Felszedett pár kilót, de mi felismertük

A HírCsárda kiderítette, hogy Dávid Ibolya nem vonult vissza, hanem jelenleg is aktívan politizál, sőt, Iveta Radicova néven ő lesz Szlovákia új vezetője!

Herényi Károlyt Guadalupe-on értük el telefonon – bár a titkársága tájékoztatás szerint egy bibione-i buszos kiránduláson kellett volna lennie.

„Nem szoktam mellébeszélni, így most sem teszem! Az információjuk hiteles. Szegény Ibolya megcsömörlött az otthoni politikai élet hajjal megszórt göröngyeinek, ööö megterhelő liánokkal betekert ingoványaitól… Na szóval, elment a Tátrába, hogy összeszedje egy kicsit magát. A jó levegőtől, a finom söröktől, a káposztás sztrapacskától, no meg a Deli csokitól szépen kigömbölyödött, plusz meglátogatta őt a Krasznai doki is, hogy ráncba szedje egy kicsit…” – ekkor rövid szünetet kért az MDF volt elnökhelyettese, mert egy horgára akadt barrakuda elkezdte húzni a 32 láb hosszú vitorlását, de a szákolást követően folytatta: „Szóval az Ibi már éppen tervezte, hogy hazajön, amikor egy áprilisi délutánon Ótátrafüreden, nordic walkingolás közben szembe nem kocogott vele a Mikulás Dzurinda.”

A beszámoló szerint Dávid asszony először a síbotokkal jól összeverte Dzurindát, majd kimerülten-megenyhülve átölelte a vérző szlovák politikust. A konszenzuskereső mozdulatsort követően közösen találták ki fondorlatos tervüket. „A Mikuék a Zólyomi vár katakombájába zárták az igazi Radicovát, Ibolyát pedig azonnal – május 1-én, a pozsonyi lignitbányász ünnepen – aktiválták.” – zárta őszinte nyilatkozatát Herényi.

2 KOMMENT