagy Julius Caesar tartózkodik.

Mikola István már most bejelentette igényét egy legfelső emeleti, teraszos penthouse-ra saját xanax-minibárral, a kormány pedig kedvezne az MSZP-nek azzal, hogy már kulcsrakész állapotban lakhatást biztosítana a teljes parlamenti frakciónak.

14 KOMMENT

  1. na eztet jól látod, a semmi, semmi,az vagy sanya …..bizony így van ez…. ahogy a nótabán is áll, hát vótá te nótafa a mókus örsben nem? jó, jó csak egy hozzád közelálló szivárogtat nagyon…..

  2. sanya! a te bánatos beosztottaid szivárogtatnak, csak nézz jól körül, mert ha egyszer gázt szivárogtatnak – csak úgy viccbűl – hát nem pszichiátriát nyithattok, hanem traumatológiai elfekvőt. Na én szóltam!

  3. Minden lesz, intézkedtem.
    Mivel Hugyos-Kissernőt is visszavettem állományba (ez nem vicc!), folyamatos autóösszetörések és
    épület-lehugyintások is lesznek, nem tudom, talán vetélkedő formában.

  4. sanya! az őrezredet is le kell akkor cserélni max.160 centisre, munkavédelmi szempontból nem szerencsés, hogy állandóan a térdük körül kell, hogy őrizzenek benneteket mert ugye KissHugyos is, na meg hát ugye te sanyám, na meg hát a mi vikink…..kezdem átlátni a koncepciót, még nem tudom ugyan hova tenni a pár gólyalábút, na de hát mindenki lecserélhető mint látjuk!

  5. Bélanéném, nemmegmondtam, hogy pszt a titkokról ?
    Új őrezred – tárgyalások Törpapáékkal megvolt, de ezt csak neked árultam el.
    És akkor már hátra is dőlhetünk, fontos dolgok elintézve.

  6. Mesternáczy! az első kezelés után nagyon örülnél neki ha lenne társaságod, de akkor már mit tudsz te magadról meg a szomszéd szobákról!
    Sanyapajtás! Kisshugyos már eldumált mindent miközben a menedzsertablettáit kereste négykézláb a bárpult alatt, – azt hitte szolgálatban van, – hát mondhatom rossz választás volt visszavenni.
    Valszeg akkor is az asztal alatt pihenkézett amikor a titkos tárgyalást folytattuk a pigmeusok szerződtetéséről, mán tök át kell tervezni a projektet! Megdumáljuk!

  7. @nevem köt. Na nem mintha publikus lenne, de mint régi csárdabútornak megsúgom: egyelőre csak két nő van elzárva, mert nevetségessé tették ezt a forradalmi irányítást. Nevezetes huffma(n)rózsa nameg szócsöve dobiági már kapja a megfelelő kezelést.végtelenített magnószalagról Karinthyt kell nekik hallgatniuk, hátha fejlődik valamennyicskét a humorérzékük. három év múlva próbaidőre bocsátás.