Shaka Kifli és csapata láthatóan szomorú

A magyar SKA rajongókat sokkoló hír jutott el szerkesztőségünkbe, amely szerint a hónap végén feloszlik a Pannonia Allstars Ska Orchestra!

A hírt Wookie Down Nigga (azaz Csatáryk Tibor), a zenekar egyik tagja osztotta meg velünk. A feltételezések szerint a feloszlás hátterében az állhat, hogy a zenekar legutóbbi koncertjén két szám között a 100 Tagú Cigányzenekar is bekapcsolódott a színpadi produkcióba, úgy, hogy ezt a PASO tagjai csak a koncert végén vették észre.

„Igazából sose tudom, hogy hányan nyomatjuk. Nagyon fasza volt az egész szessön, aztán a végén ott állt sorba a pénzért egy rakás ember, mint banánért ’86-ban (ezt mondjuk anyám mesélte, mert én akkor születtem).  A gázsit így viszont 145 felé kellett osztani, ami nagy feszültséget okozott a kollektíván belül…” – mondta Nigga.

A zenekar special-effect-kevlár-rumbatököse, Shaka Kifli Pumpie (azaz Balogh László) szerint eddig is alacsony volt az egy főre jutó fellépési pénz, így viszont végképp tarthatatlanná vált a helyzet:

„Minden este, mint egy tulok verem a wokot habverővel, hogy így váljon teljessé a zenekari összhang, de ez már nekem is kevés! Inkább elmegyek a Diridáriba a Lajsz Bandi bácsihoz 5000-ért csörgődobozni, azt nézem a Komonyi Zsuzsi csöcseit…”

19 KOMMENT

  1. Nem tudom, ki találta ki, hogy az ‘oszt’ szó helyett bevezette az ‘azt’ szót, a kettő köszönőviszonyban sincs, és értelme sincs azon a helyen. Régebben mindig szóltak a felnőttek, hogy gyermekem, ne mondd azt, hogy ‘oszt’, mert azt csak a parasztok mondják. Erre valaki kitalálta, hogy akkor nem oszt lesz, hanem azt, az már nem parasztos. Hmm, szerintem vagy Hajdú Péter volt (beparkolt egy olyan helyre, ahol rendszám is volt felfestve (AZT-001)), vagy Stólbuci (ivott egy AbsZinT-ot). Fene enné meg…

  2. Valóban Thor, az oszt egész pontosan ést jelent, mifelénk is úgy mondják, olyan ez, mint amikor a suksükkölést valaki parasztosnak tartja, aztán elkezd jukjükkölni, ami viszont értelmetlen és szánalmas, pl. Akkor látjuk a medvét! (fölszólító módban).

  3. csatlakozom kamuegyszaroldal véleményéhez!
    az egész csak humbug

    utána jártam ennek a cikknek is: https://hircsarda.hu/1-politika/7802-az-eskutetel-kint-es-bent-kepekben/
    a parlament több évszázadra visszatekintő múltjában sehol sem találtam bizonyítékát a beiktatási mókusmajom létezésének!
    sőt, a nemrég megjelent EPIC leleplezéses hírben is hamis információkkal traktáltátok a nagyérdeműt, amikor azt mondtátok SP készítette a Dundikás fényképeket.
    SP köztudottan nem hajlandó 16 évesnél idősebb lányokról meztelen fotókat készíteni

    szóval erről ennyit, hüjje az egész oldal!!4!

  4. @kamuazegész!!négy!: a forrással lehet probléma. V.ö. „A konszolidálódott helyzetben, 1464. március 29-én a székesfehérvári országgyűlés alkalmával megkoronázzák Mátyást a frissen visszaszerzett mókusmajom jelenlétében. Ezután, április hatodikán bocsátják ki a székesfehérvári koronázási cikkelyeket, amelyekkel elkezdődnek „Mátyás, az igazságos” közigazgatási, bíráskodási és pénzügyi reformjai.” /Magyar Történelmi Kódex, 1833/

  5. öcsém, most komolyan van ilyen hülye ember, aki ezeket komolyan veszi???
    kedves “kamuegyszaroldal”, vedd már észre, ez az oldal szórakoztató, nem pedig hírközlő céllal készült… ez paródia, görbe tükör.
    ha ennyi humorérzéked nincs, akkor ne is olvasd, de főleg ne kommentelj, ha nem tetszik.

  6. Az oldalnál már csak a sok seggfej kommentje szórakoztatóbb! Kérlek, ne magyarázzátok el nekik, hogy mi az ábra, olyan jókat szoktam röhögni!
    kamuazegész!!négy!-nek meg üzenem, hogy tanuljon történelmet mielőtt kinyitja a száját (jelen esetben leül a gép elé) és csak azután vonja kétségbe a mókusmajom létezését. Most komolyan, szerinted minden jött-mentnek megmutatják? Örülj, hogy ez az oldal felnyitotta a szemed… (Jut eszembe, jó lenne egy kép róla ;))

  7. @3VVW: fotósaink természetesen Schmitt Pál beiktatásán is ott voltak, és bár nem mondhatnánk el, de látták a majmot, holnap részletes tudósítást adunk a történtekről!

  8. Sokszor a kommentek viccesebbek mint maga a cikk, a legjobb mikor valaki felháborodva írja, hogy ezt ő nem hiszi el vagy hazugság stb :D:D:D na aludjatok jól, álmodjatok a Hajdú Péterről…