Jól látható a durva provokáció

Lesz még böjtje a magyarok körében a választásnak – fenyegetőzött Jan Slota vasárnap délelőtt. A szlovák politikus kijelentette: durva provokációnak tekinti az országgyűlési választásokat.

“Szlovákiát csak igazi szlovákok vezethetik, olyanok, amilyenek mi vagyunk. Minden más feltételezés felháborító” – közölte Slota. Pártja hivatalos álláspontja szerint az egész választás úgy, ahogy van, csalás és Magyarország beleszólása a szlovák belügyekbe.

‘Elég, ha arra gondolunk, hogy magyarokra is lehetett szavazni. Az egyik szavazófülkében még azt is hallottam, ahogy azt mondja az egyik magyar a másiknak, hogy hagyd, úgyis kiirtjuk a szlovákokat” – sorolta a visszaéléseket Slota. Állítása szerint biztonsági kamerás felvétele van arról, ahogy Orbán Viktor a szlovák választások végeztével beszáll egy ezüst Mercedesbe, majd mosolyogva elhajt Magyarország felé.

Arra az újságírói felvetésre, hogy honnan tudják, hogy az Orbán Viktor vezette a Mercedest, a politikus csak annyit mondott: Sólyom László nem lehetett, mert a Duna szlovák oldalán történt az eset. A sajtótájékoztató lezárásaként Slota bejelentette: ő lesz a következő miniszterelnök, és bárki bármit mond erre, azt csakis szlovákul teheti meg.

10 KOMMENT

  1. nem ezüst Mercedes, hanem kicsit kopottas-poros kabrió Alfa GT,
    amolyan szögletes, a nyolcvanas évek elejéről.
    S nem mosolyogva, hanem unott arckifejezéssel csikkjét a szlovák földre
    (azelőtt még magyar) fricskázva, Quimby-refrén közepette…

    Ő az én Orbán Viktorom.

  2. A legszebb ebben az oldalban, hogy egyesek elhiszik, hogy a hírek igazak:D:D Végül Szlovákia a hírcsárda miatt fogja tankokkal lerohanni Budapestet, ahogy Szlotta János mondta volt nem is olyan rég 😀

  3. Hát, akinek kétsége van… ezek mind egytől egyig álhírek, illetve a valós dolgok kifigurázása, kigúnyolása…. Elég csak megnézni a kalendáriumot… ma pl.: Gergő, Hortenzia és Leokádia napja van. Valamint megtudhatjuk, hogy “i.e. 792-ben ezen a napon jöttek rá az ókori Görögországban, hogy a lépcsőn felfelé is lehet menni. Ennek hatására több civilizáció is létrejött hirtelen.”. Na, ki akadékoskodik még?