Póker = NEM MENŐ

Aki pókerezik, az egy hatalmas paraszt! – állítja a Belvárosi Értelmiségiek Köre. Az egyesület elnöke, Rajkay Brúnó szerint lépniük kellett a lakosságon elhatalmasodó pókerezési szenvedéllyel szemben.

„Nem volt más lehetőségünk, radikális kommunikációs eszközöket kellett segítségül hívnunk. Egy jó szlogen, egyenlő hatékony siker, illetve eredményes megjelenés…” -bonyolódott bele mondandójába a kör elnöke, miközben megpróbálta indokolni állításuk helyességét. Majd rögtön folytatta:

„Kanaszta, römi, tarokk vagy bridzs: az ördög bibliái mind, de a póker valahogy egészen más! Habár óriási vita alakult ki a körön belül az új szlogen alkalmazásáról, végül úgy döntöttünk, hogy minden játékosra legyen érvényes ez az új paraszt-axióma. Pedig sokan – így jómagam is – eredetileg azon a véleményen voltunk, hogy kizárólag a pókerversenyeket közvetítő személyeket illessük a roppant nagy paraszt jelzővel, ám végül többségi döntés alapján kiterjesztettük az összes érintettre.” – mondta el az elnök, de aztán nem értette a saját mondatát.

4 KOMMENT

  1. Én kamion sofőr vagyok.

    Amikor aludnom kéne tehát amikor a pihenő időmet kéne tölteni, én akkor pókerezek.
    Néha vezetés közben is.

    Mert + bevétel illetve ha kapok egy bírságot akkor egyből kitudom fizetni a póker számlámról..