Katt az érzéki gyönyörért!

Az elmúlt hetek személyi változásai után a Fidesz offenzívát indít Schmitt Pál népszerűsítése érdekében – Orbán Viktor sajtótájékoztató keretein belül jelentette be: a júliusi Playboy címlapján és belső oldalain az új köztársasági elnök lesz majd látható.

“Nagyon érdekes volt a Palival együtt dolgozni, eleinte kicsit félénk volt, de a rutinom segítségével hamar levetkőzte a gátlásait” – nyilatkozott a rendhagyó sorozatról a férfimagazin fotósa, Nánási Pál. A fotós többféle helyzetben fotózta le a köztársasági elnököt, így láthatjuk majd, ahogy Schmitt lenge öltözetben normakontrollra küld vissza törvényjavaslatokat, vagy amint az emberek embereként tusol egy néger nő társaságában.

Orbán Viktor miniszterelnök a fotózással kapcsolatban kijelentette: ebből is látszik, hogy pártja jól választott köztársasági elnököt. “Schmitt Pál igazi vezéregyéniség, és nagyon jól mutat a szolgálati BMW-je motorháztetőjén” – vélekedett Orbán, majd lezárt borítékban kizárólag a HírCsárda részére átnyújtotta a fotózás képeit.

"Eleinte kicsit félénk volt"

“Többen furcsán néztek, amikor azt mondtuk, hogy fontos szempont volt jelöltünk kiválasztásánál, hogy jól néz ki, pedig ezt mi nagyon is komolyan gondoltuk.” – fűzte hozzá Kövér László, aki a továbbiakban kifejtette, hogy a komáromi incidens kapcsán a szlovákok egyértelműen kimondták, hogy Sólyom László nem kívánatos, ezért van szükség egy nála attraktívabb elnök megválasztására. “A képeket elnézve nyugodtan kijelenthetjük, hogy megtaláltuk a megfelelő embert! Ráadásul nem is volt szükség olyan sok utómunkára, mint Claudiánál!”

"Hamar levetkőzte a gátlásait"

19 KOMMENT

  1. Walmer vagyok, a köztársaságelnökikibaszottkomolyhivatal qrvaokostojáscenzora.
    Figyelmeztetném Önöket, hogy Schmitt Pál, SOHA nem állt modellt a Playboynak sem más ehhez hasonló orgánumnak, melyeket természetesen betiltunk majd, mert aláássa országunk 3 alappillérét az ISTEN-HAZA-CSALÁD fogalomkörét.
    Követelem hogy ezt a blogbejegyzést töröljék a francba és folyó hó 5-én jelenjenek meg az I. kerületi kapitányságon a cenzori részlegen. 3 napi hideg élelmet hozzanak, rabruhát biztosítunk.

    velünk nem fogtok gecizni kisköcsögök.

    Walmer sk.
    Főcenzor