A kakasnak nagyon örült

Tornóczky Anita hazugságvizsgálóján kívül sok egyéb érdekességgel is meglepték a sztárt barátai. A villanypásztornak és a kasztráló-készletnek nagyon örült, Obádovics Gyula: Mátrixok és differenciálegyenlet-rendszerek című könyvét és a kerekesszéket viszont nem értette.

Hajdú Pétert nagyon szeretik a barátai, ezért a mindennapi életét megkönnyítő eszközökkel lepték meg. Mint korábban megtudhattuk, Tornóczky Anita egy olyan hazugságvizsgálót vett neki, ami akkor is megrázta a sztárt, amikor még be sem volt kapcsolva. Az egyik kollégájától kapott villanypásztor ugyanezt tudja: a villanypásztor kikapcsolt állapotban is távoltartja a körbekerített Hajdú Pétert a többiektől. Mint elmondta, a villanypásztor mögött egyelőre csak az ismeretlenektől kapott MUFFLONjait fogja tartani.

A Frizbi sztárja egy kasztrálókészletet is kapott, aminek nagyon örült, bár ő turista-étkészletnek vélte, és az est hátralevő részében azzal szeletelte az ünnepi tortáját, ami ugyan falloszt formált, de ő versenyautónak nézte.

Voltak  olyan ajándékok is, amiken még Hajdú Péter is meglepődött. Obádovics Gyula: Mátrixok és differenciálegyenlet-rendszerek című könyvének, például, egyedül a színét értette, az ajándék kerekesszék előtt viszont teljesen értetlenül állt, mert nem is hasonlít arra, amivel a parkolókban felfestve találkozott.

A nagyszerű névnapi parti legkedvesebb ajándéka azonban Péter számára Jimmy eredeti gázpisztolyának másolata és egy hozzá adott kakas volt.

11 KOMMENT

  1. Kolompár Jose Armando:
    mér’ a hajdupetit kirúgták a műsorból? vagy neked talán nem elég rajos? vigyázz, mert beperel, mint rokkanlelőhelyfoglaló a facebookot!